ratmonkey Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.plaisio.gr/Campaign/Quick/StockHouse.htm Το αφεντικό τρελάθηκε! ( η μάλλον η DB! ) Τέτοιες τιμές ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΑΝ!!!! Παραδειγμα: - Connect3D HD 2600XT 256MB DDR3 2.600,15 € - CoolerMaster Elite 333 Black Case (RC-333-KKN1-GP) 2.339,54 € Περιορισμένο απόθεμα - μολις που προλαβαίνετε! Χωρις παρεξήγηση, για πλάκα το γράφω, αυτά συμβαίνουν σε όλους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasR1 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δες και τα παρακάτω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 χχμμμμ 8300 ευρω για μητρικη ASus.Οχι ασχημα........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 μαλλον καποιος βρηκε bug Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 ΄λολ οπως και να χει οι τιμες και τα προιοντα στο site δεν εχουν καμια σχεση με τη πραγματικοτητα παντα για το στοκ μιλαω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Ειμαι πολυ περιεργος αν καποιος κανει τωρα παραγγελια αν θα την δεχτουν ή θα του πουν: συγνωμη λαθος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katcos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Ειμαι πολυ περιεργος αν καποιος κανει τωρα παραγγελια αν θα την δεχτουν ή θα του πουν: συγνωμη λαθος! Αν μιλάμε για το Stock House νομίζω οτι: ''Τα προϊόντα του Stock House δεν πωλούνται μέσω internet'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Ειμαι πολυ περιεργος αν καποιος κανει τωρα παραγγελια αν θα την δεχτουν ή θα του πουν: συγνωμη λαθος! Δεν γίνεται να κάνεις παραγγελία στο stock house! edit: damn με πρόλαβε στο νήμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.