doomya Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 ok Από θέμα τιμής, αλλά από θέμα ταχύτητας για επισκέπτες απ' όλο τον κόσμο πια από αυτά είναι καλά? αναλογα με το site Που έχεις . ολα ειναι καλά εαν εχεις ενα site html με 3- 50 επισκεπτες την ημερα εαν εχεις καποιο δυναμικο παλι καλα είναι αλλα πρεπει να προσμετρας και αλλα πραγματάκια. εαν τωρα εχεις κανενα portal με μεγάλη διακίνηση δεδομένων και υλικού με υψιλες εκτελεσεις σε εργασιες τοτε πας για server και ειναι δεν ειναι αντικειμενο συζητησης αυτου του θεματος. Εαν τωρα εχεις καποιο αντιστοιχο του Facebook τοτε πας για cloud συστηματα αλλα εαν ειχες τοσα χρηματα δεν θα ρωταγες στα forums * οσο για το spike σε traffic ειναι θεμα του hoster σου οποτε παλι δεν ειναι θεμα συζητησης σε αυτο το θεμα , απλα το αναφερω για να μην πεταχτουν μερικα "παπαγαλακια" και το αναφερουν .:-):-) οποτε περιγραψε με λιγα λογια τα specs χρειαζεται το site σου και εδω ειμαστε για να προτεινουμε.
_DiMoN_ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Αυτήν την στιγμή το site γίνεται hosting στην Vivodi και μπορώ να πω ότι δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος. Μιλάμε για ένα site με απλή html κείμενο, και πολύ λίγες φωτογραφίες. Επισκέπτες : 200 - 400 την ημέρα (6,000 - 12,000 τον μήνα) Προέλευση : 40% Αμερική - 20% Ελλάδα - 10% Καναδά - 10% Αγγλία - και το υπόλοιπο 10% από άλλες χώρες. Φυσικά να έχει Cpanel.
_DiMoN_ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Αυτήν την στιγμή το site γίνεται hosting στην Vivodi και μπορώ να πω ότι δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος. Μιλάμε για ένα site με απλή html κείμενο, και πολύ λίγες φωτογραφίες. Επισκέπτες : 200 - 400 την ημέρα (6,000 - 12,000 τον μήνα) Προέλευση : 40% Αμερική - 20% Ελλάδα - 10% Καναδά - 10% Αγγλία - και το υπόλοιπο 10% από άλλες χώρες. Φυσικά να έχει Cpanel. Δεν μου είπατε πιο από τα παραπάνω θα με εξυπηρετήσει με καλή ταχύτητα?
gvard Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα, Δεν ενοικιάζουν server από το εξωτερικό όλες οι εταιρίες, υπάρχουν και εταιρίες οι οποίες έχουν δικά τους ιδιόκτητα μηχανήματα στην Ελλάδα. Αν θες πάντως να δεις διαφορά στην ταχύτητα από έλληνες χρήστες, τότε ίσως θες να δεις και τα δικά μου πακέτα στο http://www.hyperhosting.gr. Η φιλοξενία παρέχεται στην Ελλάδα πράγμα που σημαίνει οτι λόγω AIX/GRIX η ταχύτητα είναι τρομερή για Ελληνες χρήστες (οι εκτός Ελλάδος θα βλέπουν το site οπως βλέπεις πχ εσύ ενα site σε server στη Γερμανία).
_DiMoN_ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα, Δεν ενοικιάζουν server από το εξωτερικό όλες οι εταιρίες, υπάρχουν και εταιρίες οι οποίες έχουν δικά τους ιδιόκτητα μηχανήματα στην Ελλάδα. Αν θες πάντως να δεις διαφορά στην ταχύτητα από έλληνες χρήστες, τότε ίσως θες να δεις και τα δικά μου πακέτα στο http://www.hyperhosting.gr. Η φιλοξενία παρέχεται στην Ελλάδα πράγμα που σημαίνει οτι λόγω AIX/GRIX η ταχύτητα είναι τρομερή για Ελληνες χρήστες (οι εκτός Ελλάδος θα βλέπουν το site οπως βλέπεις πχ εσύ ενα site σε server στη Γερμανία). Με όλο τον σεβασμό, το ότι είναι στην Ελλάδα για μένα με τρομάζει.. Κι όπως σου απάνταγα έπεσαν όλο το DNS του ip.gr και όλα τα site μας είναι μη προσβάσιμα.. Γενικά και δεν απευθύνομαι σε εσένα, οι ελληνικές εταιρίες δεν είναι αξιόπιστες, αυτό άλλωστε το δείχνουν και τα στοιχεία ανταγωνιστικότητας της χώρας μας.
