Προς το περιεχόμενο

nvidia, PhysX και The Way it's Meant to be Played

Dante80

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
επειδη ειναι εξυπνη το κανανε αυτο!!!

γιατη να παρεις την καρτα της ΑΤΙ με τα 200Ε και να παρεις τα physx της nvidia με μολις 50Ε??

ενω τωρα διαλεγεις η 200Ε στην nvidia η τιποτα :)

Τι να σου πω, σφύζουν από εξυπνάδα...εκεί που έπαιζε να έπαιρνε περισσότερος κόσμος κάρτες nvidia, και να καταλήξουμε αργά ή γρήγορα σε ενιαίο πρότυπο για physics (μέσω του physΧ), τώρα πηδήξανε τους ίδιους τους κατόχους των καρτών τους...

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
επειδη ειναι εξυπνη το κανανε αυτο!!!

γιατη να παρεις την καρτα της ΑΤΙ με τα 200Ε και να παρεις τα physx της nvidia με μολις 50Ε??

ενω τωρα διαλεγεις η 200Ε στην nvidia η τιποτα :)

Εξυπνοι ειναι? Εγω που εχω Radeon ΔΕΝ θα μπω στην διαδικασια να αγορασω 2 καρτες Nvidia για να εχω Psys-X. Ξερεις τι θα κανω? Θα χρησιμοποιησω χακια για να το εχω στο συστημα μου ετσι απλα. Αν η Nvidia ηταν εξυπνη θα το ειχε ελευθερο και αντι να ψαχνομαι με χακιες θα πηγαινα και θα αγοραζα μια φθηνη Nvidia καρτα για το Psys-X και η Nvidia θα επιανε με ενα σμπαρο 2 τριγωνια.

1. Γιατι προτιμησα να αγορασω αμεσα μια καρτα Nvidia αντι να κανω χακια.

2. Γιατι θα μεγαλωνε το user base του psys-X και μετα απο καποιο διαστημα μπορουσε να το παιξει οπως θελει. ΑΦΟΥ ομως πρωτα ανεβαζε την χρηση του Psys-X και ακομα περισσοτερο των N-vidia καρτων (εστω και φθηνων).

Ειδες λοιπον τι "εξυπνοι" ειναι εκει στην N-vidia? Καταφεραν να χασουν εναν πελατη με τα καμωματα τους. Ειμαι σιγουρος οτι δεν θα ειμαι και ο μονος. Αν μπορουσαμε να μετρησουμε την εξυπναδα βασισμενοι στο ποσους πελατες μπορουμε να χασουμε τοτε σιγουρα η με αυτην την κινηση η Nvidia ειναι απο τους εξυπνοτερους κολλοσους που υπαρχουν στην βιομηχανια.

Δημοσ.

Παίδες και να γίνεται τώρα μέσω sw hack, πολύ φοβάμαι ότι αργότερα θα βρουν τρόπο να το κλειδώσουν σε επίπεδο hw. ΄Οπως περίπου με τις πρώτες 6800 (non ultra) που ξεκλειδώναμε τις επιπλέον μονάδες μέσω Rivatuner. ΄Αντε δοκίμασέ το σε σημερινή ανάλογη περίπτωση όπου συμβαίνει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...