Dante80 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 επειδη ειναι εξυπνη το κανανε αυτο!!!γιατη να παρεις την καρτα της ΑΤΙ με τα 200Ε και να παρεις τα physx της nvidia με μολις 50Ε?? ενω τωρα διαλεγεις η 200Ε στην nvidia η τιποτα Τι να σου πω, σφύζουν από εξυπνάδα...εκεί που έπαιζε να έπαιρνε περισσότερος κόσμος κάρτες nvidia, και να καταλήξουμε αργά ή γρήγορα σε ενιαίο πρότυπο για physics (μέσω του physΧ), τώρα πηδήξανε τους ίδιους τους κατόχους των καρτών τους...
ikaruga24 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 επειδη ειναι εξυπνη το κανανε αυτο!!!γιατη να παρεις την καρτα της ΑΤΙ με τα 200Ε και να παρεις τα physx της nvidia με μολις 50Ε?? ενω τωρα διαλεγεις η 200Ε στην nvidia η τιποτα Εξυπνοι ειναι? Εγω που εχω Radeon ΔΕΝ θα μπω στην διαδικασια να αγορασω 2 καρτες Nvidia για να εχω Psys-X. Ξερεις τι θα κανω? Θα χρησιμοποιησω χακια για να το εχω στο συστημα μου ετσι απλα. Αν η Nvidia ηταν εξυπνη θα το ειχε ελευθερο και αντι να ψαχνομαι με χακιες θα πηγαινα και θα αγοραζα μια φθηνη Nvidia καρτα για το Psys-X και η Nvidia θα επιανε με ενα σμπαρο 2 τριγωνια. 1. Γιατι προτιμησα να αγορασω αμεσα μια καρτα Nvidia αντι να κανω χακια. 2. Γιατι θα μεγαλωνε το user base του psys-X και μετα απο καποιο διαστημα μπορουσε να το παιξει οπως θελει. ΑΦΟΥ ομως πρωτα ανεβαζε την χρηση του Psys-X και ακομα περισσοτερο των N-vidia καρτων (εστω και φθηνων). Ειδες λοιπον τι "εξυπνοι" ειναι εκει στην N-vidia? Καταφεραν να χασουν εναν πελατη με τα καμωματα τους. Ειμαι σιγουρος οτι δεν θα ειμαι και ο μονος. Αν μπορουσαμε να μετρησουμε την εξυπναδα βασισμενοι στο ποσους πελατες μπορουμε να χασουμε τοτε σιγουρα η με αυτην την κινηση η Nvidia ειναι απο τους εξυπνοτερους κολλοσους που υπαρχουν στην βιομηχανια.
Ailuros Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Παίδες και να γίνεται τώρα μέσω sw hack, πολύ φοβάμαι ότι αργότερα θα βρουν τρόπο να το κλειδώσουν σε επίπεδο hw. ΄Οπως περίπου με τις πρώτες 6800 (non ultra) που ξεκλειδώναμε τις επιπλέον μονάδες μέσω Rivatuner. ΄Αντε δοκίμασέ το σε σημερινή ανάλογη περίπτωση όπου συμβαίνει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.