therock Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Κατι το οποιο θα ηθελα να ξεκαθαρισω στο μυαλο μου, ειναι κατα ποσο ο παραγοντας των δισκων που χρησιμοποιουν οι δυο μεγαλες κονσολες τελευταιας γενιας αντικατοπτριζει την ποιοτητα στα γραφικα του παιχνιδιου. -Γενικοτερα μπορει το γεγονος πως ο αποθηκευτικος χωρος που εχει του PS3 να ειναι λογος ωστε ενα παιχνιδι να ειναι ποιο καλογραμμενο απο το ιδιο αντιστοιχο στο xbox ή δεν παιζει καθολου ρολο? Επιπροσθετως Τα παιχνιδια στο PS3 ξεπερνα τα 10GB? Ενα αρθτο που βρηκα ειναι το παρακατω, το οποιο απλως λεει πως το μεγεθος επαρκει καθως τα παιχνιδια του xbox360 ειναι κατα μεσο ορο γυρω στο 4-5GB. http://gamesfirst.com/?id=1132
gherudos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 To star ocean 4 είναι 27Gb στο XBOX 360 όπως και τα περισσότερα JRPG.Οι developers θα προτιμούσαν την κυκλοφορία των παιχνιδιών σε bluray για 2 λόγους α)Δεν χρειάζεται ο χρήστης να κάνει τον Dj και να αλλάζει δισκάκια. β)Ασυμπίεστος ήχος και textures προσφέρουν καλύτερο οπτικοακουστικό αποτέλεσμα.
therock Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Περα ομως απο το STar Ocean, Lost Odyssey kai Blue Dragon δεν νομιζω να υπαρχουν αλλα που να ναι πολυ πανω απο 1xDVD-9 σε συνολικο χωρο. Γενικοτερα ομως ισχυει πως τα παιχνιδια για να αποκτησουν μικροτερο σωρο συμπιεζονται? Δηλαδη παρατηρειται διαφορα στα ασυμπιεστα παιχνιδια του PS3 ή η διαφορα αυτη ειναι μονο στα λογια? Αυτο ειναι που θελω να μαθω.
Tilemaxx Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Το GTA IV και στα 2 formats είναι 6.7 GB. Τα συμπεράσματα δικά σας.
skanjos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Το GTA IV και στα 2 formats είναι 6.7 GB. Τα συμπεράσματα δικά σας. link? το θεωρώ αδύνατο γιατί τα blue ray disks έχουν πάντα μέσα dummy data για να γυρνάει το δισκάκι σωστά .και 2ον που το είδες?αν δεν το είπαν οι developers δεν ισχύει , όσα εχω πετύχει στον prive που τα βάζουν που και που για συλλογή καποια ιαπωνέζικα ps3 isos συνήθως είναι όλα γύρω στα 12-14giga και πάλι έχει ακουστεί πως τα rips δεν έχουν γίνει σωστά και πιθανότατα να μην λειτουργούν σε περίπτωση που σπάσει η κονσόλα.το πιο μικρό iso που έχω δει είναι το gaiden sigma στα 10 giga πιο κάτω δεν έχω δει
gherudos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Βάλτε το Ghostbusters του XBOX 360 και την έκδοση του PS3 δίπλα δίπλα,στην έκδοση του 360 όλα τα βίντεο είναι συμπιεσμένα και εμφανίζουν τετραγωνάκια,στην έκδοση του PS3 όλα είναι λεία και απαλά και πριν προλάβετε να πείτε τίποτα για το gameplay και τα γραφικά του παιχνιδιού στο PS3 να σας πληροφορήσω έχει κυκλοφορήσει ήδη patch.Το patch όμως δεν μπορεί να κάνει το παιχνίδι καλύτερο καθώς είναι ελεεινό to χρησιμοποίησα ως παράδειγμα γιατί ήταν κάτι που με ενόχλησε στο 360. ΥΓ.Όταν τα παιχνίδια φτιάχνονται πρώτα στο ΧΒΟΧ και μετά τα κάνουν port στο PS3 τι περιμένετε, να έχουν διαφορά στο μέγεθος;
6xXx6 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Βάλτε το Ghostbusters του XBOX 360 και την έκδοση του PS3 δίπλα δίπλα,
skanjos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 η εικόνα αυτή είναι πολύ πριν βγει το πατς.... όχι οτι με ενδιαφέρει να παίξω το συγκεκριμένο παιχνίδι χαχαχαχα
Toufas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 ε ναι μωρε, οτι δεν ειναι καλο ειναι μουφα παιχνιδι ε?
darklordvader77 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 πω πω τι μου θυμισατε..τα 3 πιο "Τζαμπα" Ευρω της ζωης μου! (ενοικιαση) δεν επαιρνα κανενα Gauloises blue που χα και καιρο να παρω?
skanjos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 ε ναι μωρε, οτι δεν ειναι καλο ειναι μουφα παιχνιδι ε? ρε τουφα λες και δεν το έχεις παίξει,είμαι σίγουρος και εσύ μούφα παιχνίδι το θεωρείς,να λέμε και του στραβού το δίκαιο που και που,εγώ προσωπικά το έχω παίξει μόνο σε 360 και δεν μάρεσε.....δεν θα δώσω 3ε για να το νοικιάσω να δω πως παίζει σε ps3 με το πατς γιατί δεν με νοιάζει ,ήδη τζάμπα έδωσα 1,5....
Antretng Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 [offtopic] Το συγκεκριμένο παιχνίδι αξίζει μονο για wii, μιας και ο χειρισμός σου δινει μια αισθηση του όπλου πλάσματος των ghostbusters. Αν έχετε wii δώστε του μια ακόμα ευκαιρία [/offtopic]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.