manost Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Αυτή η συνέχειά της που έκανε πρεμιέρα όμως είναι πολύ άφαντη στα γνωστά μέρη. Εξαφανιζόλ της έχουν ρίξει... Περιμένετε ρε σεις να βγει καμιά κόπια της προκοπής (screener στην χειρότερη). Ακόμη κι αν το βρίσκατε στα γνωστά μέρη, θα το βλέπατε σε TS; Μην ξεχνάτε μέσα Σεπτέμβρη έπαιξε! Tην ταινία δεν την έχω δει ακόμη. Την έχω σε 720p και είναι στα υπόψιν για θέαση. Απ' όσα διβάζω πρόκειται για πολύ καλή ταινία.
Cue Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Καλά η ταινία ήταν το πρώτο βιβλίο μόνο? LOL. Είχα την αίσθηση ότι ήταν η τριλογία όλοκληρη και λέω τώρα θα με αφήσει στα κρύα του λουτρού. Απίστευτή ταινία. Την είδα χθες στο καπάκι μετά από The Informant (Cinema ναι). Μου θύμισε κάτι από Insomnia με Pacino/Robbie και Πορφυρά Ποτάμια με Jean Renno. Η ταινία με τσίτωσε και δε μπορώ να καταλάβω το γιατί! Ενώ - παρά κανά δύο σκηνές - δεν έχει "boo" moments καταφέρνει και σε βάζει σε μία unsettling κατάσταση. Αγχωτική μέχρι το κόκκαλο. Φοβερές ερμηνείες από όλους, φοβερή σκηνοθεσία, μία μουσική που την νοιώθεις να σου τρυπάει το κόκκαλο. 8/10 από μένα. ΥΓ. Η ταινία στα σουηδικά λέγεται "Men who hate women". Τι άκυρος τίτλος η μετάφραση ρε γμτ! Την γουστάρω ακόμα πιο πολύ τώρα που έμαθα τον original τίτλο. Ακολουθούν offtopic ΥΓ2. Με κουράζει πολύ να διαβάζω υπότιτλους! Χώρια το ότι χάνεις την ταινία, ατάκες και σε ένα βαθμό και ερμηνείες. ΥΓ3. Συνεχίζω να απορώ με τις πα**ριες που βγάζει ο ελληνικός κινηματογράφος. Κάτσε να δεις πως το λέει. "Τα μάγεια? Η λακούβα? Το πτώμα? Στο βάθος, κήπος!" τρελός συνειρμός στο trailer... Μην ακούσω τα περί budget. Ας πάρει μία κάμερα ένας τιμημένος έλληνας σκηνοθέτης και ας πάει να γυρίσει ταινία στα βουνά της Πίνδου. Ας πιάσουν τους Δροσουλίτες να κάνουν μία ταινία μυστηρίου. Ελπίζω το Ψυχή Βαθειά να μη με απογοητεύσει.
Land_Of_Banania Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Ρε παίδες επειδή το είδα και νύσταζα και παίζει να χασα τίποτα , η lisbeth ήταν κόρη της Anete? Η anete δεν υποτίθεται ότι είχε πεθάνει? Έμπλεξα τα μπούτια μου μήπως?? Πείτε κάτι γιατί βαριέμαι να την ξαναδώ και θέλω να δω και τις συνέχειες όταν βγούνε.
kostas_crete Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Ωραία ταινία αλλά πραγματικά με χάλασε το ότι Στο τέλος απλά λένε σε έναν χάκερ να βρεί την τύπισσα και αυτός την βρίσκει. Η τύπισσα πήγε στην Αυστραλία για να χαθεί και ούτε καν άλλαξε το επώνυμο της. Εκτός κι αν κάνω λάθος και το επώνυμο "Βάνιερ" στην Αυστραλία είναι το αντίστοιχο του "Παπαδάκης" για την Κρήτη....... Δεν θα μπορούσαν απλά να έχουν βάλει τον χάκερ εξαρχής να ψάξει να τελειώνει το παραμύθι? Επίσης τελείως αναληθής ο τρόπος με τον οποίο αναγνωρίζουν τον δολοφόνο. Εκτός κι αν το μπλουζάκι που φορούσε μπήκε ακριβώς σε ένα αντίτυπο.... Θα μπορούσαν να μην το δείξουν καν αυτό και να μείνουν στα τιμολόγια από τα αρχεία της εταιρείας που είναι σαφώς πιο αξιόπιστος τρόπος..... Για μένα μια πολύ ωραία ταινία η οποία θα μπορούσε να τελειώσει στο σημείο που σκοτώνεται ο Γερμαναράς.....
TAKE5 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Το βιβλίο είναι πολύ ανώτερο. @Land of Banania η απάντηση είναι όχι απλή συνωνυμία
zastrifel Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Πάντα ανώτερο το βιβλίο, αλλά κι από μόνη της η ταινία είναι πολύ καλή. Σκηνοθεσία, φωτογραφία αρκετά αξιόλογα.
Members gsarig Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Members Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Πολύ ευχάριστη η ταινία, αλλά από ένα σημείο και μετά, κυρίως μετά την αποκάλυψη του δολοφόνου, νομίζω πως χάνεται κάπως ο έλεγχος και το τέλος του καταλήγει να γίνεται λίγο "χολιγουντιανό". Θα συμφωνήσω με τον kostas_crete ότι έπρεπε να είχε τελειώσει νωρίτερα. Πάντως αξίζει σίγουρα να τη δει κανείς πιστεύω. Οι γενικές εντυπώσεις μου είναι καλές, απλά νομίζω πως είχε προοπτικές να είναι ακόμα καλύτερη...
seishirosakura Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Καλή ταινία αλλά το κούρασε αρκετά το θέμα πιστεύω όσον αφορά τη διάρκεια. Και το τέλος ήταν κάπως... κάπως.
Sellers Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Το βιβλίο πάντως που το διάβασε η κοπελιά μου, μου είπε ότι είναι πολύ πολύυυυ περιγραφικό, και εμένα οι περιγραφές με κουράζουν... Πάντως δεν με τάραξε τόσο πολύ το εργάκι. Σίγουρα θα δω τις συνέχεις γιατί μ'άρεσε αλλά δεν το έχω και στο τοπ-10 αγαπημένων μου αστυνομικών ταινιών.
firewalker Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Αυτή η συνέχειά της που έκανε πρεμιέρα όμως είναι πολύ άφαντη στα γνωστά μέρη. Έσκασε μύτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.