Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Dock.app

ManosBar13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά. Προσπαθούσα να κάνω κάτι πολύ «έμπειρο» και περίεργο με το Dock και τώρα εμφανίζεται ως εφαρμογή να τρέχει στο Dock και δεν με αφήνει να κάνω log out. Πατάω Force Quit δεν κάνει τίποτα.

Πατάω killall Dock στο Terminal τίποτα.

Καμιά ιδέα;

post-31322-129063027079_thumb.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν έχω Time Machine... Έχω κρατήσει όμως το παλιό dock. Παρόλ' αυτά, αν πάω να το κάνω paste μου λέει ότι δεν μπορεί να το κάνει γιατί τρέχει το Dock.app...

άνοιξε terminal και δώσε top

Αυτό θα σου δείξει τις ενεργές υπηρεσίες του mac σου.

Βρές ποιο είναι το pid του Dock (σε εμένα αυτή την στιγμή το έχει στο νούμερο 96)

μετά Control+x για να κλείσει το top

μετά δίνεις sudo kill 96 (ή όποιο είναι το pid που έχει σε εσένα).

άνοιξε terminal και δώσε top

Αυτό θα σου δείξει τις ενεργές υπηρεσίες του mac σου.

Βρές ποιο είναι το pid του Dock (σε εμένα αυτή την στιγμή το έχει στο νούμερο 96)

μετά Control+x για να κλείσει το top

μετά δίνεις sudo kill 96 (ή όποιο είναι το pid που έχει σε εσένα).

Το έκανα και δεν δούλεψε. Δεν θυμάμαι καν τι μου έβγαζε και έτσι θεώρησα ότι έπαθα αυτό που λέει kebinB, δηλαδή ότι έμπλεξα.

Αλλά για άλλη μια φορά το MacOS X ήρθε να δείξει ΠΟΣΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ είναι.

Έβαλα το DVD του SnowLeopard μέσα και πάτησα να κάνει install. Να σημειώσω ότι πιο πριν είχα 10.6.1 , άρα ουσιαστικά έκανα downgrade (!!). Με μεγάλη μου χαρά και έκπληκη όλα δούλεψαν άψογα, επανήλθε στην αρχική του κατάσταση, σαν τεχνητό Time Machine! Χωρίς να χάσω δεδομένα, χωρίς να γίνει τίποτα διαφορετικό!!! Λες και πέρασα από Leopard σε SL.

Δεν ξέρω αν εντυπωσιάζομαι εύκολα, αλλά όποτε λόγω ασχετοσύνης μου έχω διαλύσει το MacOS X, πάντα βρίσκει τρόπους και το φτιάχνει. Είτε το MacOS X μόνο του, είτε ο Assistant που έχει... +1 λόγος για Mac.

Το έκανα και δεν δούλεψε. Δεν θυμάμαι καν τι μου έβγαζε και έτσι θεώρησα ότι έπαθα αυτό που λέει kebinB, δηλαδή ότι έμπλεξα.

Αλλά για άλλη μια φορά το MacOS X ήρθε να δείξει ΠΟΣΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ είναι.

Έβαλα το DVD του SnowLeopard μέσα και πάτησα να κάνει install. Να σημειώσω ότι πιο πριν είχα 10.6.1 , άρα ουσιαστικά έκανα downgrade (!!). Με μεγάλη μου χαρά και έκπληκη όλα δούλεψαν άψογα, επανήλθε στην αρχική του κατάσταση, σαν τεχνητό Time Machine! Χωρίς να χάσω δεδομένα, χωρίς να γίνει τίποτα διαφορετικό!!! Λες και πέρασα από Leopard σε SL.

Δεν ξέρω αν εντυπωσιάζομαι εύκολα, αλλά όποτε λόγω ασχετοσύνης μου έχω διαλύσει το MacOS X, πάντα βρίσκει τρόπους και το φτιάχνει. Είτε το MacOS X μόνο του, είτε ο Assistant που έχει... +1 λόγος για Mac .

Κάτι τέτοια μου λέτε και ενθουσιάζομαι....!!!! χιχιχι

(PC User εδώ, μελλοντικός Mac user που την ψάχνει για τα mac)....!!! :lol:

Κάτι τέτοια μου λέτε και ενθουσιάζομαι....!!!! χιχιχι

(PC User εδώ, μελλοντικός Mac user που την ψάχνει για τα mac)....!!! :lol:

Ακόμα δεν την βρήκες; :lol: Πόσο ακόμα θές; :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...