Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με κάρτα γραφικών ΑΤΙ κ Windows Media Player

mahites9

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω ένα καινούριο λάπτοπ toshiba satellite P300-21E το οποίο είχε κάπιο πρόβλημα και το πήγα στην τοσίμπα όπου του άλλαξν το σκληρό δίσκο και επαναγκατέστησαν το software.

το θέμα είναι ότι τώρα στη διαχείριση συσκευών στους προσαρμογείς οθόνης στον τυπικό προσαρμογέα VGA έχει το κλασικό κίτρνο θαυμαστικό σα να μη λειτουργεί η κάρτα γραφικών.στις ιδιότητες βγάζει το εξής μήνυμα

Δεν είναι δυνατή η εκκίνηση της συσκευής. (Κωδικός 10)

έχω κάνει απενεργοποίηση και ενεργοποίηση, κατάργηση και ανίχνευση για αλλαγές υλικού και πάλι το ίδιο...

Βοήθεια......

2) δεν ξέρω αν έχει σχέση αλλά το media player to 11 μολις ανοίγω ένα αρχείο παίζει κανονικά αλλά όταν το κάνω full screen πάει πάρα πολύ αργά με συνέπεια να μην συντονίζονται τα λόγια με την εικόνα. έχω κατεβάσει τοθσ vista codecs 5.4.3

Eyxarist;v

Δημοσ.

Ε, θα ξεχάσαν οι φωστήρες που σου πέρασαν το λειτουργικό να περάσουν drivers για την κάρτα.

Δες ποια έχεις, κατέβασέ τους και πέρνα τους.

Δημοσ.

Βασικά ποθ μπορώ να βρω ακριβώς ποια κάρτα γραφικών έχω?

πρέπει να είναι η ΑΤΙ HD4650 αλλα δεν είμαι και σίγουρος.επίσης για αυτήν την κάρτα γραφικών ξέρετε κανένα σιτε που να έχει drivers?γιατί δε βρίσκω τίποτα

Δημοσ.

όντως αυτην ATI Mobility Radeon™ HD 4650 εχεις. για δοκιμασε κλασικους drivers απο την ΑΤΙ. το πολυ πολυ να μην δουλεψουν

αλλιως πας εδω : http://www.csd.toshiba.com/cgi-bin/tais/support/jsp/home.jsp#

στο download και επιλεγεις laptops -> satellite -> P300-ST6711

εχει την ιδια καρτα με το δικο σου οποτε οι drivers θα είναι ιδιοι

good luck

Δημοσ.

και κατεβάζω ati display driver for vista???

βασικα αυτοι (στην τοσιμπα της ισπανιας μιλαμε τωρα,συνενοηση...) μου εβαλαν ενα φακελο με drivers ati catalyst και καλα επειδη δεν καταλαβαιναν ελληνικα για να το εγκαταστησουν αυτοι αλλα και που to εκανα εγκατασταση καμι διαφορα)

παιζει να μην εχει εγκατασταθει η καρτα σωστά στη motherboard?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:19 ----------

στην ατι έχει απο εκδόσεις 9600 και πάνω

κάνουν?

Δημοσ.

ναι! κανε απεγκατασταση τους drivers και βάλε τους απο την αρχη.

τωρα για να τους το πας παλι να στο φτιαξουν ειναι φασαρία , ε;

τα laptops ειναι ευαίσθητα στους drivers, μπορει να μην κανουν απο το site της ΑΤΙ. αλλα αυτο στο βγαζουν

σαν μήνυμα κατα την εγκατασταση οτι δεν βρεθηκε συσκευη, κατι τετοιο...

Δημοσ.

τζίφος...το απεγκατέστησα εβαλα αυτό απο τοσιμπα τα ίδια...και μου λέει στην επανεκίνηση οτι δεν έχει γίνει σωστά η εγκατάσταση

άλλη ιδέα?????

αυτό με τι μητρική παίζει να ισχύει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...