Προς το περιεχόμενο

Ultra Street Fighter IV / Super Street Fighter IV: Arcade Edition

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Q6600@3,4Ghz / 6870

Αλλάζω Drivers, και με default ρυθμίσεις της κάρτας μπαίνω στο Game και για κάποιο λόγο έχω μόνο 30fps. Δοκίμασα v-syncs, frame rates κτλπ αλλά τίποτα, και παίζω stable (με vsync χωρίς tearing) μόνο με χαμηλό AA. Όλα Max τα είχα, wtf..;

Απ'όσο γνωρίζω, το παιχνίδι είναι console 'port σε pc, και πολλά από τα 'ports αυτά είναι capped σε 30fps, γιατί οι κονσόλες παίζουν 'κλειδωμένες' σε τόσα, οπότε αν δεν φρόντισε η εταιρεία να το αλλάξει αυτό όταν το μετέφερε σε pc δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις εσύ τίποτα παραπάνω, εκτός και αν βρείς κανέναν hacked client που να το αλλάζει.

Δημοσ.

Ahh sorry, λάθος μου.

Ξέρω γω, αν κάποιος ξέρει ας κάνει καμιά πρόταση PM.

τις ρυθμίσεις του catalyst για την ποιότητα της εικόνας τους έχεις default?

• Moderators
Δημοσ.

Απ'όσο γνωρίζω, το παιχνίδι είναι console 'port σε pc, και πολλά από τα 'ports αυτά είναι capped σε 30fps, γιατί οι κονσόλες παίζουν 'κλειδωμένες' σε τόσα, οπότε αν δεν φρόντισε η εταιρεία να το αλλάξει αυτό όταν το μετέφερε σε pc δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις εσύ τίποτα παραπάνω, εκτός και αν βρείς κανέναν hacked client που να το αλλάζει.

Είναι console port, αλλά στο PC παίζει στα 60.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αγγούρια καπαμά από νέα,ιδίως τώρα που έχουν λυσσάξει με την προώθηση του marvel vs capcom 3(το οποίο επίσης οι κολοιάπωνες δε βγάλαν και χλωμό να βγάλουν σε PC).Πάντως ούτε για τις κονσόλες έχει ανακοινωθεί τίποτα για το patch της ΑΕ έκδοσης,οπότε μια τελευταία ελπίδα είναι η Captivate τον απρίλιο(αν θυμάμαι καλά)

Η μόνη πηγή ενημέρωσης και γκρίνιας για όσους ενδιαφέρονται πάντως : http://www.capcom-unity.com/ask_capcom/go/thread/view/7371/20200701/Why_No_Super_Street_Fighter_IV_for_PC?pg=390

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Κάλιο αργά.. Εγώ και του χρόνου θα θέλω να παίξω SF4. Ας είναι SSF4 τη π__τανα μου....

Πραγματικά η θωλούρα της κονσόλας, και τα γτπ γραφικά με χαλάνε τόσο πολύ που έχω δίπλα το 360 και κάθεται ενώ παίζω SF4 στο PC.

Δημοσ.

καλα υπερβαλεις λιγο.οι διαφορες μεταξυ pc και κονσολας δεν ειναι τοσο τραγικες στο συγκεκριμενο παιχνιδι ειδικα.

Δημοσ.

Ο Yoshimori Ono (παραγωγος του SF4) εγραψε πριν λιγες μερες στο tweeter του οτι θα βγει και σε pc και οτι η pc εκδοση θα ανακοινωσει συντομα. Περιμενω με μεγαλη αγωνια.

Δημοσ.

Ο φίλος μας ο Ono δεν ανέφερε τίποτα εκτός από κάντε υπομονή όταν τον ρώτησαν σχετικά με την έκδοση για pc.Δεν ειναι ακριβώς το ίδιο με την επιβεβαίωση της..

Η Capcom γενικά πάντως έχει καταντήσει για φτύσιμο,με τα κολλητιλίκια της με τη M$ και βγάζει το ένα game πιο ελλιπές από το άλλο!Πλεον περισσότερο ελπίζω στη μεταφορά του MORTAL KOMBAT για PC μπας και παίξω κανα online της προκοπής, μετά από 2 χρόνια και βάλε,σιχάθηκα το άθλιο input delay του sf4.

Πάντως αν βγει ανακοίνωση θα βγει 5-6 απριλίου που γίνεται η Captivate,αν όχι διαγράφω άλλη μια εταιρία από αυτές που υποστηρίζουν το pc.

Δημοσ.

Ο φίλος μας ο Ono δεν ανέφερε τίποτα εκτός από κάντε υπομονή όταν τον ρώτησαν σχετικά με την έκδοση για pc.Δεν ειναι ακριβώς το ίδιο με την επιβεβαίωση της..

Η Capcom γενικά πάντως έχει καταντήσει για φτύσιμο,με τα κολλητιλίκια της με τη M$ και βγάζει το ένα game πιο ελλιπές από το άλλο!Πλεον περισσότερο ελπίζω στη μεταφορά του MORTAL KOMBAT για PC μπας και παίξω κανα online της προκοπής, μετά από 2 χρόνια και βάλε,σιχάθηκα το άθλιο input delay του sf4.

Πάντως αν βγει ανακοίνωση θα βγει 5-6 απριλίου που γίνεται η Captivate,αν όχι διαγράφω άλλη μια εταιρία από αυτές που υποστηρίζουν το pc.

η Capcom ειναι απο τις εταιριες που υποστηριζουν το pc καθως ειναι η μονη Ιαπωνικη εταιρια που βγαζει ΟΛΑ τα παιχνιδια της στο pc εστο και με καθυστερηση. Μολις πριν λιγες μερες ανακοινωσε το RE:Raccon city για pc και απο τα μεγαλα παιχνιδια που θα βγαλει το 2011 τα μονα που δεν εχει ανακοινωσει ακομα για pc ειναι τα DMC5 και Asura wrath τα οποια ομως σιγουρα θα τα ανακοινωσει στο μελλον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...