Προς το περιεχόμενο

προβλημα με οθονη λαπτοπ μετα απο ...φραπε!

islandero

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την εκανε την βλακεια ο αδερφος μου και εριχε την φραπεδια του πανω στο πληκτρολογιο του λαπτοπ του. Ευτυχως επεσε λιγο που ειχε μεινει κατω κατω.

Δουλεψε για λιγο κανονικα και αλλα μετα η οθονη σταματησε να δουλευει. Βασικα δουλευει κανονικα, αλλα δεν εχει καθολου φωτεινοτητα. Δλδ φαινονται κανονικα ολα αλλα χωρις φως καθολου. Λες και κοιτας την οθονη μερα μεσημερι με νταλα ηλιο.

Το ανοιξα κ απο οτι ειδα δεν εχει παει ο καφες πουθενα παρα μονο λιγο στο πληκτρολογιο. Τι πρεπει να κανω? που πρεπει να κοιταξω για να βρω το προβλημα και αν εχει καφε να το καθαρισω με τι? με οινοπνευμα?

Πεστε καμια ιδεα γιατι να το στειλουμε τωρα δεν προλαβαινουμε, φευγει για ισπανια σε 2 μερες!

Δημοσ.

Μπορεί να είναι ο inverter η backlight πρεπει να το λυσεις και να δεις που έχει πάει ο καφές,εγώ ένα κινητό που είχε πέσει σε έναν κουβά με νερό του έπλυνα την πλακέτα με απιονισμενο νερό και δούλεψε άψογα μετά από στέγνωμα.άλλα δεν είχα δοκιμάσει να το ανοίξω του είχα βγάλει την μπαταριά και δεν δοκίμασα πάρα μόνο μετά το καθάρισμα,η ζημία νομίζω ότι στο δικό σου έγινε και μπορεί να θέλει άλλαγμα inverter η backlight,δοκιμάζεις και βλέπεις,ίσος με οινοπνευμα να ειναι καλύτερα διότι στεγνώνει επιτόπου εγώ έχω ακούσει και για τα δυο για την περίπτωση αυτή

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το εστειλα για service αλλα με καλεσαν απο την IDEAL λεγοντας μου οτι εχουν παει υγρα στην μητρικη και οτι δεν αξιζει να το επισκευασεις (κοστος 530 ευρω) και ετσι αυριο το παιρνω πισω.

Το προβλημα ειναι απλο οτι δεν εχει φωτισμο η οθονη, παρολαυτα δουλευουν κανονικα ολα. Για το Inverter ή το backlight που ακριβως να κοιταξω?

Δημοσ.

Αν πιάνει το χέρι σου μπες στο ebay βάλε το μοντέλο του Laptop σου και ψάξε για inverter από 15-30€ παίζουν και αντικατέστησε τον μόνο σου, δεν έχεις να χάσει τπτ.

Δημοσ.

Γιατι δεν το συνδεεις με μια οθόνη εξωτερική για να δεις αν ειναι η οθονη το προβλημα ή η μητρική όπως σου ειπαν στην IDEAL. Αν λειτουργει κανονικά η οθόνη τότε δεν εχει προβλημα η μητρική σου αλλά η οθόνη σου και δοκιμάζεις αυτά που σου λένε τα παιδιά.

Δημοσ.

Καλά και να ρωτήσω κάτι αφου έχει θέμα η φωτεινότητα που κολάει η επισκευή Motherboard ?Αφου απο οτι κατάλαβα ο inverter είναι ξεχωριστό κομμάτι που αλλάζει...

Έχω ακούσει motherboard να σου χαλάσει υποτίθεται οτι στο αλλάζουν με 400 ευρώ και σου βάζουν και επισκευασμένο λένε....δε το είπα εγώ η ACER το είπε..:devil:

Δημοσ.

Παιδια δοκιμασαμε με εξωτερικη οθονη και παιζει μια χαρα. Τωρα το inverter τι ακριβως ειναι, και που θα το ψαξω στο Λαπτοπ?

Οσο για το service τι να πω, ευγενικοτατη ηταν η κοπελα αλλα εφοσον ειχε παρει καφε η μητρικη δεν μπορουσε να κανει κατι. Το ξερω βεβαια οτι το προβλημα ηταν κατι πιο απλο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...