Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με μία πρώτη ματιά στο τρέιλορ, φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα.

Αλλά μόνο και μόνο που παίζει ο Βέγγος θα την δώ...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η μουσική είναι του Αγγελάκα. Και δεν τον πάω και μία. Γιατί δεν πήρε πάλι τον Νεοδημοκράτη τον Σπανουδάκη. Μπορεί σαν άνθρωπος να είναι μαλάκας αλλά τουλάχιστον γράφει όμορφα πράγματα.

Δημοσ.

Και γω πέτυχα το trailer και ομολογώ μ κίνησε το ενδιαφέρον!

Αν ακούσω δε και καλές κριτικές έχω φύγει σίγουρα. Ότι χρειάζεται για να σταματήσουν να βγάζουν ταινίες του στυλ Σούλα Έλα Ξανά και Γαμήλιο Πάρτυ.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είναι καλή ταινία. Δεν είναι ιστορικό ντοκυμαντέρ. Είναι διήγηση ανθρώπινων μικρών ιστοριών μέσα στο ιστορικό γεγονός.

Σα δουλειά είναι πολύ, πάρα πολύ καλή και η σκηνή με την πρώτη μάχη είναι δυνατή.

Δημοσ.

Βασικά δεν ξέρω, αλλά κάτι μου την δίνει πάνω σε αυτόν τον άνθρωπο. Ενώ και Τρύπες ακούω, και Επισκέπτες ακούω, και λάιβ τον έχω δει, μου την δίνει. Και δεν μ'αρέσουν και οι στίχοι του... (οφτόπικ)

Λέω να πάω να την δω στο σινεμά μια απο αυτές τις μέρες. Θα ποστάρω εντυπώσεις.

• Super Moderators
Δημοσ.

Έχω διαβάσει μία σύντομη κριτική που "θάβει" την ταινία.

Διαβάζω και μία κριτική που την υμνεί (προσοχή έχει μερικά spoilers!).

Γαμώτο, τελικά θα πρέπει να την δω για να σχηματίσω γνώμη. :P

Δημοσ.
Έχω διαβάσει μία σύντομη κριτική που "θάβει" την ταινία.

Διαβάζω και μία κριτική που την υμνεί (προσοχή έχει μερικά spoilers!).

Γαμώτο, τελικά θα πρέπει να την δω για να σχηματίσω γνώμη. :P

προσωπικα οσων αφορα τις κριτικες πιο πολυ εμπιστευομαι αυτες του Δανικα. (με ολα τα κακα και τα καλα του)

Δημοσ.
προσωπικα οσων αφορα τις κριτικες πιο πολυ εμπιστευομαι αυτες του Δανικα. (με ολα τα κακα και τα καλα του)

Διάβασα και την κριτική από τον Δανίκα για το "ΑΣΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΝΑ ΜΠΕΙ" το Σουηδικό θρίλερ και το παρουσίαζε αριστούργημα και απλός μια συνηθησμένη ταινία ήταν χωρίς κάτι το ιδιαίτερο.

• Super Moderators
Δημοσ.

Προσωπικά τον Δανίκα τον αντιπαθώ.

Όχι, δεν μου'χει κάνει τίποτα. Απλώς τον αντιπαθώ.

Διάβασα και την κριτική από τον Δανίκα για το "ΑΣΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΝΑ ΜΠΕΙ" το Σουηδικό θρίλερ και το παρουσίαζε αριστούργημα και απλός μια συνηθησμένη ταινία ήταν χωρίς κάτι το ιδιαίτερο.

ΟΚ, εκεί ίσως συμφωνούσα εν μέρει με τον Δανίκα.

Δημοσ.

αυτο δεν σημαινει κατι. Η καθε κριτικη δεν φανερωνει καποια αληθεια αλλα μια αποψη συγκεκριμενης οπτικης γωνιας. Μπορεις αρα να διαβαζεις Δανικα για να επιλεγεις να μη δεις ό,τι του αρεσει :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...