alex_000 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 @ Κοριτσι_γα_πσ Δεν αξίζει να παρεις το 4 τώρα και μετά να ξαναγοράσεις το ΑΕ εκτός αν θές να προπονηθείς. Το ΑΕ για το pc θα είναι standalone οχι DLC @Ghostrider: Τα macros δεν κάνουν τους παίχτες. Εγώ παιζω με keyboard (βασικά τώρα θα φτιάξω custom hitbox για το AE) χωρίς macros και δεν με νοιάζει αν ο άλλος εχει macros turbo η whatever. Για να με κερδίσει με τιποτα δεν αρκουν όσα macros και να έχει η turbo. Αν κάποιος ξέρει πραγματικά να παίζει δεν θα χρησιμοποιήει macros imo η θα σταματήσει να τα χρησιμοποιεί γιατί κάνουν το execution χειρότερο. Μόνο το turbo ψιλοαξίζει και αυτό σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Οι τύποι του στύλ βάζω 10 hit combo σε macro ή βάζω το ultra σε macro (!) απο ένα σοβαρό παίχτη θα χάνουν ακόμα και αν παίζει με ένα χέρι.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 @Ghostrider: Τα macros δεν κάνουν τους παίχτες. Εγώ παιζω με keyboard (βασικά τώρα θα φτιάξω custom hitbox για το AE) χωρίς macros και δεν με νοιάζει αν ο άλλος εχει macros turbo η whatever. Για να με κερδίσει με τιποτα δεν αρκουν όσα macros και να έχει η turbo. Αν κάποιος ξέρει πραγματικά να παίζει δνε θα χρησιμοποιήσει macros imo η θα σταματήσει να τα χρησιμοποιεί γιατι κάνουν το execution χειροτερο. Δυστυχώς δεν είμαι uber beat 'em up player (και ναι, παίζω πολλά παιχνίδια για να είμαι και "σοβαρός" παίχτης του SFIV) κι επειδή παίζω με Gouken που με λίγα λάθη μπορεί να τις φάει άσχημα λόγω του χαμηλού defense και μην έχοντας τις εύκολες κινήσεις των άλλων shotoclones, υπάρχουν κάποια combos που με τρώνε εύκολα. Aν σε πιάσει λίγο και το lag και δεν βγει το counter, gl hf. Και ποιος είπε ότι οι macro players ξέρουν; Αν ήξεραν, δεν θα χρησιμοποιούσαν macros. Πάντως γράψε κι εσύ tag όταν βγει το SSFIV AE, θέλω να δω replays από τους καλούς παίχτες για να πάρω ιδέες. ΥΓ. Αυτά τα σχόλια "με το ένα χέρι", θα ήθελα να αποφεύγονται...
alex_000 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Κανένας δεν γεννιέται uber στα σε κανένα game ρε c. Θα γίνεις καλός παίχτης όπως θα γίνεις στο wow στο starcraft στο call of duty ή ότιδηποτε άλλο αν σου αρέσει και αφιερώσεις χρόνο. Πάντως αν κάποιος χρειάζεται macro για να κάνει ένα ultra είναι πολύ low level παίχτης και είτε χρησιμοποιεί macros είτε όχι δεν εχει καμια σημασία. Είναι σαν να λές ότι παίζω wow arena αλλά κανω click τα spells. Ότι και να κανεις πανω απο 1700 δεν θα πας To gametag μου είναι atomic199 και παίζω κάθε μέρα. Το σχόλιο το εννοώ. Μου φαίνεται αδιανόητο κάποιος που ξέρει να παίζει να χάσει απο καποιον που βάζει σε macro το ultra. Δεν το λέω προσβλητικά η να το παίξω 733T (δεν ειπα πουθενά οτι είμαι αλλωστε). Είναι απλά fact. O λόγος είναι απλός. Αν κάποιος βάζει σε macro το ultra (δηλαδή δυσκολεύεται να το κάνε) προφανώς θα έχει πολύ σοβαρότερα προβλήματα στο παιχνίδι του απο το αμα θα κάνει το ultra η όχι! Τα ultra δεν ειναι το δύσκολο μέρος του game!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Θα σε βάλω στην λίστα για να σε έχω υπ'όψην στα μελλοντικά replays. Edit: Ρε μανία με τα stealth edits, δεν είναι το πρόβλημα μου το 720 ultra, αλλά γενικώς combos επαναλαμβανόμενα που είναι σε macros. Τώρα "γιατί δεν κάνεις counter αφού έχεις τον Gouken;", γιατί αλλάζουν κάθε τόσο την κίνηση που θα με ανοίξει και μετά σκάνε το macro και φάε τις μάπες σου φτωχέ casual παίχτη. Μου την δίνει γενικά ότι κακοί παίχτες κάνουν τέτοια και μπορούν να νικήσουν αυτούς που δεν παίζουν συχνά (όπως εγώ), ενώ θα έπρεπε να ήταν πιο ίσα τα πράγματα.
kostacurtas Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 SSFIV: AE PC release planned for July Super Street Fighter IV: Arcade Edition launches on PC in early July if everything goes to plan, Capcom has promised. However, according to a lengthy Q&A on the Capcom Unity blog there are still a few issues to iron out before a firm release date can be announced. "Trust me, nobody wants to get the PC version out as soon as possible more than us," it read. "We still have some logistical hoops to jump through before we can set a hard and firm date, but the goal is to definitely be in the earlier part of July. Scout's honor!"
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 "Trust me, nobody wants to get the PC version out as soon as possible more than us," it read. Yup, τόσο καιρό "χμ..., ναι..., όχι..., μπορεί..." μας είχαν μέχρι να το ανακοινώσουν και τώρα "θέλουμε να βγει γρήγορα η PC version για τους καλούς μας πειρ... *γκουχ* φίλους!"
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Μάγκες μη λέμε ότι θέλουμε.. αν κάποιος έχει σε Macro το/τα Ultra, μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα.. και πόσο μάλλον combo+ultra. Σίγουρα δεν αναφέρομαι στα άτομα που αγνοούν τα physics του παιχνιδιού, ούτε τους διανοητικά καθυστερημένους. Αν όμως κάποιος το έλιωσε, και από σπόντα κούμπωσε και 1-2 καλά macros, σου δίνει αμέσως ένα όμορφο handicap να έχεις να χαίρεσαι. Το χειρότερο για εμένα σε αυτήν την ιδέα, είναι πως δεν θα γνωρίζω ποιος είναι lamer.. τουλάχιστον να ξέρω το πραγματικό λόγο που χάνω (αν χάνω). Είναι ξενέρωμα.. Μου αρέσει η δυσκολία.. με Κορεάτες παίζω μια ζωή! Άλλο δυσκολία και σκληροπυρηνικά multiplayer ladders, και άλλο handicap και exploit. Αν μπορέσω να το αποφύγω παίζοντας, σπανιότερα, στο X360 που είναι exploit-free.. μάλλον θα πάω προς τα εκεί εγώ προσωπικά.
fuero2k Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 το καλό είναι ότι πλέον στο AE θα μπορείς να σώσεις τα replay από τους αγώνες σου..οπότε θα φαίνονται στα inputs π***ιες τύπου turbo κλπ.και στην τελική αν ο άλλος δεν ξέρει spacing,footsies με το μειωμένο πλεον dmg θα έχεις περισσοτερες ευκαιρίες να τον ξεφτυλίσεις.στο sf4 2 λάθη και ήσουν νεκρός(ιδίως με χαρακτήρες με χαμηλό stamina/stun) Είναι ξενέρωμα.. Μου αρέσει η δυσκολία.. με Κορεάτες παίζω μια ζωή! Άλλο δυσκολία και σκληροπυρηνικά multiplayer ladders, και άλλο handicap και exploit. Αν μπορέσω να το αποφύγω παίζοντας, σπανιότερα, στο X360 που είναι exploit-free.. μάλλον θα πάω προς τα εκεί εγώ προσωπικά. και να τα σκας για να παίζεις online και με χειρότερα γραφικά και με λιγότερες επιλογές χειρισμού;κρίμα είναι τόση βαβούρα για να αποφύγεις 2-3 noobiδια
john2gr Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 στο sf4 2 λάθη και ήσουν νεκρός(ιδίως με χαρακτήρες με χαμηλό stamina/stun) This. Πολλές φορές από μια απροσεξία μου, κάποιοι ρίχνουν unstoppable combos με 30-40% damage. Και ούτε λόγος να γίνεται για κάτι Zangief και Sagat που στο SF4 είναι πέρα για πέρα overpowered.
alex_000 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Μάγκες μη λέμε ότι θέλουμε.. αν κάποιος έχει σε Macro το/τα Ultra, μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα.. και πόσο μάλλον combo+ultra. Σίγουρα δεν αναφέρομαι στα άτομα που αγνοούν τα physics του παιχνιδιού, ούτε τους διανοητικά καθυστερημένους. Αν όμως κάποιος το έλιωσε, και από σπόντα κούμπωσε και 1-2 καλά macros, σου δίνει αμέσως ένα όμορφο handicap να έχεις να χαίρεσαι. Το χειρότερο για εμένα σε αυτήν την ιδέα, είναι πως δεν θα γνωρίζω ποιος είναι lamer.. τουλάχιστον να ξέρω το πραγματικό λόγο που χάνω (αν χάνω). Είναι εύκολο κάποιος να υποθέτει ότι ενας τυπάς που παίζει φοβερά και κανει όλο 10 hit combos χρησιμοποιεί macros. Δεν παει έτσι κάποιος που παίζει τοσο καλά (δεν εννοω μόνο κάνει τα combos αλλά γενικά) δεν γίνεται να χρησιμοποιεί macros γιατι απλά θα παίζει χειρότερα με αυτά όχι καλύτερα. Στο Online είναι καφρίλα global κατάσταση ποτέ δεν ξές τι ατομο θα σου κάτσει και όσο καλός και να είσαι πάντα θα σου κάτσει αυτός που θα σε σκίζει. Ατομα που κάνουν τρελλά combos πάντα δεν ειναι τόσο σπανια. Τεσπα να γίνω πιο κατανοητός. Υπάρχουν ατομα με macro που είναι μαλακία που τα εχουν και παίζουν καλά? Ναί αλλά θα είναι ο 1/50 η μεγάλη εξέρεση και όχι οι 5 στους 10 που θα υποθέτετε. http://www.youtube.com/watch?v=J_M1fV0J-wI
OROKUSAKI Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Yup, τόσο καιρό "χμ..., ναι..., όχι..., μπορεί..." μας είχαν μέχρι να το ανακοινώσουν και τώρα "θέλουμε να βγει γρήγορα η PC version για τους καλούς μας πειρ... *γκουχ* φίλους!" βγαινει και σε pc γιατι οι περιατες δεν μπορουν να παιξουν online . το dead rising 2& lost planet 2 που χρησιμοποιουν ssa δεν παιζουν online με πειρατικο. το ιδιο ισχυει και για το ssf4 ae. ετσι θα το αγορασουν ολοι αφου ολοι θα θελουν να παιξουν online.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Και τι τους εμποδίζει να φέρουν τους φίλους τους σπίτι, που τους ξέρουν και να παίξουν διπλό στο ίδιο PC;
OROKUSAKI Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 βγηκε στο steam. http://store.steampowered.com/app/45760/?snr=1_4_4__13 για οσους εχουν αγορασει το sf4 απο το steam εχουν εκπτωση 10%. θα πεσει πολυ ξυλο αυτο ειναι το μονο σιγουρο!! :devil: :devil: :devil: :devil:
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Σημείωση: βγήκε για pre-order στο Steam. Με τρόμαξε το σκέτο "βγήκε".
OROKUSAKI Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 επισης αρκετοι παραπονιουνται στο forum του steam οτι δεν μπορουν να το αγορασουν γιατι δεν ειναι διαθεσιμο στο steam σε χωρες που δεν υποστηριζει το gfwl. ευτυχως το direct to drive το εχει διαθεσιμο για προπαραγεελια σε ολες τις χωρες. εγω θα το παρω σε retail οπως πηρα και το sf4.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα