Προς το περιεχόμενο

Ultra Street Fighter IV / Super Street Fighter IV: Arcade Edition

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 585
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα combo που δείχνουν το analog μαζί με ένα Z πως τα εκτελείς; Το shoryuken για παράδειγμα.

Aν εννοεις τα super-ultra combo τοτε για παραδειγμα κανεις 2Xτεταρτημορια προς τα μπροστα+P-K(για super) και 3P-K αντι ενος κουμπιου(για ultra).

Ο καθε χαρακτηρας εχει τοις δικες του εντολες που μπορεις να δεις στο command list για τοις προσωπικες κινησεις του καθε χαρακτηρα.

Το srk γινεται πατωντας μπροστα,τεταρτημοριο προς τα μπροστα+P.(γινεται και με αλλες lenient inputs)

Αν λεγωντας Ζ εννοεις εναν κεραυνο διπλα απο καποιες κινησεις τοτε αυτο σημαινει πως η κινηση ειναι armor break(σπαει Focus και αλλες EX συγκεκριμενες κινησεις που εχουν armor ιδιοτητες δλδ)

• Moderators
Δημοσ.

Τα combo που δείχνουν το analog μαζί με ένα Z πως τα εκτελείς; Το shoryuken για παράδειγμα.

Μπροστά, κάτω, κάτω-μπροστά. Γνωστό και σαν dragon puch input (που ξεκίνησε από αυτήν την κίνηση). :)

Δημοσ.

Αυτό που μου αρέσει πάντως στην Capcom είναι ότι κάναν τόσο κόπο να βάλουν shortcuts στο παιχνίδι (που εκνευρίζουν απίστευτα τους παλιότερους) για να κάνουν πιο ομαλό το ξεκίνημα των αρχάριων, ενώ ταυτόχρονα, πέρα του ότι δεν εξηγούνται πουθενά τα mechanics μέσα στο παιχνίδι, δεν μπορούν ούτε ένα shoryuken motion να το εξηγήσουν σωστά. Άκου Ζ...

Δημοσ.

Ά ωρέ πού είναι όλοι οι ελληνάρες μόνο τον MPE666 βρήκα έως τώρα. Μπείτε λιγο να παιξουμε καμιά σφαλιάρα. Περιμένω να μ έρθει το PC απο την φορτοτική και μέχρι τότε ας πούμε οτι βολεύομαι με το laptop....

Δημοσ.

Αυτό που μου αρέσει πάντως στην Capcom είναι ότι κάναν τόσο κόπο να βάλουν shortcuts στο παιχνίδι (που εκνευρίζουν απίστευτα τους παλιότερους) για να κάνουν πιο ομαλό το ξεκίνημα των αρχάριων, ενώ ταυτόχρονα, πέρα του ότι δεν εξηγούνται πουθενά τα mechanics μέσα στο παιχνίδι, δεν μπορούν ούτε ένα shoryuken motion να το εξηγήσουν σωστά. Άκου Ζ...

Άστα να πάνε. Εγώ που έχω να πιάσω beat em up τίτλο στα χέρια μου πολλά χρόνια δεν μπορώ να βγάλω άκρη με τα mechanics.

Δημοσ.

Τα shortcuts του street fighter είναι τα ίδια απο το street fighter 2 (δε θυμαμαι για το πρώτο)

Δεν θυμαμαι ποτε στο SF2 η στο alpha να κανεις διαγωνια κατω μπροσταx2+P η διαγωνια κατω μπροστα,κατω,διαγωνια κατω μπροστα+P και να δινει srk

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκεφτόμουνα down + front + p για hadoken αντί down + df + f + p αυτό υπήρχε πάντα.

Επεξ/σία από alex_000
Δημοσ.

Σκεφτόμουνα down + front + p για hadoken αντί down + df + f + p αυτό υπήρχε πάντα.

Δεν θυμαμαι να εβγαινε hadoken ποτε ετσι,προσφατα επαιξα σε wii το sfa2.Δεν εχω συνηθισει το controller του wii και δεν μπορουσα να βγαλω hado γτ παταγα το motion που λες.Ελεγξετο αλλη μια και πες μου

Δημοσ.

Street Fighters καλησπερα.

Θελω να με βοηθησετε σε ενα προβληματακι που εχω. Μου εφερε ο "θειος" το SSF4AE για να το δοκιμασω και αν μου αρεσει να το αγορασω για να παιζω κανα online. Αλλα το framerate ειναι υπερβολικα αργο. Στο ιδιο pc το SF4 τρεχει αψεγαδιαστα χωρις να χανει το παραμικρο frame με ολες τις ρυθμισεις στο full, ενω το SSF4AE ακομα και με ολες τις ρυθμισεις στο low κολλαει. Παιζει να φταιει επειδη ειναι του "θειου"? Μην δωσω τα λεφτα μου τζαμπα.....

Η συνθεση μου ειναι: Core2Duo @ 2.13GHZ, 2GB Ram, 9600GT με WinXP.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...