giorgos147 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα παιδιά. Είχα ανοίξει θέμα για όσους θυμάστε, στο οποίο έλεγα για αναβάθμιση της γραμμής μου από 2 σε 8. Έγινε τελικά στις 18 η αναβάθμιση, αλλά δε νιώθω καν διαφορά στο browsing. Ίσα ίσα που το νιώθω και πιο αργό. Άλλαξα router επειδή είχα αποσυνδέσεις. Έφτιαξαν και δεν έχω τώρα με το άλλο router. Η ταχύτητα όμως παραμένει η ίδια. Βιντεάκια σε YouTube κ.λπ., βλέπω άνετα, κατεβάζω με ~850 κ.λπ., αλλά τη ταχύτητα, τη νιώθω ελαφρώς πιο αργή κιόλας. Επειδή έχω τους δύο υπολογιστές συνδεδεμένους μαζί μέσω router, δοκίμασα να βάλω ξανά τους DNS να παίρνουν αυτόματα IP κ.λπ., αλλά και πάλι δεν άλλαξε κάτι. Τι λέτε οτι μπορεί να φταίει; Μήπως φταίει ο περιηγητής μου; Ευχαριστώ πολύ. Καλό βράδυ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 πες και τον ISP ρε Γιώργο, το πιο βασικό ξέχασες
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Τα site δεν ειναι ΤΟΣΟ βαρια που να επωφελουνται απο την αλλαγη απο 2 σε 8mbps... Αν ομως σου χειροτερεψε το ping τοτε ειναι λογικο να υπαρχει καποια καθυστερηση. PS: Κι εμενα εχει αρχισει τις αποσυνδεσεις και εκνευριζομαι.
giorgos147 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 πες και τον ISP ρε Γιώργο, το πιο βασικό ξέχασες Forthnet. Τα site δεν ειναι ΤΟΣΟ βαρια που να επωφελουνται απο την αλλαγη απο 2 σε 8mbps...Αν ομως σου χειροτερεψε το ping τοτε ειναι λογικο να υπαρχει καποια καθυστερηση. PS: Κι εμενα εχει αρχισει τις αποσυνδεσεις και εκνευριζομαι. Το γνωρίζω οτι δεν είναι τόσο βαριά. Άλλωστε, όταν ανοίγεις μια σελίδα, δε πιάνει full ταχύτητα. Τώρα για το Ping, δε το είχα σκεφτεί. Δε θυμάμαι και πόσο είχα πριν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=331842 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=299665 υπάρχουν ήδη topics για τo σούρσιμο Forthnet...
giorgos147 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Είχα γράψει στο ένα, αλλά δεν είχα δεχθεί επικοινωνία
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 δεν υπάρχει και κάτι που μπορείς να κάνεις έτσι και αλλιώς...(εκτός από το να αλλάξεις isp)
giorgos147 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 δεν υπάρχει και κάτι που μπορείς να κάνεις έτσι και αλλιώς...(εκτός από το να αλλάξεις isp) Πως ανεβαίνει το Ping όμως ρε παιδιά, εφόσον δεν με αλλάζουν κέντρο ορ σαμθινκ; Δεν υπάρχει καμιά λύση δηλαδή; -ξέρω οτι η απάντηση είναι όχι, απλά ρωτάω- =P-
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 ένας τρόπος είναι χάλια το routing του ISP και ο άλλος να έχει μπουκώσει το bandwidth του ISP είτε στο εσωτερικό είτε με το εξωτερικό
giorgos147 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Μήπως φταίει ο Firefox; Μόλις δοκίμασα τον Chrome, και η ίδια σελίδα (π.χ. αυτό το θέμα), στον Chrome ανοίγει αστραπιαία, σε αντίθεση με τον FF ο οποίος κάνει την πενταπλάσια ώρα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 το δοκίμασες την ίδια ώρα ή πχ σήμερα τον Chrome και χθες τον FF? γιατί έφτιαξε η Forthnet (κάπως)
giorgos147 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 το δοκίμασες την ίδια ώρα ή πχ σήμερα τον Chrome και χθες τον FF? γιατί έφτιαξε η Forthnet (κάπως) Την ίδια ώρα. Π.χ. τη μια στιγμή Chrome, και αμέσως μετά το φόρτωμα, Firefox. Όλα αυτά με πολλές επαναλήψεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.