Luxx Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Με 40 δολλαρια αγοραζω το παιχνιδι και ολα τα DLC; Το online ειναι ωραιο; Εχει κολληματα; Κανονικα leatherboards; Δεν εχω ασχοληθει καθολου με το παιχνιδι.
zizikos21 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Καλησπερα.Επειδη δεν εχω ξανασχοληθει με αυτου του ειδους τα παιχνιδια,εχω προβλημα οσων αφορα τις κινησεις(με πληκτρολογιο παντα).Τα κλωτσομπουνιδια κουτσα-στραβα τα βρισκω,αλλα με τις σπεσιαλ κινησεις και ολα αυτα τα σχετικα δεν μπορω να βγαλω ακρη.Μπορειτε να με διαφωτισετε κατα καποιο τροπο για να προχωραω λιγο,γιατι μετα την δευτερη πιστα με σαπιζουν στο ξυλο με αυτες τις κινησεις και δεν εχω αντιδραση!!!Ευχαριστω
poulaki1976 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 εγω θελω να μου πει καποιος με πιο πληκτρο απο πληκτρολογιο η χειριστηριο κανω την αλλαγη μεταξυ των δυο παικτων μου μα δεν μπορω με τιποτα
zizikos21 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Αυτο σιγουρα δεν το ξερω.Με τις κινησεις ολα ενταξει δηλαδη?
TheELF Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 http://streetfighter.wikia.com/wiki/Training_Mode Έχει training mode το παιχνίδι για να προπονείς της κινήσεις. (Πολλά πληκτρολόγια δεν έχουν μεγάλη μνήμη κουμπιών οπότε θα πρέπει να πατάς ένα πλήκτρο μετά το άλλο.)
zizikos21 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Τις βασικες κινησεις τις βγαζω μια χαρα και στο training mode και στην κανονικη διαρκεια.Με τις special moves εχω θεμα
Bourdoulas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Για αυτό παιδεύεσαι τσάμπα. Γιατί οι ειδικές κινήσεις είναι το δύσκολο όχι τα υπόλοιπα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Μια χαρά είναι το kb, εκτός για τα 360 και όταν μερικές φορές μπερδεύει τα commands. Γενικά τα arcade pads (δεν θυμάμαι πως τα λένε) προτιμάει ο κόσμος.
ikaruga24 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Προσπαθεις να τα βαλεις με κοσμο που παιζει αυτα τα παιχνιδια με controllers και arcade stics και αναρωτιεσαι γιατι σε σαπιζουν? Δεν εχεις σωστη βαση για να παιξεις κατ'αρχην και κατα δευτερον ειμαι σιγουρος οτι δεν ξερεις ουτε καν τα βασικα του παιχνιδιου. Πρεπει ομως να επενδυσεις τουλαχιστον σε ενα controller της προκοπης πρωτα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Μπορεί να παίξει εναντίον μου που δεν είμαι pro.
Chaos3X Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Καλά ο ikagura είναι senshei! Δεν ανέχεται τους νουμπάδες αλλά κι εσύ ρε ziziko πάρε ένα χειριστήριο και κάνε τα βασικά. Σκέψου οι special moves είναι συμπλήρωμα του συστήματος μάχης, θεωρούνται δεδομένες. Το ίδιο το σύστημα μάχης είναι που πρέπει να μάθεις. Baby steps...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα