Προς το περιεχόμενο

Ultra Street Fighter IV / Super Street Fighter IV: Arcade Edition

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Έχω δει 2 Sagat, κάμποσους (αλλά όχι όπως παλιότερα) Ryu, Ken με mix από κανέναν E. Ryu ή Oni.

Αρκετοί Yun, Yang, Dudley επίσης, όπως και κάμποσες Juri, Cammy.

• Απαντ. 585
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πλεον δεν εχει rushdown αυτο ειναι το θεμα.Για το υπολοιπο ειναι κουραστικο να δωσω απαντηση.

@all

Πηρα σημερα το SSF4AE για pc αλλα μολις ειμαι in game το παιχνιδι πηγαινει πιο αργα και απο καθυστερηση(το offline του παινιδιου).

Υποθετω πως κτ δεν θα διαθετω σε μεγαλο βαθμο απο τοις απαιτησεις του παιχνιδιου.

Ομως επειδη το laptop δεν ειναι δικο μου οποτε και δεν ξερω πχ απο καρτες γραφικων,επεξεργαστες κλπ,Μηπως μπορει να μου πει καποιος απο εσας που ειναι γνωστης απο αυτα τι ειναι πιο πιθανον να φταιει?

Ειναι η 1η φορα που παιζω game σε pc εκτος netcafe.

Πηγαινε στον πινακα ελεγχου και επελεξε συστημα για να δεις τι επεεξεργασρτη και τι μνημη εχεις. Μετα παλι απο τον πινανα ελεγχου επελεξε οθονη για να δεις τι καρτα γραφικων εχεις και να ρυθμισεις την αναλυση.

Οι ελαχιστες απαιτησεις ειναι

Pentiumn 4 2.0 ghz

1 gb ram

geforce 6600

οι προτεινομενες ειναι

dual core 2.0 ghz

2 gb ram

8800

Το Σαββατο το απογευμα πηγα σε εναν φιλο μου οποιος εχει 8500 gt δηλαδη κατωτερη απο το minimum και καταφεραμε να το κανουμε να παιξει κανει κανονικα απενεργοποιωντας τις σκιες και το Antiliasing με ολα τα υπολοιπα στο high σε 1024χ768. Βαλε τα ολα στο high εκτος απο τις σκιες και το AA και θα παιξει τελεια! αν και παλι κολλαει τοτε χαμηλωσε την αναλυση.

Δημοσ.

@OROKUSAKI Fuero2k

Kαταρχας thnx και τους 2ο σας για τοις απαντησεις.

OROKUSAKI δοκιμασα αυτο που μου ειπες ακομα και με αναλυση 800x600,λιγο καλυτερα αλλα και παλι unplayable.Πιο συγκεκριμενα σε περιπτωση που εκανα γκαφα,εβαλα τα παρακατω:

RESOLUTION:800X600

VSYNC:ON

FRAMERATE:FIXED(με τα αλλα 2ο παει πολυ πιο χαλια)

ΑNTIALIASING:NONE

FILTERING:DEFAULT

MODEL QUALITY:HIGH

STAGE QUALITY:HIGH

SOFT SHADOW:OFF

SELF SHADOW:OFF

MOTION BLUR:HIGH

PARTICLES:HIGH

Tωρα σχετικα με επεξεργαστη και RAM:

Εγκατεστημενη μνημη(RAM):2,00GB

Επεξεργαστης:Celeron®Dual-Core CPU T3300 @2.00GHz 2.00GHz

Θα χρειαστει τπτ επιπροσθετα για να λειτουργησει?

Δημοσ.

@OROKUSAKI Fuero2k

Kαταρχας thnx και τους 2ο σας για τοις απαντησεις.

OROKUSAKI δοκιμασα αυτο που μου ειπες ακομα και με αναλυση 800x600,λιγο καλυτερα αλλα και παλι unplayable.Πιο συγκεκριμενα σε περιπτωση που εκανα γκαφα,εβαλα τα παρακατω:

RESOLUTION:800X600

VSYNC:ON

FRAMERATE:FIXED(με τα αλλα 2ο παει πολυ πιο χαλια)

ΑNTIALIASING:NONE

FILTERING:DEFAULT

MODEL QUALITY:HIGH

STAGE QUALITY:HIGH

SOFT SHADOW:OFF

SELF SHADOW:OFF

MOTION BLUR:HIGH

PARTICLES:HIGH

Tωρα σχετικα με επεξεργαστη και RAM:

Εγκατεστημενη μνημη(RAM):2,00GB

Επεξεργαστης:Celeron®Dual-Core CPU T3300 @2.00GHz 2.00GHz

Θα χρειαστει τπτ επιπροσθετα για να λειτουργησει?

βαλε το motion blur off.

και ολα τα υπολοιπα στο medium.

Δημοσ.

βαλε το motion blur off.

και ολα τα υπολοιπα στο medium.

Το δοκιμασα να το χαμηλωσω οσο παει αλλα παλι τπτ

Δημοσ.

Πάντως το fix που είχανε πει ότι θα βγάλουνε μέχρι σήμερα για να διορθώσουν το πρόβλημα με το πληκτρολόγιο και το joypad δεν έχει βγει ακόμα.

Άντε να κάνουμε λίγη ακόμα υπομονή να δούμε τι σκοπό έχουν.

Δημοσ.

Πάντως το fix που είχανε πει ότι θα βγάλουνε μέχρι σήμερα για να διορθώσουν το πρόβλημα με το πληκτρολόγιο και το joypad δεν έχει βγει ακόμα.

Άντε να κάνουμε λίγη ακόμα υπομονή να δούμε τι σκοπό έχουν.

Παντως σημερα που εκανα install το παιχνιδι,μου εβγαλε ενα update και το εκανα κανονικα.Δεν ξερω να σου πω σιγουρα αν ηταν αυτο που λες ομως.Επισης σκεψου πως η Αμερικη ειναι πισω απο μας σε ωρες ;)

@ALL

Πειτε με gameratgs να σας κανω add οταν μπορεσω να το κανω να δουλεψει

• Moderators
Δημοσ.

http://www.capcom-unity.com/lunch/blog/?pref_tab=blog

We were originally going to have a small patch available for users today to manually replace as an interim fix until a proper title update could be rolled and internally tested. We apologize for the delay while a new plan is being rolled out.

We have created a full title update that's already with Microsoft being on track for expedited approval. Consequently, users won't have to manually do anything when the update goes live Tuesday night or Wednesday morning. It'll update automatically when you launch the game.

This title update will include the following fixes:

- Support for keyboards and gaming devices that were not being recognized by the game

- Patch allowing re-mapped keys

- Changes Fixed Mode as the default graphic setting

- DRM removed for non-Steam versions of the game

- NVIDIA 3D Vision enhancements

Please check back as we will have additional information soon, and please visit the Arcade Edition PC issues if you have encountered any problems that we haven't mentioned.

Δημοσ.

Το δοκιμασα να το χαμηλωσω οσο παει αλλα παλι τπτ

Φιλε δεν υπαρχει περιπτωση να παιξει το παιχνιδι στο συστημα σου.
Δημοσ.

Φιλε δεν υπαρχει περιπτωση να παιξει το παιχνιδι στο συστημα σου.

Thnx που απαντησες.To ιδιο υποθετω και εγω,λεω να περασω απο service multirama η πλαισιου να δω τι θα μου πουν αυτοι

Δημοσ.

ειναι τραγικο αυτο που συμβαινει. :mad: οσο πιο πολυ καθυστερει το patch τοσο πιο πολυ εξοργιζεται ο κοσμος. Πολοι στο δηλωσαν σο φορουμ της capcom οτι δεν θα ξανααγορασουν κανενα παιχνιδι της ενω καποιοι ξεκινησαν απο χθες να ζητανε τα λεφτα τους πισω. αν το παιχνιδι δεν πουλησει καλα στο pc θα φταιει η capcom

και κανενας αλλος αφου οι πειρατες δεν μπρουν να παιξουν online αρα δεν θα εχουν την δικαιολογια οτι φταιει η πειρατεια αμα δεν πουλησει καλα. Ποια η γνωμη σας? πιστευεται οτι αυτοι που ειπαν πως δεν θα ξαναπαρουν παιχνιδι της capcom ειπαν αληθεια η το ειπαν πανω στα νευρα τους?

• Moderators
Δημοσ.

Κλασσικά πράγματα. "Not buying this!" και μόλις βγει, το έχουν πάρει και είναι στο forum και βρίζουν, μετά λένε τα ίδια για το sequel και ξανά τα ίδια.

Δημοσ.

Κλασσικά πράγματα. "Not buying this!" και μόλις βγει, το έχουν πάρει και είναι στο forum και βρίζουν, μετά λένε τα ίδια για το sequel και ξανά τα ίδια.

δηλαδη εσυ πιστευεις οτι δεν θα πεσουν οι πωλησεις των παιχνιδιων της capcom στο pc μετα απο οτι εγινε? Απο ολα της παιχνιδια που εχει ανακοινωσει αποκλειστικα για κονσολες το SSF4 AE ηταν αυτο με τη μεγαλυτερη ζητηση για να βγει στο pc λογω της ελλειψης παιχνιδιων fighting στο pc. λογικο ειναι οι οπαδοι του παιχνιδου να εχουν εξοργιστει. Και που να δεις τι εχει να γινει ετσι και ο χοντρος ο Ονο αποφασισει να μην βγαλει το SFXTeken στπ pc. εκει να δεις τι βρισιμο εχει να πεσει. Καλα μιλαμε αν γινει κατι τετοιο θα βαλω χακερς να χακαρουν το twitter του.!! Για το καλο του μην εχουμε καμια ανακοινωση λιγους μηνες πριν την κυκλοφορια του SF XTEKEN οτι δεν θα βγει λογο πειρατειας (ακριβως αυτο εγινε με το SSF4) γιατι θα το πληρωσει πολυ ακριβα.

• Moderators
Δημοσ.

Όπως λένε αρκετοί, περιμέναμε 2 χρόνια να έρθει το παιχνίδι στο PC. Μπορούμε να περιμένουμε λίγες μέρες ακόμα.

Μήπως θα ήταν καλύτερα να μην έβγαινε το SSFIV AE στο PC ποτέ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...