kostasKJ7 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Καλημέρα σας, Ξέρω ότι έχει ανοιχτεί και άλλο τόπικ με αυτό το θέμα αλλά επειδή διαβάζοντας το δεν έβγαλα άκρη, θέλω να μου πείτε μια εταιρεία για web hosting, καθώς θέλω να ανεβάσω ένα site και πρέπει να βρω το πιο αξιόπιστο hosting. Περιμένω από άτομα που έχουν σελίδα ή ξέρουν να μου προτείνουν κάποια εταιρεία. Ευχαριστώ και με συγχωρείτε για το άνοιγμα του νέου τόπικ.
johnkal Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Καλό θα είναι να αναφέρεις το περιεχόμενο του site σου. Πχ adult περιεχόμενο δεν επιτρέπεται από τις περισσότερες. Από ξένες σου προτείνω hostgator ! Ένα φτηνιάρικο hosting που στα δίνει όλα και το σημαντικότερο -είναι αξιόπιστο-. Σε ελληνικές δες την cretaforce, πολύ καλή και απίστευτο support. ΜΑΚΡΥΑ από godaddy. Είναι χειρότερο και από free hosters.
doomya Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Φιλε εαν δεν θελεις να πληρωνεις πολλα και να παιρνεις λιγα διαλεξε μια εταιρια εκτος Ελλαδας, για την Godaddy που λεει ο φιλος παραπανω μερικα απο τα site του ειναι κουμπωμενα εκει και δεν αντιμετωπίζουν κανενα πρόβλημα , εαν είσαι και "φιλος" με Cpanel η Plesk τοτε μακρυά απο cretaforce Mιας και το control panel θα σου θυμίσει εποχές χρήσης υπολογιστή δεκατετιες πισω , μαύρη οθόνη με γραμμές εντολών . Φιλος μου εγγραφτηκε στην υπηρεσια και μετα απο μια εβδομαδα εφυγε διοτι δεν του αρεσε, απλα αυτο εινα καθαρα θεμα επιλογων.
_DiMoN_ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Θα σου δώσω ένα link που θα σε βγάλει από πολύ κόπο Top 100 εταιρείες hosting σύμφωνα με το Alexa ranking Οπότε όποια εταιρία να διαλέξεις από εκεί θα είναι σοβαρή και με το παραπάνω. Τώρα εγώ σου προτείνω να πορτιμήσεις αυτούς που έχουν cPanel γιατί είναι πανεύκολο και κάνει τα πάντα στην διαχείρηση του site.
johnkal Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 εαν είσαι και "φιλος" με Cpanel η Plesk τοτε μακρυά απο cretaforce Mιας και το control panel θα σου θυμίσει εποχές χρήσης υπολογιστή δεκατετιες πισω , μαύρη οθόνη με γραμμές εντολών . Φιλος μου εγγραφτηκε στην υπηρεσια και μετα απο μια εβδομαδα εφυγε διοτι δεν του αρεσε, απλα αυτο εινα καθαρα θεμα επιλογων. Οκ έχεις δίκιο σε αυτό, το είχα ξεχάσει. Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ με την cretaforce..που το θεωρώ αρκετά σοβαρό. Αλλά το support είναι απίστευτο, σπάνια το βρίσκεις.
kostasKJ7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Τι γνώμη έχετε για την dinohost.com; Έκανα εκεί λογαριασμό αγόρασα το πακέτο Αλλά αυτοί ακόμα δεν μου απάντησαν για να μου στείλουν τους κωδικούς; Έχουν περάσει 24 ώρες.
