Προς το περιεχόμενο

Ultra Street Fighter IV / Super Street Fighter IV: Arcade Edition

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι εμένα πλέον λειτουργεί το rumblepad 2 αλλά δεν φτάνουν τα κουμπιά του για να περαστούν όλες οι κινήσεις μέσα! :P

Δημοσ.

Windows live ID.

Πάντως μια χαρά το παιχνιδι, ξεκινάω arcade και έχω βάλει επιλογή να με βλέπουν για online παινχίδι, έχει φάση. Παίρνω Ken και τα πάω καλούτσικα, αλλά θέλω πολύ δουλειά. Δυστυχως το gamepad δεν είναι τόσο ικανοποιητικό.

Δημοσ.

Σημερα απο τις 4 παρα και μετα θα ειμαι μεσα,οποιος θελει μπαινει να παιξουμε.

Εκανα add τον Dakonblade80

Δημοσ.

Γαμώ την Microsoft . & παύλα

Έχω ένα windows live account το οποίο μου βγάζει μήνυμα: Your account has been suspended due to different payment method κλπ

Μπαίνω στο account management να αλλάξω το payment method και μου πετάει: You must be signed in to Live to manage your membership.

Είναι ηλίθιοι? Πως θα αλλάξω το payment method αν δεν με αφήνει να μπω μέσα?

Καμία λύση?

Δημοσ.

Κάποια βοήθεια με το παραπάνω θέμα κανείς? Βρήκα τον τρόπο να αλλάξω την επιλογή πληρωμής αλλά μου πετάει μήνυμα:

Αυτήν τη στιγμή, δεν είναι δυνατή η εκτέλεση αυτής της ενέργειας. Δοκιμάστε ξανά αργότερα. Για περισσότερες πληροφορίες, μεταβείτε στη διεύθυνση http://www.xbox.com/support.

Η πιστωτική που δήλωσα λειτουργεί κανονικά σε όλες τις online αγορές που έχω κάνει, οπότε δεν φταίει αυτό.

Τα νεύρα μου...

Μπορώ να αποσυνδέσω ένα παιχνίδι από τον συγκεκριμένο Windows Live account και να το προσθέσω σε ένα άλλο ή απαξ και το δέσεις με ένα account το παντρεύτηκες?

Δημοσ.

Το έβαλα...αλλά δεν νοιώθει χριστό... λέει να πατήσω start αλλά @@ .. Ούτε στα gamepad νοιώθει ούτε στο πληκτρολόγιο,με enter ή esc .Τί να κάνω;;

Δημοσ.

Ευχαριστώ..δούλεψε....

Αλλά δεν.....-_-το παιχνίδι δεν μου άρεσε...άντε για χαβαλέ ίσως να παίζω με την κοπέλα μου που και που.Μάλλον είναι μόνο για τους fan .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...