Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με αναλυση οθονης - Δεν αναγνωριζουν τα xp την καρτα γραφικων

athens4free

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως γραφω και στον τιτλο εβαλα windows xp 64 bit sp2 και δεν μπορω να αλλαξω αναλυση οθόνης με τιποτα...ουτε το συστημα μου αναγνωριζει την καρτα γραφικών...:/ εχει κανεις καμια ιδεα?plz help!

Δημοσ.

Πρωτον κακως εβαλες xp 64αρια, εκτος κι αν τα θες για καποια συγκεκριμενη δουλεια. Γενικως δεν ειναι και τα καλυτερα windows, αν θες 64αρια πηγαινε σε vista η σε 7αρια.

Αυτο που σου παρουσιαζει πιθανως γινεται γιατι δεν εβαλες τα drivers της μητρικης μεσα στα οποια βρισκεται και ο agp driver της μητρικης. Λογικα καπου θα εχεις το cd της μητρικης που τα εχει αυτα, (τωρα βεβαια αν θα σου ταιριαξουν οι drivers στα 64αρια αυτο ειναι αλλο θεμα)

Δημοσ.

έβαλα 64bit γιατι το σύστημα μου είναι για 64αρι...δεύτερον...θα προσπαθήσω να βάλω άλλη έκδοση και θα σας πω αποτελέσματα...thnx πάντως :)

Δημοσ.

Ναι, τα xp x64 είναι για κλάματα και δεν έχουν και καλό support - και να λύσεις το πρόβλημα θα ξαναπακετωθείς σε λίγο με κάτι άλλο - βουρ για Vista 64 SP2 !!!

Δημοσ.
win7 64 εχω. Τα XP 64 είναι απαράδεκτα και τα vista64 λιγοτερο απαραδεκτα ;)

ποση μνήμη εχεις στο συστημά σου?

Εχω 4 GB Ram Dual Channel + Intel Quad 2.66 κ γενικα ολα τα εξαρτηματα του pc ειναι πολυ καλα...

drivers πέρασες?

+1 και από μένα για να παρατήσεις τα XP 64bit...

Δεν ασχοληθηκα καν...εβαλα windows 7 64bit Greek αν και τα φοβαμαι λιγο γιατι εχω ακουσει διαφορα..π.χ. πως η Microsoft μπορει αμα θελει να παρακολουθησει τα παντα που κανεις στο pc σου με διαφορα νεα κολπα...:cry:

• Super Moderators
Δημοσ.

όταν λες δεν ασχολήθηκες καν εννοείς ότι δεν έβαλες drivers?

ναι επίσης θα έρθουν οι ΕΛ το 2012...

ειλικρινά που τα ακούτε αυτά, πόσο ράδιο αρβύλα πια? :o

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...