doomya Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Οκ έχεις δίκιο σε αυτό, το είχα ξεχάσει. Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ με την cretaforce..που το θεωρώ αρκετά σοβαρό. Αλλά το support είναι απίστευτο, σπάνια το βρίσκεις. καλά μην τρελαίνεσαι (λιγο ακομη και θα φαινεται σαν διαφημιση αυτο το θεμα).... ο φίλος μου δεν ηταν ευχαριστημένος ούτε απο αυτό (δεν κάνω δυσφήμηση άπλα την γνώμη του καταγράφω, για να λες οτι σπάνια το βρίσκεις το support τους μάλλον δεν έχεις μεγάλη εμπειρία απο Web Hosting εταιριες. το μονο που εχω να σου προτείνω ειναι να δοκιμασεις και άλλους και ξένες σοβαρές εταιρίες (οπως καποια απο τον συνδεσμο που παρέθεσε πολυ σωστα ο φίλος ποιο πανω ) και μετα ελα να μου πεις για σπανιο και απίστευτο support Και για να μην ξεφευγω απο το θεμα να συμπληρωσω τις εξης εταιριες με τεχνικη υποστιριξη 24 Η δοκιμασμενα http://www.1and1.co.uk http://www.earthlink.com http://www.bluehost.com αυτες ειναι εταιριες με υπαλληλους και γραφεια και σπανια υποστιριξη ... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:22 ---------- Τι γνώμη έχετε για την dinohost.com;Έκανα εκεί λογαριασμό αγόρασα το πακέτο Αλλά αυτοί ακόμα δεν μου απάντησαν για να μου στείλουν τους κωδικούς; Έχουν περάσει 24 ώρες. Προσωπικα δεν την ξερω , αλλα μην βιαζεσαι , τον λογαριασμο τον αγορασες πριν ανοιξεις το θεμα η μετα ? διοτι εαν τον ανοιξες μετα δεν εχουν περασει 24 ωρες οποτε κανε υπομονη .
kostasKJ7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Τον λογαριασμό τον αγόρασα χτες στις 17:00. Και μου έστειλαν mail λέγοντας ότι μέσα σε 24 ώρες θα στείλουν τα απαραίτητα. Και ακόμα περιμένω...
trolaios Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Τον λογαριασμό τον αγόρασα χτες στις 17:00.Και μου έστειλαν mail λέγοντας ότι μέσα σε 24 ώρες θα στείλουν τα απαραίτητα. Και ακόμα περιμένω... Περίμενε μέχρι αύριο το απόγευμα που θα ξημερώσει στην Αμερική.Έχουμε και πολλές ώρες διαφορά.Πάντως πιστεύω ότι αυτό σημαίνει ότι δεν έχουν έτοιμους servers για να υποδεχτούν άμεσα νέο hosting account.Πάντως αν είχες πάρει απο κάποια ελληνική εταιρεία θα χτυπούσες όποια ώρα ήθελες ένα τηλεφωνάκι και θα μάθαινες την τύχη του server σου ( αυτή είναι και η μόνη διαφορά με το να αγοράσεις απο έξω ).
_DiMoN_ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Περίμενε μέχρι αύριο το απόγευμα που θα ξημερώσει στην Αμερική.Έχουμε και πολλές ώρες διαφορά.Πάντως πιστεύω ότι αυτό σημαίνει ότι δεν έχουν έτοιμους servers για να υποδεχτούν άμεσα νέο hosting account.Πάντως αν είχες πάρει απο κάποια ελληνική εταιρεία θα χτυπούσες όποια ώρα ήθελες ένα τηλεφωνάκι και θα μάθαινες την τύχη του server σου ( αυτή είναι και η μόνη διαφορά με το να αγοράσεις απο έξω ). Εννοείς δηλαδή ότι στην Ελλάδα έχουν 24ώρη υποστήριξη ενώ έξω όχι??? Εγώ που έχω hosting εδώ http://www.integrityhost.com/ To support μου απαντάει σε λίγες ωρες και μου λείνει το πρόβλημα, αλλά το θέμα είναι και πως θα επικοινωνήσεις μαζί τους. Π.χ. το mail να μην το απαντάνε γρήγορα. Αλλά αν κάνεις On-line ticket να σου απαντήσουν. Οι ελληνικές εταιρίες (πολλές) πάσχουν υποδομής, κι αυτές που δνε πάσχουν δεν είναι τόσο σύγχρονη, κι αυτές που είναι σύγχρονη (λίγες) είναι ακριβές.
trolaios Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Εννοώ ότι πέρνεις ένα τηλέφωνο..λες το πρόβλημα σου στην γλώσσα σου..και πέρνεις και απάντηση.Αυτό είναι πιο άμεσο απο ενα ticket ή e-mail.Δεν διαφωνώ ότι το support στο εξωτερικό μπορεί να είναι καλύτερο και χρόνια μπροστά απο εμάς..
doomya Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Τον λογαριασμό τον αγόρασα χτες στις 17:00.Και μου έστειλαν mail λέγοντας ότι μέσα σε 24 ώρες θα στείλουν τα απαραίτητα. Και ακόμα περιμένω... Τελικά είναι πολύ λογικό να περιμένεις , η εταιρία που διάλεξες τελίκα είναι κουμπωμένη στην liquidweb , ισως να είναι ενας απλός reseller η απλα να νοικιάζει server απο αυτούς, δηλαδή ότι κάνουν οι περισσότερες εταιρίες εδώ στην Ελλάδα. Εξάλλου οσοι γνωρίζουν θα παρατηρήσουν οτι για σύστημα παραγγελίας έχουν το WHM ,η πληρωμή μέσω πιστωτικής γίνεται χωρίς https , .....κτλ κτλ κτλ Απο την στιγμή που αγόρασες πακέτο για ποίο λόγο ρωτάς μερικές ώρες μετα για εταιρία web hosting ??? <= εαν ενοοεις χτες , χτες το αγόρασες στις 17:00 και στις 17:15 δεκαπεντε λεπτα αναφερεις οτι εχουν περασει 24 ωρες!?!?!?!? και δεν εχεις παρει οδηγεις ακομα, οποτε μαλλόν για προχτες αναφερεσαι ) Προσωπική αποψη ειναι να ακυρώσεις την παραγγελία σου και να στραφείς στις σοβαρές ξενες εταιρίες που εχουμε αναφέρει και οχί στους μεταπωλήτες . Οσο για το τηλέφωνο που θεωρείται άμεσσή υποστίριξη , σε αυτο δεν συμφωνώ διοτι , στο τηλέφωνο δεν καταγράφονται τα προβλήματα δεν υπάρχει καποιο Log για να ξερουμε και εμεις οι ιδιοι ποσες φορες χρειαστήκαμε το support ,δεν έχουμε πουθενα γραμενο τι συνεβηκε και τι χρειάστηκε να φτιαχτει , οπως και να εχει lλογια μεσω τηλεφώνου ειναι λογια του αερα. Ειναι κατι αντοιστιχο με τις εταιρίες παροχους του ιντερνετ που σαν πελατες τους καλουμε , αλλα δεν εχουμε κατι γραπτο στα χερια μας , σε ποσο κοσμο εχει τυχει να λεει οτι τους καλω ,διοτι εχω προβλημα στο ιντερνετ ,10 φορες και δεν μου τι φτιαχνουν , αντε αποδειξε το αυτο χωρις καποιο Log Το σωστο είναι να υπαρχει ηλεκτρονικο τικετάκι ,
kostasKJ7 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Οκ μου απάντησαν χτες. Αφου το ξαναέστειλα. Μου ζήτησαν συγγνώμη καθώς είχαν πρόβλημα με το mail τοτςκαι δεν έπαιρναν τα new account. Τώρα είναι οκ. Η πορεία θα δείξει πόσο αξιόπιστη είναι. Εδώ θα είμαστε να τα λέμε...
kostasKJ7 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Για να μην ανοίγω νέο τόπικ θα ήθελα όποιος ξέρει καλά από κατασκευές ηλεκτρονικών σελίδων ή joomla να μου στείλει ένα προσωπικό μήνυμα καθώς ψάχνω για να μεταφέρω μία σελίδα σε ένα άλλο domain. Και να την τροποποιήσω λίγο. Βέβαια όποιος ξέρει να μου πει κάποια εταιρεία που ασχολείται με αυτά παρακαλώ να με ενημερώσει.
_DiMoN_ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 ok Από θέμα τιμής, αλλά από θέμα ταχύτητας για επισκέπτες απ' όλο τον κόσμο πια από αυτά είναι καλά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.