Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 τα πιο επιτυχημενα παιχνιδια της capcom στο pc ειναι τα street fighter ειπε ο sven σε συνεντεξη Capcom = ΓΑ__ΕΙ ΓΕΝΙΚΑ, πες στον Sven. SF; DMC; Bionic Commando; Όλα κορυφές.. για να μην πάω από κονσολογωνιά και τα σπάσω όλα εδώ μέσα. Να μου κόβει ο Θεός μέρες...
EXPHARTION Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Chaos3X. Παιδιά, επειδή είμαι λίγο άσχετος ποιος έχει φτιάξει το Street Fighter; Και ποιος το Tekken; Λέω τώρα λέω έχουν κανένα μέσω επικοινωνίας; (όπως: κανένα email, facebook κτλ) Ευχαριστώ.
bad_freddy Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα, τσίμπησα το παιχνιδάκι στην προσφορά των Multirama και έχω μια απορία: Βλέπω σε όλο το νετ οπού κοιτούσα reviews & info ότι στα requirements θέλει 4.5 gb χώρο, πράγμα το οποίο τσέκαρα και στο steam για επαλήθευση αλλά και το απλό SFIV τόσα έπιανε στο δίσκο που το είχα με τα ίδια requirements... Είναι λογικό που το όλο installation (retail disc) σε αυτό μου έπιασε 9 και κάτι γίγα? ΥΓ. Δεν είμαι τόσο ψείρας απλά έχει πέσει στενότητα στον σκληρό μου και κάθε gb είναι πολύτιμο!
Chaos3X Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Και σε μένα 9.02Gb έχει καταλάβει... Μην σε απασχολεί, τόσο είναι το σωστό. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Super Street Fighter IV Will Get A New Update That Will Add 5 Characters & 6 stages
Bourdoulas Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 15 δολάρια για 5 χαρακτήρες... μάλιστα. Χαίρομαι που η Capcom συνεχίζει τον χαβά της...
Oroku Saki Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 ας εβγαζαν street fighter 5 καλυτερα. Το μονο σιγουρο ειναι οτι αυτο θα ειναι το τελευταιο update για το ssf4 ae γιατι σε 5 μηνες ξεκιναει η νεα γενια οποτε μετα θα βγαλουν καινουργιο street fighter.
Despotas Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Όχι άλλο κάρβουνο... Σε λίγο θα τελειώσουν τα υπερθετικά επίθετα για το SF.. 1
Igognito Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Oι αλλαγες του Ultra SF ως τωραhttp://www.capcom-unity.com/combofiend/blog/2014/01/30/ultra-street-fighter-4-change-listΜακαρι να τους φωτισει οτι μεγαλοδυναμο υπαρχει δεν υπαρχει! και αυτη την αηδια το delayed wake up να μην το βαλουν..Για τον πεμπτο χαρακτηρα ο Οno ειπε πως θα αποκαλυφθει στο Final Round Tournament-Event.http://www.eventhubs.com/news/2014/feb/05/yoshinori-ono-ultra-street-fighter-4s-5th-new-character-speedy-only-four-people-online-have-correctly-guessed-who-she/
Chaos3X Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Super Street Fighter 4: Arcade Edition ditching GfW Live for Steamworks this Fridayhttp://www.pcgamer.com/2014/05/28/super-street-fighter-4-arcade-edition-ditching-gfw-live-for-steamworks-this-friday/?ns_campaign=article-feed&ns_mchannel=ref&ns_source=steam&ns_linkname=0&ns_fee=0 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα