Erwdios Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Τελικά το θέμα με τα Logitech λύθηκε για τους steam users, να το αγοράσω ή να βγω έξω να πάρω σβάρνα τις retails?
Dakonblackblade Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Πλέον πάρτο και steam. ΠΛέον βλέπει το G15 kai to rumblepad 2.
metmat Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Κι εμένα πλέον λειτουργεί το rumblepad 2 αλλά δεν φτάνουν τα κουμπιά του για να περαστούν όλες οι κινήσεις μέσα!
Dakonblackblade Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Windows live ID. Πάντως μια χαρά το παιχνιδι, ξεκινάω arcade και έχω βάλει επιλογή να με βλέπουν για online παινχίδι, έχει φάση. Παίρνω Ken και τα πάω καλούτσικα, αλλά θέλω πολύ δουλειά. Δυστυχως το gamepad δεν είναι τόσο ικανοποιητικό.
Igognito Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Σημερα απο τις 4 παρα και μετα θα ειμαι μεσα,οποιος θελει μπαινει να παιξουμε. Εκανα add τον Dakonblade80
Erwdios Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Από που ρυθμίζεται το gamepad για τους steam users FFS?
Erwdios Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Γαμώ την Microsoft . & παύλα Έχω ένα windows live account το οποίο μου βγάζει μήνυμα: Your account has been suspended due to different payment method κλπ Μπαίνω στο account management να αλλάξω το payment method και μου πετάει: You must be signed in to Live to manage your membership. Είναι ηλίθιοι? Πως θα αλλάξω το payment method αν δεν με αφήνει να μπω μέσα? Καμία λύση?
Erwdios Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Κάποια βοήθεια με το παραπάνω θέμα κανείς? Βρήκα τον τρόπο να αλλάξω την επιλογή πληρωμής αλλά μου πετάει μήνυμα: Αυτήν τη στιγμή, δεν είναι δυνατή η εκτέλεση αυτής της ενέργειας. Δοκιμάστε ξανά αργότερα. Για περισσότερες πληροφορίες, μεταβείτε στη διεύθυνση http://www.xbox.com/support. Η πιστωτική που δήλωσα λειτουργεί κανονικά σε όλες τις online αγορές που έχω κάνει, οπότε δεν φταίει αυτό. Τα νεύρα μου... Μπορώ να αποσυνδέσω ένα παιχνίδι από τον συγκεκριμένο Windows Live account και να το προσθέσω σε ένα άλλο ή απαξ και το δέσεις με ένα account το παντρεύτηκες?
agelosLX Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Το πήρα και γω χτες.. Κάντε με add----> a2gelos Με κάποια παιδιά παίξαμε χτες το βράδυ!
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Το έβαλα...αλλά δεν νοιώθει χριστό... λέει να πατήσω start αλλά @@ .. Ούτε στα gamepad νοιώθει ούτε στο πληκτρολόγιο,με enter ή esc .Τί να κάνω;;
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Ευχαριστώ..δούλεψε.... Αλλά δεν.....το παιχνίδι δεν μου άρεσε...άντε για χαβαλέ ίσως να παίζω με την κοπέλα μου που και που.Μάλλον είναι μόνο για τους fan .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα