OROKUSAKI Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Εχω ηδη ξεκινησει και προπονουμαι για να σας πλακωσω στο ξυλο!! :devil: Θα αγορασω το SSF4 AE απο την πρωτη ημερα κυκλοφοριας! Ετοιμαστειτε να φατε πολυ ξυλο απο τον ΣΡΕΝΤΕΡ!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑ!! :devil: Και κατι αλλο Εχει δοκιμασει καποιος απο εσας το mod Krang?? εδω και πολυ καιρο προσπαθω αλλα δεν εχω καταφερει να το κανω να δουλεψει!
DeViAnT_Puppet Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Ξαναμπήκα και οι μόνοι που έκαναν practice ήταν οι αντίπαλοι μου. Έχει κόσμο στο online σε PC; Σκέφτομαι αν θα κατεβάσω το dlc για PS3 ή να πάρω το AE για PC. Ίσως αγοράσω και τα δυο
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Έχει κόσμο, αλλά έχει και πολλούς με macros. :/
fuero2k Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 http://www.mediafire.com/?kxw36dochorrnd0 δοκίμασε αυτό εδώ,έχει κάμποσα skins μαζεμένα,αν είσαι τυχερός μπορεί να είναι και αυτό που θες μέσα
fuero2k Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 http://www.direct2drive.com/10837/product/Buy-Super-Street-Fighter-IV-Arcade-Edition-Download να και το πρώτο preorder!εγώ πάντως θα περιμένω να δω τιμούλα στο steam και τυχόν extra(και στο amazon καθώς περίμενα τόσο καιρό δε θα με χαλάσει μια βδομαδούλα μαξ παραπάνω για να το έχω και με το κουτί του)
OROKUSAKI Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 FUERO2K θα το πληρωσεις πολυ ακριβα αυτο που εκανες!! κανεις δεν τα βαζει με τον ΣΡΕΝΤΕΡ!! Ποιος αλλλος απο εδω μεσα θελει να τον δειρω? Μολις εδειρα τον fuero 2k! πειτε μου τα gamertag σας για να σας κανω add! Θα ειναι μεγαλη ευχαριστηση για εμενα να σας δειρω ολους!! ΟΛΟΥΣ!!!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 http://www.insomnia.gr/topic/244535-street-fighter-iv/page__st__490 για τα πέρι SFIV. Αφήστε το SSFIVAE για ό,τι νέο για το παιχνίδι.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Αν με ενδιαφέρει κάργα η αγορά ενός SF, τι να κάνω; (με ψήνει το online τόσο πολύ) Να περιμένω το AE; Να σκάσω το 10ρι τώρα; Δε μου πολυαρέσει να πληρώνω τα Games.. γι'αυτό το ψάχνω. Το Street Fighter πια όμως, αφού έπαιξα και τους 2 most anticipated fighting τίτλους (Mortal Kombat 9 και MvsC3) είναι by far το καλύτερο Fighting Game. (ας πούμε "καλύτερο" equals to "hardcore") Αν αγοράσω με το 10ρι το SF4, θα έχω σαν φθηνό DLC το AE λέτε; Γιατί αν είναι έτσι αξίζει Ι guess.. P.S: Αν και τι αξία έχουν τα €υρώ μπροστά σε μια μάχη με τον τεχνίτη οροκουσάκι..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Το κακό του SFIV στο PC είναι πως είναι exploitable. Macros galore κυρίως.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Ναι.. όντως το έχει πάρει το μάτι μου. Και η αλήθεια είναι πως αυτό διαγράφει τον λόγο για τον οποίο θέλω να το αγοράσω. Και η μ__κία είναι πως δεν είναι και bannable διότι δεν βρίσκονται τα ανθρωπάκια.. Να πάω για SSFIV για X360 λες; Εκεί δεν παίζουν τέτοια ε; Το παραμικρό; Είχα δει έναν τυπά ο οποίος είχε λύσει ένα Gamepad και είχε βάλει ένα μανταλάκι που όταν το ανοιγόκλεινε ένωνε κάτι καλώδια και έκανε Ultra.. Άκου ξεφτύλες που υπάρχουν στον κόσμο Εγώ συνέχεια φέρνω εδώ X360 δανικό.. κάτι όμως μου λέει πως δεν φταίει το πειρατικό που δεν μπορώ να παίξω online, αλλά το ότι θέλει συνδρομή για να μπω στο XBL. Τι ισχύει;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δεν έχω παίξει στο 360, οπότε δεν γνωρίζω. Πάντως το SSFIV AE θα το τιμήσω, άλλωστε έχει και replays που βλέπεις για τα διάφορα άτομα και άλλα features που δεν είχε το κανονικό (όπως group battles -να βλέπουν οι άλλοι ενώ παλεύουν 2-), στην τελική αν δεις άτομο που είναι εύκολα macro user ή exploiter κάποιου τύπου, βάζεις να τον κάνει avoid. Αν και δυστυχώς δεν λύνει το πρόβλημα. :/
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 ΠΟΣΟΙ να είναι στο X360; Αν δεν είναι πατέντα με το Gamepad (πράγμα υπερβολικό και απεγνωσμένο) δεν νομίζω να υπάρχει άλλος τρόπος για να κάνει κάποιος exploit, σωστά; Επίσης, δεν είναι εύκολο να καταλάβεις ποιος κάνει exploit.. Αν είσαι υπερήφανος θα σκεφτείς ότι έπεσες σε PRO και θα θες να του δώσεις π__ς στο στόμα, ενώ αν είσαι κλαψομ__νι θα τους κάνεις Avoid όλους. Το A.E. πότε το περιμένουμε;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Αν δεις κάποιον π.χ. με Zangief με το που σε ακουμπάει χωρίς να έχει κάνει κάποια κίνηση που δείχνει προς 360 (ή 720 της ulra) και σου κάνει την αντίστοιχη κίνηση, εύκολα πιασμένος. Όπως και μερικοί που βλέπεις να ξεκινάνε combo και το συνεχίζουν στον αέρα αν δεν σε πιάσει και κάνουν μόνο αυτό. Δεν λέω, muscle memory, αλλά όχι τόσο πια. Release date μέσα στον Ιούλιο νομίζω;
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Ούτε με τον δικό μου Zangief δεν βλέπεις ποτέ κίνηση.. ούτε στο Ultra. (ειδικά όταν τα κάνω αμέσως μετά το banishing fist, εφόσον τελειώνω την κίνηση του στικ μόλις τελειώσει το animation και μετά είναι απλά μια σκανδάλη) Ίσως αυτοί με το ίδιο combo βρίσκονται. Τελικά δεν μου απάντησες.. lamerιές στο X360 δεν έχεις ακούσει να υπάρχουν ΠΕΡΑ από hardware lame.. right?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Εγώ λέω να κάνουν την κίνηση χωρίς να είναι καν σημείο του combo. Dash, dash, dash, Ultra. Εκτός αν βάζουν την κίνηση μέσα στα dash, αλλά δεν ξέρω, δεν παίζω Zangief. Δεν απάντησα για το 360, γιατί δεν ξέρω για το 360. Σε κανένα shoryuken.com forum θα γράφουν αν παίζει κάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα