Προς το περιεχόμενο

Ultra Street Fighter IV / Super Street Fighter IV: Arcade Edition

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για beat'em up που δε σταματάει στο χαβαλέ και το χύμα button mashing το χειριστήριο είναι απαραίτητο δυστυχώς. Ένα απλό gamepad θα σου κάνει για αρχή, αν θες να δοκιμάσεις. Για κάτι πιο εξελιγμένο κοιτάς ή το gamepad του 360 ή αν κόλλήσεις τόσο πολύ μπορείς να τα σκάσεις για ένα fightstick της Madcatz. Οι εκδόσεις για 360 και PS3 δουλεύουν κανονικά για PC με τους σωστούς drivers. Με λίγο ψάξιμο και ερωτήσεις σε beat'em up forums, που τα παιδιά πραγματικά έχουν φτάσει άλλα επίπεδα, μπορείς να βρεις καλές προσφορές και να αποφασίσεις.

(fightsticks είναι χειριστήρια σαν αυτά των arcade, των ούφο, με μεταλλικό μοχλό για το ένα χέρι και έξι τεράστια κουμπιά για το άλλο)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 585
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σημερα επαιξα για πρωτη φορα σε τουρνουα street fighter!!  Λεγεται Game Athlon εχει ξεκινησει απο χτες και ειναι μεχρι αυριο στην Πανεπιστημιου . Αν κερδισεις δυο αντιπαλους παιρνεις 50 ευρω και αν κερδισεις 3 παιρνεις 150 ευρω, Εγω εχασα απο τον πρωτο γυρο αλλα ο φιλος μου στον δευτερο και ετσι δεν βγαλαμα λεφτα αλλα το διασκεδασαμε!  Μηπως πηγε και κανεις αλλος απο δω μεσα? Θα ξαναπαμε και αυριο να παιξουμε. Η συμμετοχη ειναι δωρεαν. Επισης παθαμε σοκ απο το ποσο χαλια δειχνει στα απαρχαιωμα 360 και ps3 σε συγκριση με ενα pc σε 1920χ1080 με ολα φουλ .

Δημοσ.

Τον Zangief και επαιξα με 36- controller οπως παιζω και στο pc μου. Πολλοι απο αυτους εκει ηταν επαγγελματιες στα fighting γιατι ειχαν φερει arcade sticks.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Λέει τίποτα ρε παίδες το παιχνίδι. 

Εγώ ενδιαφέρομαι μόνο για να παίξω με φίλο και όχι με ΑΙ. Controllers διαβάζει τα  310 & 710 τις Logitech? Γνωρίζει κανείς??

Ευχαριστώ πολύ!

edited

• Moderators
Δημοσ.

Δεν γνωρίζω ακριβώς, αλλά δεν πιστεύω να έχει πρόβλημα.

Πάντως για online, όλοι μας ζητάμε πίσω την GFWL(A), γιατί εκεί δεν είχαμε lag/freezes όπως έχουμε με Steamworks, ωιμέ... :(

Δημοσ.

Και να σκεφτεις οτι πριν λεγαμε οτι θελουμε steam τωρα ζηταμε πισω το gfwl. Πως τα καφεραν να κανουν τοσο προβληματικο το online στο steam? Αφου το steam σαν υπηρεσια ειναι πολυ καλυτερο απο το gfwl και αναβαθμιζεται συνεχως γιατι τοσα προβληματα στο συγκεκριμενο παιχνιδι? Το steamf forum του παιχνιδιου εχει γεμισει ανθρωπους που παραπαονιουνται για το online αλλα η capcom βγαζει συνεχεια patch για να το φιταξει

• Moderators
Δημοσ.

Και να σκεφτεις οτι πριν λεγαμε οτι θελουμε steam τωρα ζηταμε πισω το gfwl.

Ναι. Είναι τρελό, αλλά... αφού το Steamworks μας διέλυσε το online... :(

Δημοσ.

Τι θεμα ειναι γιατι μας το διελυσε αφου ειναι μια καλυτερη υπηρεσια και η οποια αναβαθμιζεται συνεχως. Τι παραπανω εχει το gfwl που δεν εχει το steam? Το steam ειναι 1000 φορες καλυτερο απο το gfwl.

• Moderators
Δημοσ.

Ξέρω 'γω;

Στην αρχή δεν μπορούσαμε να κλείσουμε το μικρόφωνό μας, οπότε bandwidth έφευγε με το πήγαιν' έλα.

Τώρα λένε μερικοί ότι μόλις μπουν online, το bandwidth όλο τους το τρώει (δεν το έψαξα).

Σίγουρα πάντως και σε single player μου έχει κάνει κάτι freeze του δευτερολέπτου σε μάχη...

Δεν βγάζεις άκρη. -_-

• 1 μήνα μετά...
  • 3 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...