alex_000 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Αμερικάνικο account έχω και εγώ αν και τώρα βγάζει ελληνική σημαία χωρίς να το ξαναπειράξω δεν ξέρω γιατι. Στην αρχή εβγαζε αμερικάνικη.
john2gr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Μα γ@μώ το σπίτι της για MS. Έκανα migrate σε Ελληνικό και μόνο το Windows LIVE ID μου μετέφερε. Το gamertag μου πάλι λέει Αμερική κι ας έχω βάλει Ελληνικές περιοχές, πόλεις και ταχυδρομικούς κώδικες στο mail. Α μωρή φουτάνα MS, ΟΛΟ μ@λακίες κάνεις. Μα όλο μ@λακίες ακόμα και σε τόσο 'απλά' θέματα.
Erwdios Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Αν θέλω να το αλλάξω σε Ghost Rider LSOV, πρέπει να δώσω λεφτά γιατί δεν αλλάζει το tag έτσι απλά. Να το αγοράσω να σε pwnάρω?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Όχι ρε, γιατί θα μπερδέψεις τα κουμπιά. :P
fuero2k Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Το νου σας ρεμάλια...ο MPE666 αναμένεται σύντομα online... ΥΓ. Orokusaki αγόρι μου άσε το sf4 και πιάσε κάνα Barbie vacation,αφού δεν το'χεις
Chaos3X Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Το νου σας ρεμάλια...ο MPE666 αναμένεται σύντομα online... Εγώ περιμένω πάντως Viperάκια!
Chaos3X Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Ρε παιδιά τα challenges πώς στο καλό τα βγάζετε; Πατάω τα σωστά πλήκτρα όσο πιο γρήγορα μπορώ αλλά δεν κάνει link.
Igognito Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Ρε παιδιά τα challenges πώς στο καλό τα βγάζετε; Πατάω τα σωστά πλήκτρα όσο πιο γρήγορα μπορώ αλλά δεν κάνει link. Αυτο που κανεις εσυ λεγεται chaining,το παινχιδι δεν λειτουργει οπως το Tatsunoko Vs Capcom-Marvel Vs Capcom3-MK9. Linking σημαινει να πατησεις το επομενο κουμπι οταν η προηγουμενη επιθεση εχει τελειωση το animation και ο χαρακτηρας εχει ερθει σε ουδετερη θεση.Συνηθως μιλαμε για 1frame δλδ 1/60. Κατεπεκταση πρεπει να ξερεις το hit advantage.Δλδ ποσα frames νωριτερα θα εχει ερθει ο χαρακτηρας που ελεγχεις σε ουδετερη θεση ενω ο αντπαλος σου θα ειναι σε stun. VesperArcade Tutorial Chapter 7(Combo Mechanics) Part 1: http://www.youtube.com/watch?v=EK0rwY4wDSM Μετα δες και το παρακατω για να ξερεις πως μπορεις να combaρης πιο ευκολα VesperArcade Tutorial Chapter 9(Excecution Techniques)Part 1: http://www.youtube.com/watch?v=PfP3oj_8oXM
john2gr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Εντάξει, κάτι παίζει με το SLI και τους τελευταίους drivers. Δεν γίνεται να τρώω τόσα hard crashes ενώ δεν έχω πρόβλημα θερμοκρασίας κι ενώ κανένα άλλο παιχνίδι δεν παρουσιάζει το παραμικρό πρόβλημα. Α ρε Crapcom... δηλαδή τι σκ@τά έκαναν στον κώδικα του SF4 και τον έσκισαν τόσο;
fuero2k Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Ρε παιδιά τα challenges πώς στο καλό τα βγάζετε; Πατάω τα σωστά πλήκτρα όσο πιο γρήγορα μπορώ αλλά δεν κάνει link. Μάθε αγόρι μου να κάνεις κάνα link να έχεις ελπίδα Για να κράξω κι εγώ λίγο την capcom πάντως ,μας έχουν για εντελώς μαλάκες ξελιγομένους και ούτε στον κόπο να κάνουν λίγο tweek τα challenges για arcade edition δεν μπήκαν(είναι τα παλιά του super),πόσο μάλλον να φτιάξουν μια τετράδα trials ακόμα για τους 4 καινούριους.Οπότε εκτός αν θες απλά να κάνεις λίγο πιο δύσκολο practice στα 1 και 2 frame-links αντί να μπεις training ή να ρίξεις μια γενική ,αλλά όχι κι απαραίτητη σωστή(λόγω διαφορών από έκδοση σε έκδοση),ματιά στους "καινούριους",θα σου πρότεινα να τα αγνοήσεις τελείως.Training,youtube και online ή ακόμα καλύτερα offline matches θα βοηθήσουν περισσότερο
Erwdios Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Καλά ρε, είναι σοβαροί? Έχουν βγάλει παιχνίδι στην αγορά που δεν αναγνωρίζει ούτε gamepad, ούτε keyboard και πρέπει να κατεβάσεις emulators και να πειράζεις τα dll για να δουλέψει (που σε εμένα ούτε αυτό έπιασε)? Πάνε καλά?
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Εντάξει, κάτι παίζει με το SLI και τους τελευταίους drivers. Δεν γίνεται να τρώω τόσα hard crashes ενώ δεν έχω πρόβλημα θερμοκρασίας κι ενώ κανένα άλλο παιχνίδι δεν παρουσιάζει το παραμικρό πρόβλημα. Α ρε Crapcom... δηλαδή τι σκ@τά έκαναν στον κώδικα του SF4 και τον έσκισαν τόσο; Αυτά είναι μαθήματα John.Άλλη φορά Single-GPU για να μην έχεις σε κανένα παιχνίδι πρόβλημα
Chaos3X Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Αυτο που κανεις εσυ λεγεται chaining,το παινχιδι δεν λειτουργει οπως το Tatsunoko Vs Capcom-Marvel Vs Capcom3-MK9. Linking σημαινει να πατησεις το επομενο κουμπι οταν η προηγουμενη επιθεση εχει τελειωση το animation και ο χαρακτηρας εχει ερθει σε ουδετερη θεση.Συνηθως μιλαμε για 1frame δλδ 1/60. Κατεπεκταση πρεπει να ξερεις το hit advantage.Δλδ ποσα frames νωριτερα θα εχει ερθει ο χαρακτηρας που ελεγχεις σε ουδετερη θεση ενω ο αντπαλος σου θα ειναι σε stun. VesperArcade Tutorial Chapter 7(Combo Mechanics) Part 1: http://www.youtube.com/watch?v=EK0rwY4wDSM Μετα δες και το παρακατω για να ξερεις πως μπορεις να combaρης πιο ευκολα VesperArcade Tutorial Chapter 9(Excecution Techniques)Part 1: http://www.youtube.com/watch?v=PfP3oj_8oXM Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ. Με βοήθησες να καταλάβω κάποια πράγματα.
john2gr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Attention PC gamers – The update for SSF4AE has just been released
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα