Προς το περιεχόμενο

Ultra Street Fighter IV / Super Street Fighter IV: Arcade Edition

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@GhostRiderLSOV

Fighting το ένα, fighting το άλλο, με άλλους χαρακτήρες και κινήσεις (the same crap..). :rolleyes:

Αλλους μηχανισμους εχει η 3D και αλλο η 2D κατηγορια,οπως και καθε παιχνιδι των παραπανω κατηγοριων διαφερει.Πχ Virtua Fighter με Tekken(3D) και Street Fighter με Marvel Vs Capcom(2D)

Aπο αυτο που λες φαινεται πως δεν εχεις ιδεα για τους μηχανισμους των fighting game παιχνιδιων,οπως και κατεπεκταση επειδη δεν ξερεις τους μηχανισμους θα πατας κουμπια χωρις καν να σκεφτεις τι ιδιοτητες εχει το καθενα για να κερδισεις.

και εγώ που είχα παίξει λίγο το 4 μπορώ να πω ότι δε μου άρεσε τόσο, όσο τα alpha τα οποία είχα πραγματικά λιώσει στο playstation...

Διαφερουν κατα πολυ αυτα τα 2ο,γενικα η alpha σειρα με την αρχικη.Μονο και μονο που μπορεις να κανεις αμυνα στον αερα για να μην φας Anti Air αλλαζει το gameplay του παιχνιδιου,alpha counters,συγκεκριμενο timing για reversals(σε συγκριση με το 4 γτ και το αρχικο ειχε περιορισμενο timing)και φυσικα την επιλογη μπαρας στην αρχη που το καθενα δινει διαφορετικα πλεονεκτηματα-------->Custom μπαρας

1998 SFA3:Alex Valle(US Champion) Vs Daigo Umehara(Japan Champion) Battle 1

[yourube]http://www.youtube.com/watch?v=PyGyGUv4KCE

1998 SFA3:Alex Valle(US Champion) Vs Daigo Umehara(Japan Champion) Battle 2

[yourube]http://www.youtube.com/watch?v=XkGboWm8GRM&feature=related

1998 SFA3:Alex Valle(US Champion) Vs Daigo Umehara(Japan Champion) Battle 3

[yourube]http://www.youtube.com/watch?v=DimmErGfhps&feature=related

Δημοσ.

Διαφερουν κατα πολυ αυτα τα 2ο,γενικα η alpha σειρα με την αρχικη.Μονο και μονο που μπορεις να κανεις αμυνα στον αερα για να μην φας Anti Air αλλαζει το gameplay του παιχνιδιου,alpha counters,συγκεκριμενο timing για reversals(σε συγκριση με το 4 γτ και το αρχικο ειχε περιορισμενο timing)και φυσικα την επιλογη μπαρας στην αρχη που το καθενα δινει διαφορετικα πλεονεκτηματα-------->Custom μπαρας

εγώ απλά ανέφερα ότι τα alpha γενικά μου αρέσουν περισσότερο απο το 4.

προσωπικά θεωρώ τα alpha ως εξέλιξη του κλασσικού street fighter μιας και κράτησαν το 2-d χαρακτήρα τους εμπλουτίζοντας τα στοιχεία που ανέφερες και εσύ για να αναζωογονηθεί η σειρά..και αυτά σε μια εποχή που τα ψευδο3d fighting games ήταν της μόδας και γνώριζαν τεράστια επιτυχία ( tekken, soul calibour κτλ)..

δε κατάφερα ποτέ μόνο να παίξω το 3, ξέρει κανείς αν υπάρχει έστω σε emulator?

• Moderators
Δημοσ.

Και τα 3 μέρη του 3 παίζουν κανονικά σε MAME πια. :)

(με ανάλογο bios αν θυμάμαι καλά)

Δημοσ.

Αλλους μηχανισμους εχει η 3D και αλλο η 2D κατηγορια,οπως και καθε παιχνιδι των παραπανω κατηγοριων διαφερει.Πχ Virtua Fighter με Tekken(3D) και Street Fighter με Marvel Vs Capcom(2D)

Aπο αυτο που λες φαινεται πως δεν εχεις ιδεα για τους μηχανισμους των fighting game παιχνιδιων,οπως και κατεπεκταση επειδη δεν ξερεις τους μηχανισμους θα πατας κουμπια χωρις καν να σκεφτεις τι ιδιοτητες εχει το καθενα για να κερδισεις.

Δε νομίζω πως είπα κάπου οτι έχω ιδέα απο τους μηχανισμούς των fighting (master εσύ)..

