KaizerSoze Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Μια μέρα πριν φύγω για Αμερικη πηρα μια 8αρα sdhc για την φωτογραφικη To προβλημα ποιο ειναι...δεν την ειχα διαμορφωσει. Οπως την πηρα την εβαλα στην μηχανη, γυρισα, εβγαλα την καρτα, την εβαλα στο card reader και τωρα μου ζηταει διαμορφωση. Νομιζω οτι βρηκα μια πατεντα για τις φωτογραφιες(το συνεδεσα με usb με τον υπολογιστη απο μια εισοδο για a/v out και κανει cp τις φωτογραφιες) αλλα εχει μεσα και κατι βιντεακια. Γενικα πως μπορω να αντιγραψω καπου το υλικο μου πριν κανω διαμορφωση? edit: ακυρο, αποτι βλεπω κανει copy ΚΑΙ τα avi αρα τραβαει και τα βιντεακια Οποτε το ερωτημα ειναι, μολις τα τραβηξω τοπικα σε τι format καλυτερα να την κανω την καρτουλα? ΥΓ. Ειμαι εντελως ασχετως απο φωτογραφικες. Παιζει αυτη η βλακεια να φορτιζει τωρα? Ρωταω γιατι ειναι απο αυτες που λειτουργουν με ΑΑ μπαταριες και ειχα παρει φορτιστει και κατι μπαταριες επανφορτιζομενες και επαιζα ετσι μεχρι τωρα. Μηπως εχει ΚΑΙ καμια μπαταρια λιθιου και φορτιζει τωρα που το εχω συνδεσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.