seishirosakura Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Μ'αρέσεις γιατί είσαι ψυχρός... Και επειδή έχεις το dark side για avatar. Χεχε, είδες τι σου κάνουν έξι σεζόν House; - Κάποτε ήμουν ένα γελαστό παιδάκι, honest!
zazik Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Μόλις παρακολούθησα την ταινία(στο Youtube) , και μπορώ να πω ότι ήτανε μια εξαιρετική παραγωγή. Δύσκολα γυρίσματα , σε βουνά της Καστοριάς , καλοσχεδιασμένες μάχες , ωμές , όπως πρέπει. Στα συν της ταινίας τα όπλα του Β' παγκοσμιου , Ελληνικά , Εγγλέζικα , Γερμανικα. Προσεγμένο σενάριο , χωρίς φαμφάρες , και με χαρακτήρες που βγάζει τα Θετικά και τα αρνητικά τους. Μόνο η Γιαννούλα ,εβγαλε μόνο τα αρνητικά της , σαν μαι ταλαιπωρημένη γυναίκα που έχει περάσει πολλά. Δεν υποστηρίζει κανένα στρατόπεδο , παρόλο που το "Ψυχή Βαθιά" , ήτανε σύνθημα των αριστερών. Παρουσιάζει τους αριστερούς ως γενναιους που αντιστεκονται για τα πιστεύω τους , και τους "δεξιους" , ως φαντάρους που απλά έτυχε να κάνουνε την θητεία τους , και μπλέξανε στον εμφύλιο ( σωστός). Πολύ καλή παραγωγή , τις βάζω ένα 8/10 , μάρεσε αρκετα.
firewalker Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Αν θυμάμαι καλά την φράση «Ψυχή Βαθιά» την χρησιμοποιούσαν αυτοί που μάχονταν ενάντια στον εχθρό, πριν τον τον εμφύλιο. Δεν ήταν κάποιο χαρακτηριστικό των κομουνιστών την περίοδο του εμφυλίου.
Kasrith Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Ακόμα δεν την έχω δει... Κακώς, το είχα σκοπό απο τότε που ήρθαν οι δημιουργοί της να πάρουν χειρομοβδίδες απο την Ταξιαρχία όταν βαρούσα σκοπιά
Kasrith Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Γενικότερα τι κάναν δεν γνωρίζω, αλλα εγώ ξεφόρτωσα το βανάκι εκείνη την μέρα
Super Moderators Snoob Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Γενικά καλή ταινία είναι, συνειδητά ανθρωποκεντρική ώστε να αποφύγει την κακοτοπιά της πολιτικής ανάλυσης (και πάλι αυτό δε γλίτωσε το Βούλγαρη από επικρίσεις). Οι ερμηνείες των νεαρών ηθοποιών δε μου άρεσαν ιδιαίτερα και αυτό είναι πρόβλημα, αφού τα αδέρφια είναι οι πρωταγωνιστές. Ισχυρότερες ερμηνείες θα έλεγα πως είναι των "λοχαγών" των δύο αντιμαχόμενων πλευρών (Μουρίκης-Συμεωνίδης), απερίγραπτα άκαμπτη η Χαραλαμπίδου. Ωραίο μακιγιάζ, καλή φωτογραφία, στολές, όπλα (και δυσκολία στο χειρισμό τους, θετική πινελιά ρεαλισμού), οχήματα. Αν την προσεγγίσει κανείς με ρεαλιστικές προσδοκίες, θεωρώ πως θα μείνει αρκετά ικανοποιημένος.
firewalker Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δεν μου άρεσε καθόλου ο τρόπος που αποδόθηκε ο ρόλος του Αμερικάνου στρατηγού. Δεν ξέρω αν έγινε εσκεμμένα. Χάλια ερμηνεία.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Εκεί υπάρχει διπλή εξήγηση, ο Πολυβίου ούτε Αμερικανός είναι, ούτε ηθοποιός.
