Προς το περιεχόμενο

Ultra Street Fighter IV / Super Street Fighter IV: Arcade Edition

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 585
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φαντάζομαι βγαίνει καινούριο στις κονσόλες και βγάζουν την pc έκδοση για διαφήμιση. Χαλάλι, ήταν καλό port το SF4 (αν και δεν είμαι fan της σειράς, ήταν γενικά καλό ως παιχνίδι, όχι μόνο ως fighting).

Δημοσ.

Περιττό να πω ότι έκαναν μ@λακία και ήταν "false alarm" το PC version

Update: The website, Tanntou, which originally reported that Super Street Fighter 4 would be announced for the PC at the Tokyo Game Show has issued a retraction on the story. A translated version of the article, with fairly broken English, reads:

We have published previously, Capcom "Street Fighter 4" PC version is the official launch article, found that there were errors. That I caused you great inconvenience, I apologize.

Further information on the future, we will [report].

Ake 担manager in charge

Με απλά λόγια, τσίίίίίίίίίίίίίμπουκεν χαντόκεν σόόόόόόόόόόριουκεν :P

Δημοσ.

Να κάνω μια ερώτηση;

Αφού δεν έχει βγει έκδοση για pc τότε πώς εδώ και τόσους μήνες κυκλοφορεί μια τέτοια στο ίντερνετ όπως σε to***nt sites κ.α.;;;;

Δημοσ.
Να κάνω μια ερώτηση;

Αφού δεν έχει βγει έκδοση για pc τότε πώς εδώ και τόσους μήνες κυκλοφορεί μια τέτοια στο ίντερνετ όπως σε to***nt sites κ.α.;;;;

Αυτό είναι το απλό Street Fighter IV. Εδώ μιλάμε για το SUPER Street Fighter IV...

Δημοσ.

Ο λόγος δεν είναι η πειρατεία. Γιατί αν ήταν αυτός, τότε δεν θα βλέπαμε τα Lost Planet 2 και Dead Rising 2 που είναι περισσότερο επικεντρωμένα στο SP μέρος (thus, περισσότερο νόημα έχει στο να τα 'κατεβάσει' κάποιος άρα και περισσότερος φόβος υπάρχει για την πειρατεία σε αυτά). Κάτι άλλο παίζει στα παρασκήνια :P

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
SSFIV PC release announcement please. Or at least say no.

Ono: Sorry, I can't reply to this subject...

http://www.eventhubs.com/news/2010/oct/28/development-ssf4-arcade-edition-finished

Το έχω πει, Απρίλιο του 2011 μάλλον η PC έκδοση που θα είναι βασισμένη στην arcade version. Ειδικά τώρα που υπάρχει και ο φόβος του να γίνει leaked η arcade έκδοση και να πάρουν από τα τρία το μακρύτερο :P

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Q6600@3,4Ghz / 6870

Αλλάζω Drivers, και με default ρυθμίσεις της κάρτας μπαίνω στο Game και για κάποιο λόγο έχω μόνο 30fps. Δοκίμασα v-syncs, frame rates κτλπ αλλά τίποτα, και παίζω stable (με vsync χωρίς tearing) μόνο με χαμηλό AA. Όλα Max τα είχα, wtf..;

Δημοσ.

Q6600@3,4Ghz / 6870

Αλλάζω Drivers, και με default ρυθμίσεις της κάρτας μπαίνω στο Game και για κάποιο λόγο έχω μόνο 30fps. Δοκίμασα v-syncs, frame rates κτλπ αλλά τίποτα, και παίζω stable (με vsync χωρίς tearing) μόνο με χαμηλό AA. Όλα Max τα είχα, wtf..;

Μάλλον στο street fighter iv αναφαίρεσαι και όχι στο super...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...