Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα boot menu Windows XP - Windows 7 !

Alkis29

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους. Το story έχει ως εξής.Είχα XP και Vista (σε διαφορετικά partitions) με boot menu. Εκανα format και clean install στο partition των Vista και εγκατέστησα τα Windows 7. Μου έφτιαξε καινούριο boot menu "Previous version of Windows"-"Windows 7" το οποίο όμως εμφανίζεται μόνο όταν έχω μέσα στο DVDROM το δισκάκι των Windows 7 !!! Αν το βγάλω, όταν bootαρει ο Η/Υ εμφανίζεται το παλιό boot menu "Windows XP"-"Windows Vista" και φυσικά δεν μπορώ να μπω στα 7. Γιατί συμβαίνει αυτο ; Πώς να το διορθώσω με το EasyBCD ??????

Δημοσ.

Ευχαριστώ. Θα προσπαθήσω να καταλάβω πώς λειτουργεί γιατί θέλει προσοχή. Εχεις καμιά ιδέα για ποιό λόγο το σωστό νέο dual boot menu XP-7 εμφανίζεται μόνο αν υπάρχει το δισκάκι μέσα στο drive ενώ αν δεν υπάρχει δισκάκι μου διαβάζει από κάπου το παλιό dual boot menu που είχα ;

Δημοσ.

Μάλλον έχει να κάνει με κάποιο άλλο δίσκο που υπάρχει (?).

Πριν χρησιμοποιήσεις το EasyBCD, κάνε εκκίνηση με το Dvd των 7

και κάνε repair, έτσι θα διορθώσει την εγκατάσταση των 7 (θα εκκινεί μόνο τα 7).

Μετά χρησιμοποιείς το EasyBCD.

Δημοσ.
Μάλλον έχει να κάνει με κάποιο άλλο δίσκο που υπάρχει (?).

Πριν χρησιμοποιήσεις το EasyBCD, κάνε εκκίνηση με το Dvd των 7

και κάνε repair, έτσι θα διορθώσει την εγκατάσταση των 7 (θα εκκινεί μόνο τα 7).

Μετά χρησιμοποιείς το EasyBCD.

Οκ το έλυσα. Επρεπε να αποσυνδέσω έναν εσωτερικό δίσκο και να κάνω την εγκατάσταση.. thanks !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...