xri_ni Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Μόλις παρακολούθησα την ταινία(στο Youtube) , και μπορώ να πω ότι ήτανε μια εξαιρετική παραγωγή. Δύσκολα γυρίσματα , σε βουνά της Καστοριάς , καλοσχεδιασμένες μάχες , ωμές , όπως πρέπει. Στα συν της ταινίας τα όπλα του Β' παγκοσμιου , Ελληνικά , Εγγλέζικα , Γερμανικα. Προσεγμένο σενάριο , χωρίς φαμφάρες , και με χαρακτήρες που βγάζει τα Θετικά και τα αρνητικά τους. Μόνο η Γιαννούλα ,εβγαλε μόνο τα αρνητικά της , σαν μαι ταλαιπωρημένη γυναίκα που έχει περάσει πολλά. Δεν υποστηρίζει κανένα στρατόπεδο , παρόλο που το "Ψυχή Βαθιά" , ήτανε σύνθημα των αριστερών. Παρουσιάζει τους αριστερούς ως γενναιους που αντιστεκονται για τα πιστεύω τους , και τους "δεξιους" , ως φαντάρους που απλά έτυχε να κάνουνε την θητεία τους , και μπλέξανε στον εμφύλιο ( σωστός). Πολύ καλή παραγωγή , τις βάζω ένα 8/10 , μάρεσε αρκετα. Εγω να προσθεσω στα συν τον αξεπεραστο Θα ναση Βεγγο. Την ταινια την ειχα δει οταν ειχε βγει και δε θυμαμαι καλα λεπτομερειες,αυτο που θυμαμαι ηταν πως μου αρεσε και ηταν μια οαση στις αλλες ελληνικες μπαρουφες-ταινιες.
Chrisxxx Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Οντως πολύ καλή ταινια. Συμφωνώ σε ότι είπε ο Σνουμπ εκτός από το θέμα των πρωταγωνιστων, πιστευω πως ο σκηνοθέτης επελεξε την ιστορία των 2 παιδιών για να δείξει την τραγικότητα του εμφυλίου και την ανθρώπινη πλευρα του πολέμου, στην ουσία κανεις τους δεν επέλεξε τον πόλεμο αλλά βρέθηκαν με διαλυμένη οικογένεια να μάχονται σε αντίπαλα στρατόπεδα χωρις καν να γνωρίζουν το λόγο που το κανουν. Επίσης μέσα από τα μάτια τους μπορουμε να δουμε τα γεγονότα του πολέμου ίσως όπως τα αντιλαμβάνονταν αυτοί, γι' αυτό και οι λοχαγοι-αρχηγοί τους ειναι τόσο εξιδανικευμένοι σαν χαρακτηρες. Εκπληκτικη προσπάθεια από το σκηνοθέτη που έπιασε ενα τόσο δύσκολο θέμα, που ακόμα ταλαιπωρεί την Ελληνική κοινωνία, χωρίς να μεροληπτήσει υπέρ καμίας πλευρας και προσπαθώντας να αποδώσει όσο καλύτερα μπορουσε την τραγικότερη στιγμη της Ελληνικής ιστορίας (Ελληνες να τουφεκάνε Ελληνες, Βεγγος).
zazik Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Εμένα πάντως μου άρεσε πολύ και η Φούλα...όποιος δει βιντεακια στο youtube , με φωτογραφίες του ΔΣΕ , θα δει ότι ο Βούλγαρης έχει αποδόσει άψογα όπλα και ρουχισμο των Ανταρτών http://www.youtube.com/watch?v=uC8oCz5fMiY&feature=relmfu
Nihilist Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Ξέρετε μήπως κάποιο μαγαζί/site στο οποίο μπορώ να αγοράσω αυτή τη ταινία; Την θέλω όμως να είναι σε καλή ανάλυση με καλό ήχο. Την χρειάζομαι άμεσα. Όποιος θέλει να την δει ολόκληρη μπορεί να πάει εδώ . Η ταινία μας μεταφέρει στο τέλος του ελληνικού εμφυλίου όπου ο Εθνικός Στρατός με την βοήθεια των Αμερικάνων καταφέρνουν και κατατροπώνουν τον Δημοκρατικό Στρατό. Ο πόνος παρόλα αυτά ήταν ίδιος και για τις 2 πλευρές αφού αδέρφια, οικογένειες ήταν πολλές φορές στα αντίπαλα στρατόπεδα. Πολύ καλή παραγωγή. Αξίζει να την δείτε.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Εντελώς ενδεικτικά, εδώ. Κάνε μέσω skroutz ή κάποιας αντίστοιχης μηχανής μια αναζήτηση, σίγουρα κυκλοφορεί σε πολλά καταστήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα