Chaos3X Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Ευχαριστώ..δούλεψε.... Αλλά δεν.....το παιχνίδι δεν μου άρεσε...άντε για χαβαλέ ίσως να παίζω με την κοπέλα μου που και που.Μάλλον είναι μόνο για τους fan . Δώστου άλλη μία ευκαιρία...
Igognito Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 @Erwdios Δεν ξερω για να σε βοηθησω Ευχαριστώ..δούλεψε.... Αλλά δεν.....το παιχνίδι δεν μου άρεσε...άντε για χαβαλέ ίσως να παίζω με την κοπέλα μου που και που.Μάλλον είναι μόνο για τους fan . Δες τα videos CounterHit πηγες video και αν δεν σου φανει ενδιαφερον το θεωρητικο κομματι τοτε δεν υπαρχει λογος να μπεις training και να αφιερωσεις χρονο σε combos και setups
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Ναι θα το δω..θα το ξαναπαίξω.Απλώς δεν είναι το παιχνίδι που θα με κρατήσει.
xtrmsnpr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Uninstalled...όπως είχα πει μάλλον είναι για τους fans.. Δεν μου άρεσε ούτε η κίνηση τους,ούτε τ πως φαινόται σαν σκίτσα(κ αλλά τέτοια παιχνίδια).. Ούτε η μουσική του.Έπαιξα γύρω στα 20παιχνίδια απο 3γύρους ο καθενας.. Εντάξει κάναμε χαβαλέ με την δικιά μου αλλά ως εκεί.. Αυτά ,ίσως αργότερα να τ ξανάδω.
JohnVani18 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 @xtrmsnpr Κι εγώ για τον ίδιο λόγο είπα να το κρατήσω, να παίζω με την κοπέλα μου, αλλά σπάστηκα χθές και το ξήλωσα.. Όσο "για τους fans", παίζω SF απο το SNES.. Αυτό δεν βρήσκω λόγο να ασχοληθεί κάποιος.. Καλύτερα να στήσει το SNES και να παίξει.. Εξάλλου, έχουμε Tekken, Soul Calibur, MΚ κλπ κλπ..
xtrmsnpr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Ε ναι! ΆΑαντε;; Υπάρχει tekken και soul calibur στο pc ;Δεν το ήξερα,αν έχεις πληροφορίες στείλε ένα pm .
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Καλά ρε, λέτε για 2d fighters και μετά για Tekken / Soul Calibur που είναι 3d...
JohnVani18 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 @xtrmsnpr Εμ.. Στο 360 εννοούσα.... @GhostRiderLSOV Fighting το ένα, fighting το άλλο, με άλλους χαρακτήρες και κινήσεις (the same crap..).
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 SSFIV AE είναι πιο κοντά στο SNES SF παρά τα Tekken, Soul Calibur, κλπ, πάντως.
JohnVani18 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Για μένα προσωπικά το χάλασαν.. Στο SNES έλιωνα, αυτό μόνο που το έβαλα και το είδα, είπα "το κατέστρεψαν"..
outlaw star Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 και εγώ που είχα παίξει λίγο το 4 μπορώ να πω ότι δε μου άρεσε τόσο, όσο τα alpha τα οποία είχα πραγματικά λιώσει στο playstation... είμαι γενικά πιο φαν των καθαρά 2d(γιατί και αυτά ψευτο3d είναι)..ειδικά της neogeo king of fighters, fatal fury κτλ.... βέβαια θα το τιμήσω και αυτό κατά το σεπτέμβρη μιας και δεν υπάρχουν αρκετά fighting games..απλά πρέπει να πάρω και xbox controller ρε γμτ γιατί με πληκτρολόγιο απλά δεν...
OROKUSAKI Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 εγω το πρωτο street fighter που επαιξα ηταν το 4 αλλα ειχα ηδη παιξει και τερματισει ολα τα teken. μετα επαιξα το SSF4 και τωρα παιζω το SSF4 AE. το Street fighter μου αρεσει πολυ περισσοτερο απο τα teken.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα