Προς το περιεχόμενο

Ultra Street Fighter IV / Super Street Fighter IV: Arcade Edition

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως λένε αρκετοί, περιμέναμε 2 χρόνια να έρθει το παιχνίδι στο PC. Μπορούμε να περιμένουμε λίγες μέρες ακόμα.

Μήπως θα ήταν καλύτερα να μην έβγαινε το SSFIV AE στο PC ποτέ;

δεν περιμεναμε 2 χρονια περιμεναμε 1 μηνα. μονο στις 7 ιουνιου βγηκε το SSF4 AE στις κονσολες και στις 5 ιουλιου βγηκε σε pc.

• Απαντ. 585
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Ναι και εκτός των 4 παιχτών και των gameplay αλλαγών, τώρα είδαμε όλους τους νέους παίχτες, ενώ στις κονσόλες με το SSFIV τους ήξεραν καιρό κι εμείς καθόμασταν με το vanilla.

Δημοσ.

Ναι και εκτός των 4 παιχτών και των gameplay αλλαγών, τώρα είδαμε όλους τους νέους παίχτες, ενώ στις κονσόλες με το SSFIV τους ήξεραν καιρό κι εμείς καθόμασταν με το vanilla.

εγω επειδη εχω 360 τους ηξερα ηδη ολους τους παιχτες . το SSF4 AE εχει αρκετες αλλαγες σε συγκριση με το SSF4. δεν ειναι μονο 4 νεοι παιχτες εχει και νεες κινησεις για ολους τους παιχτες.

• Moderators
Δημοσ.

1) Δεν έχουμε όλοι κονσόλες για να παίζαμε το SSFIV.

2) Όπως έγραψα πιο πάνω και έκανες quote "εκτός των 4 παιχτών και των gameplay αλλαγών. Δεν μίλησα μόνο για παίχτες, αλλά η "νέα" κίνηση που είδα, είναι η 2η Ultra που είναι από το SSFIV και όχι από το ΑΕ. Δεν είδα άλλες νέες κινήσεις εκτός από αλλαγές στο τι priority έχουν, frames κλπ.

π.χ. ο Gouken δεν κάνει med-high kongoshin με γροθιές και low kongoshin με κλωτσιές. Τώρα κάνει μόνο με γροθιές που αντίστοιχη γροθιά κάνει kongoshin σε αντίστοιχο ύψος. Αυτό το λέω αλλαγή, όχι νέα κίνηση.

Δημοσ.

Tωρα σχετικα με επεξεργαστη και RAM:

Εγκατεστημενη μνημη(RAM):2,00GB

Επεξεργαστης:Celeron®Dual-Core CPU T3300 @2.00GHz 2.00GHz

Θα χρειαστει τπτ επιπροσθετα για να λειτουργησει?

το ξεχνάς το sf4 ae στο laptop σου πιο πολύ θα ταλαιπωρείσαι παρά θα παίζεις. Θέλει καινούριο gaming laptop με σωστή κάρτα γραφικών η desktop pc για να παίξει παρόλο που οι απαιτήσεις του είναι χαμηλές. Δεν ξέραν τα παιδιά οτι είναι το 1ο σου pc game να σου πούνε να προσέξεις.

εγω επειδη εχω 360 τους ηξερα ηδη ολους τους παιχτες . το SSF4 AE εχει αρκετες αλλαγες σε συγκριση με το SSF4. δεν ειναι μονο 4 νεοι παιχτες εχει και νεες κινησεις για ολους τους παιχτες.

Τι ακριβώς ήξερες γιατί όταν παίξαμε μου έδωσες την εντύπωση ανθρώπου που έχει παίξει street fighter 4 συνολικά κάνα 3ωρο. Σοβαρέψου ΟΡΟΚΟΥΣΑΚΗΣ. Όπως έλεγε η δασκάλα στο σχολείο αν ασχολιόσουνα με sf4 όσο ασχολείσαι με το forum της capcom και το Insomnia θα έπαιζες ενάντια στον Tokido στο EVO.

Δημοσ.

το ξεχνάς το sf4 ae στο laptop σου πιο πολύ θα ταλαιπωρείσαι παρά θα παίζεις. Θέλει καινούριο gaming laptop με σωστή κάρτα γραφικών η desktop pc για να παίξει παρόλο που οι απαιτήσεις του είναι χαμηλές. Δεν ξέραν τα παιδιά οτι είναι το 1ο σου pc game να σου πούνε να προσέξεις.

Τι ακριβώς ήξερες γιατί όταν παίξαμε μου έδωσες την εντύπωση ανθρώπου που έχει παίξει street fighter 4 συνολικά κάνα 3ωρο. Σοβαρέψου ΟΡΟΚΟΥΣΑΚΗΣ. Όπως έλεγε η δασκάλα στο σχολείο αν ασχολιόσουνα με sf4 όσο ασχολείσαι με το forum της capcom και το Insomnia θα έπαιζες ενάντια στον Tokido στο EVO.

Ποτε παιξαμε? ποιο ειναι το gamer tag σου? το sf4 το παιζω εδω και 2 χρονια . το ssf4 και αυτο ειναι πανω απο χρονο που το παιζω στο xbox αλλα οχι online γιατι δεν εχω xbox live

Δημοσ.

alex_000@: ποιό είναι το tag soy???

GRLSOV114 (ναι, πρέπει να τα σκάσω για να το αλλάξω), νομίζω medium-noob κατηγορία είμαι. :P

Τι εννοείς πρέπει να τα σκάσεις για να το αλλάξεις?

Κλασικά, 'john2gr' ;)

Σου έστειλα friend request αλλά μου δείχνει ότι είσαι από USA.

Εσύ είσαι? Έστειλα στο john2gr.

Δημοσ.

Ναι, είχα φτιάξει Αμερικάνικο account πολύ παλιά (για τους ευνόητους λόγους που τότε δεν είχαμε Ελληνικό LIVE) και δεν μπορώ πλέον να αλλάξω την χώρα

Δημοσ.

Ναι, είχα φτιάξει Αμερικάνικο account πολύ παλιά (για τους ευνόητους λόγους που τότε δεν είχαμε Ελληνικό LIVE) και δεν μπορώ πλέον να αλλάξω την χώρα

Μπορεις να το αλλαξεις σιγουρα,εγω εκανα το transfer μεσω του xbox.com.Πας στο transfer και διαλεγεις ενα απο τα region που εχει διαθεσιμα.Θα σου προτεινα να μην το κανεις ομως,γτ τα DLC σε ελληνικο Live αργουν πολυ αν κρινω απο ssf4ae και αλλα παιχνιδια.

@Chaos3x

Το gamertag του alex_000 ειναι atomic199

@alex_000

Τhnx για την απαντηση

• Moderators
Δημοσ.

alex_000@: ποιό είναι το tag soy???

Τι εννοείς πρέπει να τα σκάσεις για να το αλλάξεις?

Αν θέλω να το αλλάξω σε Ghost Rider LSOV, πρέπει να δώσω λεφτά γιατί δεν αλλάζει το tag έτσι απλά.

Δημοσ.

Ποτε παιξαμε? ποιο ειναι το gamer tag σου? το sf4 το παιζω εδω και 2 χρονια . το ssf4 και αυτο ειναι πανω απο χρονο που το παιζω στο xbox αλλα οχι online γιατι δεν εχω xbox live

Αν το tag σου είναι ALONEOROKUSAKI παίξαμε κάνα 2 φορές . Η θα έπαιρνες gif και θα σπάμαρες lariat η balrog και spamares Jhk + hk (για κάποιο άγνωστο λόγο). Με είχες κάνει και friend. ΤΟ tag μου είναι atomic199

Δημοσ.

Μπορεις να το αλλαξεις σιγουρα,εγω εκανα το transfer μεσω του xbox.com.Πας στο transfer και διαλεγεις ενα απο τα region που εχει διαθεσιμα.Θα σου προτεινα να μην το κανεις ομως,γτ τα DLC σε ελληνικο Live αργουν πολυ αν κρινω απο ssf4ae και αλλα παιχνιδια.

Ρε who cares για το DLC. Άλλη φάση να βλέπει ο ξένος ότι τον πίνει από Έλληνα :P

Δημοσ.

Ρε who cares για το DLC. Άλλη φάση να βλέπει ο ξένος ότι τον πίνει από Έλληνα :P

Νομιζω πως γινεται και με αλλο τροπο αν θες να φαινεται η ελληνικη σημαια.Πας στο email σου και δηλωνεις ελληνικη πολη οπου διαμενεις και η σημαια γυριζει σε ελληνικη.Ετσι εχουν κανει γνωστοι μου που εχουν ξενο λογαριασμο αλλα ελληνικη σημαια οταν παιζουν(τουλαχιστον στο 360)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...