Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα εκκίνησης PC

yincyun

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας. αγόρασα ένα νέο pc κομμάτια και το έφτιαξα μόνος μου. καθώς τον ανοίγω ξεκινάει κανονικά και μετά απο 3 4 λεπτά κλείνει. κάτι ακομα. το κουτί που πήρα έχει ένα καλωδιάκη που γράφει H.D.D. LED. πάνω στην μητρική δεν γράφει πουθενά κάτι τέτοιο για να το βάλω. παίζει να φταίει αυτό? το κουτί είναι GIGABYTE POSEIDON 310 BLACK η μητρική GIGABYTE GA-P55M-UD4 και το τροφοδοτικό σε περίπτωση που φταίει αυτό είναι ZALMAN ZM750-HP 750W.

Δημοσ.

Εκεινο το καλωδιο ειναι για να δειχνει την χρηση του σκληρου σου δισκο . Θα πρεπει να δεις στο εγχειριδιο της μητρικης σου που μπαινει ακριβως..σιγουρεψε αυτο και μετα βλεπουμε...αν και σε κοβω να μην εβαλες καλα τη ψυχτρα και να σβηνει απο θερμοκρασιες...πες μας λιγο και το συστημα σου ..

Δημοσ.

κουτί τροφοδοτικό και μητρική αυτά που γράφω... κάρτα γραφικών αυτή που είχα στον παλιό (την γράφω στην υπογραφή μου) ram G.SKILL F3-15000CL9D-4GBRH 4GB και επεξεργαστή INTEL CORE I5-750 2.66 GHZ. σκληρούς western digital apo 500 GB o καθένας. απο λίγο που πρόλαβα να δω στο bios που μπήκα νομιζω είχε καμια 80αρια βαθμούς ο επεξεργαστής και το απο κάτω (δεν το πρόλαβα) 67.... λες να θέλει έξτρα θερμαγωγική η ψύκτρα??

Δημοσ.

Παναγια μου ελεουσα....το λες το ' 80 βαθμους' λες και εχεις κανει extreme overclock...Παστα χρειαζεται οσο εναν κοκο ρυζιου στη μεση και μετα ομοιομορφο πασαλημα σε ολη την επιφανεια. Και σιγουρα δεν εχεις κουμπωσει καλα την ψυχτρα

Δημοσ.

βασικά ειπα να μην βάλω και άλλη θερμαγωγική διότη είχε η ψύκτρα απο μόνη της... μ.λ.κ.α έκανα????? πόσο πρέπει να έχει???

Δημοσ.

οκ. κατάλαβα. έκανα μια ωραία μ.λ.κ.α.... θα πάω να αγοράσω θερμαγωγική.... thnx παιδια!!

ΥΓ: για το καλώδιο το κοίταξα το manual αλλα δεν βρήκα κάτι.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...