Αλλά αν νομίζεις οτι πατάω ότι να 'ναι για να "κερδίσω" απλά, είσαι γελασμένος.

Δημοσ.

εγώ απλά ανέφερα ότι τα alpha γενικά μου αρέσουν περισσότερο απο το 4.

Σωστος,απλα η συγκριση εγεινε εξαιτιας του μαργαριταριου που πεταξε ο JohnVani18

προσωπικά θεωρώ τα alpha ως εξέλιξη του κλασσικού street fighter μιας και κράτησαν το 2-d χαρακτήρα τους εμπλουτίζοντας τα στοιχεία που ανέφερες και εσύ για να αναζωογονηθεί η σειρά..και αυτά σε μια εποχή που τα ψευδο3d fighting games ήταν της μόδας και γνώριζαν τεράστια επιτυχία ( tekken, soul calibour κτλ)..

To VirtuaFighter δεν συμπεριλαμβανεται μεσα στην λιστα τψν "ψευδο 3D"ετσι?

Δε νομίζω πως είπα κάπου οτι έχω ιδέα απο τους μηχανισμούς των fighting (master εσύ)..

Αλλά αν νομίζεις οτι πατάω ότι να 'ναι για να "κερδίσω" απλά, είσαι γελασμένος.

Το ξερω πως δεν ειπες καπου οτι εχεις ιδεα απο μηχανισμους των fightings,και αυτο φανηκε...

"Fighting το ένα, fighting το άλλο, με άλλους χαρακτήρες και κινήσεις (the same crap..). :rolleyes:"

Εξακολουθω να νομιζω πως πατας οτι ναναι(αυτο μπορεις να το ονομασεις κακεντρεχεια)

Δημοσ.

Η Capcom θα βγάζει balancing patch (δεν ξέρουμε ακόμα αν βγει και στο PC)

Offtopic, σήμερα είναι η EVO2K11 και βλέπω από τις 10 το βράδυ και συνεχίζουμε. Τώρα έχει Exhibition στο SF3: Third Strike και σε λίγο έχει Marvel vs Capcom 3 και SSF4AE οπότε όποιος δεν κοιμάται, μπορεί να μπει και να δει :P

http://evo2k.com/live

Δημοσ.

To VirtuaFighter δεν συμπεριλαμβανεται μεσα στην λιστα τψν "ψευδο 3D"ετσι?

δε κατάλαβα τι εννοείς?? και αυτό σε παρόμοια φάση με το tekken ήταν..

• Moderators
Δημοσ.

δε κατάλαβα τι εννοείς?? και αυτό σε παρόμοια φάση με το tekken ήταν..

Ήταν και πριν το Tekken βασικά. :P

Εκείνο δεν ήταν το πρώτο αυτού του είδους;

Δημοσ.

Ήταν και πριν το Tekken βασικά. :P

Εκείνο δεν ήταν το πρώτο αυτού του είδους;

να σου την αλήθεια δε πολυθυμάμαι ποιο βγήκε πρώτο...απλά θυμάμαι το χαμό που είχε γίνει με αυτά τα 2 στο psx και στο saturn και ένα μάτσο

πιτσιρικάδες να τσακώνονται για το ποιο είναι καλύτερο.. :-D ( ε μα φυσικά το tekken :P )

Δημοσ.

Το ξερω πως δεν ειπες καπου οτι εχεις ιδεα απο μηχανισμους των fightings,και αυτο φανηκε...

"Fighting το ένα, fighting το άλλο, με άλλους χαρακτήρες και κινήσεις (the same crap..). :rolleyes:"

Εξακολουθω να νομιζω πως πατας οτι ναναι(αυτο μπορεις να το ονομασεις κακεντρεχεια)

Στα Tekken/MK ξέρω τι πατάω, στο SSF:AE δεν πολυκατάλαβα τι πατούσα.

Δημοσ.

Η Capcom θα βγάζει balancing patch (δεν ξέρουμε ακόμα αν βγει και στο PC)

Offtopic, σήμερα είναι η EVO2K11 και βλέπω από τις 10 το βράδυ και συνεχίζουμε. Τώρα έχει Exhibition στο SF3: Third Strike και σε λίγο έχει Marvel vs Capcom 3 και SSF4AE οπότε όποιος δεν κοιμάται, μπορεί να μπει και να δει :P

http://evo2k.com/live

Ειπε ο Ονο στο twitter πριν 4 ωρες οτι θα βγει και σε pc. λιγο μετα την εκδοση των κονσολων

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...