Προς το περιεχόμενο

Ultra Street Fighter IV / Super Street Fighter IV: Arcade Edition

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι οκ, εδώ έκανες σαν να το είδες πρώτη φορά όμως... :P

Ναι γιατι τοτε ειχα προσπαθησει να το ξεχάσω xD και να ξεπεράσω το σόκ :P

Επεξ/σία από didakos
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Στα Tekken/MK ξέρω τι πατάω, στο SSF:AE δεν πολυκατάλαβα τι πατούσα.

Kοιτα δεν εχω κανενα προβλημα ουτε με αφορα το πως παιζεις και πως διασκεδαζεις ειναι δικο σου θεμα,σου λεω πως κανεις λαθος γτ αλλιως παιζετε το 3D fighter αλλιως το 2D και το beat em up δεν ειναι fighter.Δεν χρειαζετε να εισαι Master για να μπορεις να το αντιληφθεις ομως το να πεις πως ολα αυτα μοιαζουν προυποθετει να μην ξερεις τι μηχανισμους εχει το καθε απο αυτα.[

δε κατάλαβα τι εννοείς?? και αυτό σε παρόμοια φάση με το tekken ήταν..

To VF ειναι κανονικο 3D στο πως παιζεις(κανεις evade και εντος blockstring),δεν εχει μονο την κινηση εκτος επαφης.

Ήταν και πριν το Tekken βασικά. :P

Εκείνο δεν ήταν το πρώτο αυτού του είδους;

Ναι αυτο ηταν,απο οσα εχω παιξει 3D(δλδ λιγα) ειναι το ποιο τεχνικο και αυτο που με εκανε να ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ οταν παιζω,σου εδειχνε το VF4 tutorial για το τι ιδιοτητες εχει καθε μηχανισμος,απαιτουσε excecution για να παιξεις οχι αστεια

Δημοσ.

Έβαλα επιτέλους το A.E να το δοκιμάσω πριν το αγοράσω (και ναι, θα είναι από τα μετρημένα στα δάχτυλα Games), και έχει ένα θεματάκι..

Εκτός του ότι τα IG menu τα δείχνει άνω κάτω.. το VSYNC είναι μονίμως Off και με Full όλα τα Details (ελαφρύτερο δείχνει από το παλιό) σκάει 110FPS, και το Screen πεθαίνει στο Tearing.. Από Catalyst έκανα Global Force On αλλά και πάλι η εικόνα σαν να βιάζεται, σαν να σκίζεται..

Και όπως προείπα έχει πρόβλημα και με τα Menus.. Υπάρχει κάνα γνωστό solution;

Δημοσ.

Το έχω επιτέλους το A.E.

Τα σπάει!! Μήπως ξέρει κανείς πως βάζω τα κουστούμια;

Άσχετο. Ο Fei Long είναι tribute στον Bruce Lee. Ο El Fuerte δεν σας θυμίζει λίγο τον Rey Mysterio;

Φάση αν είναι tribute ο El Fuerte του Mysterio.

Δημοσ.

Το έχω επιτέλους το A.E.

Τα σπάει!! Μήπως ξέρει κανείς πως βάζω τα κουστούμια;

Άσχετο. Ο Fei Long είναι tribute στον Bruce Lee. Ο El Fuerte δεν σας θυμίζει λίγο τον Rey Mysterio;

Φάση αν είναι tribute ο El Fuerte του Mysterio.

Τα κοστούμια τα αγοράζεις...

Δημοσ.

Γινεται συγκροτημενη προσπαθεια για Ελληνικη Fighting Game Κοινοτητα με συγκρεντρωμενες πληροφοριες(tutorial vids κλπ) στο CounterHIt The New Hellenic Fighting Game Community που μολις ανοιξε σημερα.Παραθετω ενα αποσπασμα για το τι ειναι το CounterHit παρακατω

Τι είναι το CounterHit?

Το CounterHit είναι μια νέα προσπάθεια ώστε να στηθεί ένα οργανωμένο fighting game community στον Ελλαδικό χώρο. Η ιδέα γεννήθηκε μετά από πολλή σκέψη και έρευνα, κυρίως λόγω του ότι ως ώρας δεν υπάρχει χώρος που να έχει συγκεντρωμένες όλες τις πληροφορίες που θα χρειαζόταν κάθε επιπέδου παίκτης, από το αρχάριο επίπεδο έως το ανταγωνιστικό. Ταυτόχρονα, το community αυτό έχει σκοπό να κάνει περισσότερα άτομα να ενδιαφερθούν για την κατηγορία των παιχνιδιών ξύλου (fighting game genre) ώστε να διαδοθεί το είδος, να ανέβει ο ανταγωνισμός και τελικά το επίπεδο των Ελλήνων παικτών. Οι στόχοι που θέτει το CounterHit είναι οι εξής: Πρώτον, να εδραιωθεί μια πανελλήνια κοινότητα για τα fighting games. Δεύτερον, να “εκπαιδευτούν” οι παίκτες ώστε ο καθένας να μπορεί να ανεβάσει το επίπεδο του. Τρίτον, υπάρχουν αρκετοί Έλληνες παίκτες που αξίζουν προβολής, την οποία και θα τους δώσουμε. Τέλος, η Ελληνική σκηνή να γίνει γνωστή παγκοσμίως.

Οποιος θελει ας ριξει μια ματια.Ευχαριστω για το χρονο σας

• 3 μήνες μετά...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τα πιο επιτυχημενα παιχνιδια της capcom στο pc ειναι τα street fighter ειπε ο sven σε συνεντεξη του στις 19 δεκεμβριου

http://www.siliconera.com/2011/12/09/from-resident-evil-to-asuras-wrath-capcoms-plans-for-next-year/

Μαλιστα το SSF4 AE PC πουλησε περισσοτερο απο το SF4 PC στο ιδιο χρονικο διαστημα. Απο δω και στο εξης ολα τα street fighter θα βγαινουν και σε pc ενω εχει υψηλες προσδοκιες και για το Street Fighter X Teken στο pc και πιστευει οτι θα ξεπερασει τις πωλησεις του SSF4 AE! πολυ ευχαριστο νεο και ελπιζω και οι αλλες εταιριες να παραδειγματιστουν απο την capcom και να βγαλουν και αυτεες τα fighters τους στο pc

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδιά σχετικά με τα κουστούμια, κατάφερα να μπω στο live marketplace. Έχει διάφορα packs. Λέει ένα pack: Complete Alternate Costumes Pack. Αυτό τα έχει όλα μαζί και με τους arcade chars ή οι arcade chars έχουν δικό τους pack;

Επίσης η "τιμή" του pack είναι 1200G. Το G λέει πως είναι current balance. Αυτά πως τα αποκτάω;

Από τι κατάλαβα είναι points και μάλιστα mircosoft. Με λίγα λόγια, θέλω τα κουστούμια μέσω αυτών των points χωρίς να πληρώσω.(ακόμα)

Πως αποκτάω αυτά τα points;(έχω μηδέν :-D )

Συγνώμη για την βιασύνη μου. :(

Ευχαριστώ πολύ. ^_^

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...