Προς το περιεχόμενο

Ultra Street Fighter IV / Super Street Fighter IV: Arcade Edition

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτι τέτοια βλέπω και αηδιάζω.

Τι πάνε να κάνουνε? Να μετατρέψουν τον πιο respect τίτλο σε game for kids???

Αίσχος!

Δημοσ.

[off topic]ρε παίδες, εχω εγκ/σει το παιχνίδι, αλλά όταν πατάω να το παίξω, μου βγάζει το εικονίδιο "launch street fighter", και όταν το πατάω, δεν κάνει τίποτα απολύτως...Ξερετε κατι?[/off topic]

Δημοσ.

Ποιος ειναι αυτός και γιατί φοράει μπικουτί?

Καλά εγώ είμαι της παλιάς σχολής SFII Turbo σε SNES και έχω χάσει πολλά επεισόδια.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
– Will there be a PC version of Super Street Fighter 4?

Leo Tan – Ah, I can’t remember. I can’t remember what we’ve said. If we’ve said that there is, then there is, and if we haven’t, then I can’t say just now.

Έλα έλα, ξέρασε το. Μην περιμένεις να κυκλοφορήσουν οι consoles versions :P

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

'Ασχετο, old scool καμένος του sf από το 90 έχω να πω ότι σε αυτό το SSFIV (είχα πάρει το SSFII για SNES πριν έρθει Ελλάδα από Αμερική) το μόνο που ζήλεψα με μια πρώτη ματιά είναι η επιστροφή των bonus stages και οι νέες εμφανίσεις.

Κρίμα ρε γαμώτο, όντως θα έπρεπε να ήταν downloadable κάποια πραγματάκια για εμάς που τα σκάσαμε για το SFIV με το που που πρωτοβγήκε (PS3). Έλεος... είπαμε λίγο support σε όσους αγοράζουν original, άμα ξηγιούντε έτσι καλά κρασιά...

Επεξ/σία από Innersense
Δημοσ.
Please tell us if Super Street Fighter 4 is coming to the PC.

Ono: The PC version has some problems. In [street Fighter 4], a large amount of illegal copy appeared on the market all over the world. Please Wait...

Fans who bought the PC version of Street Fighter 4 are waiting for SSF4, will it happen? If so, when?

Ono: We are solving various problems now. Time is necessary for this.

σαδσαδασασφσαδ

• Moderators
Δημοσ.

Κοινώς "δοκιμάζουμε νέα DRMs ή/και προσπαθούμε να δούμε αν θα πάρουμε αρκετά λεφτά για να ασχοληθούμε με σας, πειρατόπαιδα".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...