gvard Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα, Με όλο τον σεβασμό, το ότι είναι στην Ελλάδα για μένα με τρομάζει.. Κι όπως σου απάνταγα έπεσαν όλο το DNS του ip.gr και όλα τα site μας είναι μη προσβάσιμα..Γενικά και δεν απευθύνομαι σε εσένα, οι ελληνικές εταιρίες δεν είναι αξιόπιστες, αυτό άλλωστε το δείχνουν και τα στοιχεία ανταγωνιστικότητας της χώρας μας. Δεν κατάλαβα τι σχέση έχουν τα DNS του ip.gr (εταιρία φιλοξενίας) με το οτι όλες οι εταιρίες που έχουν ιδιόκτητους servers στην Ελλάδα είναι αναξιόπιστες. Θα ήθελες να μου πεις τι σε κάνει να πιστεύεις οτι οι εταιρίες στην Ελλάδα είναι αναξιόπιστες ή ποιος δείκτης ανταγωνιστικότητας (?) αποδεικνύει πως δεν έχουν αξιόπιστες συνδέσεις ή εξοπλισμό; Ρωτάω γιατί υπάρχουν εταιρίες με servers στην Ελλάδα που έχουν δαπανήσει δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε αγορά εξοπλισμού, συμβολαίων συντήρησης και επιπέδων backup και ασφάλειας προκειμένου να μπορούν να λένε οτι παρέχουν αξιόπιστες υπηρεσίες.
_DiMoN_ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα, Δεν κατάλαβα τι σχέση έχουν τα DNS του ip.gr (εταιρία φιλοξενίας) με το οτι όλες οι εταιρίες που έχουν ιδιόκτητους servers στην Ελλάδα είναι αναξιόπιστες. Θα ήθελες να μου πεις τι σε κάνει να πιστεύεις οτι οι εταιρίες στην Ελλάδα είναι αναξιόπιστες ή ποιος δείκτης ανταγωνιστικότητας (?) αποδεικνύει πως δεν έχουν αξιόπιστες συνδέσεις ή εξοπλισμό; Ρωτάω γιατί υπάρχουν εταιρίες με servers στην Ελλάδα που έχουν δαπανήσει δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε αγορά εξοπλισμού, συμβολαίων συντήρησης και επιπέδων backup και ασφάλειας προκειμένου να μπορούν να λένε οτι παρέχουν αξιόπιστες υπηρεσίες. Αυτό έληξε, το DNS το είχαμε στους servers ip.gr, και για κάποιο λόγο δεν λειτουργούσε τίποτα, τώρα επανήλθε. Δεν μου αρέσει να γενικολογώ, οπότε όταν αναφέρομαι στην Ελλάδα, σίγουρα θα υπάρχουν αξιόπιστες εταιρίες. Αυτό που θέλω να πω είναι τέτοιο το επιχειρηματικό περιβάλλον και οι επαγγελματικές σχέσεις στην Ελλάδα κι έτσι δεν προσφέρεται το ανάλογο επίπεδο υπηρεσιών με κάποιες καλές εταιρίες του εξωτερικού. Σίγουρα θα υπάρχουν καλές ελληνικές εταιείες...αλλά -> Η καλύτερη ελληνική εταιρία διαδικτύου θα είναι χειρότερη από την καλύτερη ξένη εταιρία διαδικτύου. Δεν ξέρω καμία ελληνική εταιρία διαδικτύου να προσφέρει ευρέως υπηρεσίες εκτός Ελλάδος. -> Δεν σημαίνει ότι στο εξωτερικό δεν θα υπάρχουν κακές εταιρίες. Επίσης σίγουρα έχουν επενδυθεί χιλιάδες ευρώ εδώ, αλλά το "πακέτο" δεν είναι μόνο ο εξοπλισμός. Είναι ο επαγγελματισμός, η αξιοπιστία, σχέδιο κρίσεως κτλ. κτλ. που είμαι σίγουρος ότι τα ξέρεις πολύ καλύτερα από εμένα γιατί η δουλειά σου είναι από τις πλέον σοβαρές στον χώρο. Να δώσω ένα παράδειγμα στα λεγόμενα μου,για όσους καταλάβουν. Eurobank - online payments με ότι βάρος μπορεί να έχει για μια υπηρεσία τέτοια, είχε πέσει προχτές για περίπου 52 ώρες χωρίς ενημέρωση. Εσύ πιστεύεις ότι μαι εταιρία του εξωτερικού του ανάλογου κύρους θα συνέβαινε αυτό? (ok συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες, αλλά αυτές θα έχουν back-up plan, θα ενημερώσουν κατευθείαν κτλ. κτλ.). Πιστεύω να κατάλαβες τι εννοώ.
doomya Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δεν μου είπατε πιο από τα παραπάνω θα με εξυπηρετήσει με καλή ταχύτητα? Φιλέ όπου και να πάς μια χαρά θα είσαι . Εαν παρατηρείς πρόβλημα στην ταχύτητα , δοκίμασε να μειώσεις λίγο το μέγεθος (σε δεδομένα) των φωτογραφιών σου , μάλλον εκεί εστιάζεται το πρόβλημα. Για λίγες Html σελίδες δεν θα υπάρξει πρόβλημα , απλά στις html θα φροντίζεις να είναι μικρό το μέγεθός τους (ενοοω και πάλι σε όγκο δεδομένων) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:37 ---------- Καλησπέρα, Δεν ενοικιάζουν server από το εξωτερικό όλες οι εταιρίες, υπάρχουν και εταιρίες οι οποίες έχουν δικά τους ιδιόκτητα μηχανήματα στην Ελλάδα. Αν θες πάντως να δεις διαφορά στην ταχύτητα από έλληνες χρήστες, τότε ίσως θες να δεις και τα δικά μου πακέτα στο http://www.hyperhosting.gr. Η φιλοξενία παρέχεται στην Ελλάδα πράγμα που σημαίνει οτι λόγω AIX/GRIX η ταχύτητα είναι τρομερή για Ελληνες χρήστες (οι εκτός Ελλάδος θα βλέπουν το site οπως βλέπεις πχ εσύ ενα site σε server στη Γερμανία). Αυτό λέμε και ποίο πάνω , σε αυτο το θέμα δεν "φωτογραφίζουμε " Ελληνικές εταιρίες . ΣΗΕΜΙΩΣΤΕ ότι αυτη η καραμέλα οτι εαν οι Servers ειναι ΕΛλαδα η σελίδα θα εμφανίζεται ποιο γρηγορα , ειναι ενα ξεχασμένο και ξεπερασμένο ,απο την προηγούμενη 7ετια , επιχείρημα ΔΙΟΤΙ a. υπάρχουν Εταιρίες Ελληνικές που παρέχουν Internet και ΔΕΝ περνάνε απο AIX b. Οι σελίδες από γερμάνια εμφανίζονται το ίδιο γρήγορα με τις σελίδες που είναι κουμπωμένες εδώ στην Ελλάδα και ξέρετε γιατί ????? Σουτ είναι μυστικό , θα σας το πω αλλά μην τον πείτε σε κανέναν έτσι ??? Εδω στο Ελλαντα έχουμε εμείς οι Ελληνικές χρήστες DSL τεχνολογία ,οπότε δεν εχει καμια διαφορά τα μS σε εμφάνιση σελίδων . c . Μην τρελαινόμαστε , δεν μπορούμε να συγκρίνουμε μια Ελληνικη εταιρία web Hosting Που εχει κουμπωμένα 2 -3 Rack σε κάποιον Ελληνικό provider με Ξένες εταιρίες που διαθέτουν προς ενοικίαση servers . Τραβάτε πρώτα να δειτε Ευρωπαϊκό data center και τα ξανα λεμε , εαν θέλετε σας στέλνω και Photos τραβηγμένες απο εμένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.