Προς το περιεχόμενο

Ultra Street Fighter IV / Super Street Fighter IV: Arcade Edition

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ..δούλεψε....

Αλλά δεν.....-_-το παιχνίδι δεν μου άρεσε...άντε για χαβαλέ ίσως να παίζω με την κοπέλα μου που και που.Μάλλον είναι μόνο για τους fan .

Δώστου άλλη μία ευκαιρία...

• Απαντ. 585
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@Erwdios

Δεν ξερω για να σε βοηθησω

Ευχαριστώ..δούλεψε....

Αλλά δεν.....-_-το παιχνίδι δεν μου άρεσε...άντε για χαβαλέ ίσως να παίζω με την κοπέλα μου που και που.Μάλλον είναι μόνο για τους fan .

Δες τα videos CounterHit πηγες video και αν δεν σου φανει ενδιαφερον το θεωρητικο κομματι τοτε δεν υπαρχει λογος να μπεις training και να αφιερωσεις χρονο σε combos και setups

Δημοσ.

Uninstalled...όπως είχα πει μάλλον είναι για τους fans.. Δεν μου άρεσε ούτε η κίνηση τους,ούτε τ πως φαινόται σαν σκίτσα(κ αλλά τέτοια παιχνίδια).. Ούτε η μουσική του.Έπαιξα γύρω στα 20παιχνίδια απο 3γύρους ο καθενας.. Εντάξει κάναμε χαβαλέ με την δικιά μου αλλά ως εκεί.. Αυτά ,ίσως αργότερα να τ ξανάδω.

android.png

Δημοσ.

@xtrmsnpr

Κι εγώ για τον ίδιο λόγο είπα να το κρατήσω, να παίζω με την κοπέλα μου, αλλά σπάστηκα χθές και το ξήλωσα..

Όσο "για τους fans", παίζω SF απο το SNES.. Αυτό δεν βρήσκω λόγο να ασχοληθεί κάποιος.. Καλύτερα να στήσει το SNES και να παίξει..

Εξάλλου, έχουμε Tekken, Soul Calibur, MΚ κλπ κλπ.. :mrgreen:

Δημοσ.

@xtrmsnpr

Εμ.. Στο 360 εννοούσα....

@GhostRiderLSOV

Fighting το ένα, fighting το άλλο, με άλλους χαρακτήρες και κινήσεις (the same crap..). :rolleyes:

Δημοσ.

Για μένα προσωπικά το χάλασαν.. Στο SNES έλιωνα, αυτό μόνο που το έβαλα και το είδα, είπα "το κατέστρεψαν"..

Δημοσ.

και εγώ που είχα παίξει λίγο το 4 μπορώ να πω ότι δε μου άρεσε τόσο, όσο τα alpha τα οποία είχα πραγματικά λιώσει στο playstation...

είμαι γενικά πιο φαν των καθαρά 2d(γιατί και αυτά ψευτο3d είναι)..ειδικά της neogeo king of fighters, fatal fury κτλ....

βέβαια θα το τιμήσω και αυτό κατά το σεπτέμβρη μιας και δεν υπάρχουν αρκετά fighting games..απλά πρέπει να πάρω και xbox controller ρε γμτ

γιατί με πληκτρολόγιο απλά δεν... :-(

Δημοσ.

εγω το πρωτο street fighter που επαιξα ηταν το 4 αλλα ειχα ηδη παιξει και τερματισει ολα τα teken. μετα επαιξα το SSF4 και τωρα παιζω το SSF4 AE. το Street fighter μου αρεσει πολυ περισσοτερο απο τα teken.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...