Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 29,90 γιατι βγαινει αυτο το error οταν παω να παιξω online? Για βάλε μια screenshot να δούμε.
Igognito Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Main blanka 2ος honda 3ος bison και balrog (τους παίζω αρκετά αυτούς τους 4) για την πλάκα dj kai ryu Μονο chargers,εσυ εισαι προβλημα..Ειδιως με Boxer.Με σενα αν το παρω σε pc θα μπορεσω να παιξω την super εκδοση αρχικα Gouken. Καμιά φορά Ryu, Ken, Cammy, Sakura. Δεν εχω παιξει με gouken player.cool Λοιπον λεω να το παρω σε pc για να παιξω με εσας εδω,ομως θα μου παρει μερικο διαστημα να μαθω την cammy αφου την αλλαξαν κατα πολυ στο AE και παιζετε αλλιως πλεων Είναι το νεο balancing system.Είσαι πολύ γαμάτος για να σε αφήσουνε να παίξεις με άλλους και να τους μαμήσεις το gamplay +1 απο μενα[speechless]
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Main blanka 2ος honda 3ος bison και balrog (τους παίζω αρκετά αυτούς τους 4) για την πλάκα dj kai ryu Ίδια picks huh. Once a charger, always a charger.
fuero2k Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δεν μπορώ να περιμενώωωωωωωωωωωω...Θέλω να μάθω guy,ibuki,λιγουλάκι makoto και φυσικά την αγαπητή μου κυρά viper!!!!! Αααααχ άτιμη ξενιτιά με άφησες χωρίς joystick.. Μονο chargers,εσυ εισαι προβλημα..Ειδιως με Boxer.Με σενα αν το παρω σε pc θα μπορεσω να παιξω την super εκδοση αρχικα Δεν εχω παιξει με gouken player.cool Λοιπον λεω να το παρω σε pc για να παιξω με εσας εδω,ομως θα μου παρει μερικο διαστημα να μαθω την cammy αφου την αλλαξαν κατα πολυ στο AE και παιζετε αλλιως πλεων 1.Πως ακριβώς θα παίξεις τη super έκδοση στο pc; 2.Η Cammy πάνω κάτω τα ίδια παίζει εκτός αν το μόνο που έκανες ήταν instant-spikes όλη μερα στο sf4
Igognito Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δεν μπορώ να περιμενώωωωωωωωωωωω...Θέλω να μάθω guy,ibuki,λιγουλάκι makoto και φυσικά την αγαπητή μου κυρά viper!!!!! Αααααχ άτιμη ξενιτιά με άφησες χωρίς joystick.. 1.Πως ακριβώς θα παίξεις τη super έκδοση στο pc; 2.Η Cammy πάνω κάτω τα ίδια παίζει εκτός αν το μόνο που έκανες ήταν instant-spikes όλη μερα στο sf4 1) Υποθετω πως ειναι σαν την retail εκδοση στοις κονσολες που σου δινει το δικαιωμα να διαλεξεις σε Super(ασημι) η AE(gold) 2)Δεν παιζει το ιδιο γτ της αλλαξαν το Cannon Strike(non ex version) που οχι μονο δεν μπορει να το κανει instant αλλα της εδωσαν περιορισμο στο jump arc για το ποτε μπορει να το κανει,το Spiral Arrow(HK) δεν χτυπαει 2 φορες οπως πριν στα ιδια active της κινησεις(χτυπαει πιο καθυστερημενα το 2o hit) που σημαινει πως δεν μπορεις να κανεις FADC για να εισαι safe αν κανεις καποιο λαθος στο combo,συν οτι δεν μπορεις να κανεις το ιδιο Okizeme οπως παλια Πιο αναλυτικα σχετικα με το (TK)Cannon Strike: Πλεον δεν μπορει να pressαρη οπως πρωτα ουτε εχει το OS για THrow και OS THrow Escape(crLP+LK).Επισης χανει σημαντικα setups μετα απο backthrow για παραδειγμα Safe Cross Up σε Sagat http://www.youtube.com/watch?v=bM-aGFqng7s Ambiguous CrossUp Mετα απο BackThrow Και Hooligan-Leg Twister σε T.Hawk-Boxer http://www.youtube.com/watch?v=VjiUYP9f5Oo Επισης χανει OS διαφορα: http://www.youtube.com/watch?v=APkX8Z_MrRk (Vs El Fuerte) http://www.youtube.com/watch?v=zO7dCP9yMHs (Vs C.Viper) http://www.youtube.com/watch?v=WgjdRSBILic (Vs Chun Li[καπως ετσι επιανε και για teleporters]) EDIT: Αν δεν σε καλυψα πες μου που διαφωνεις
alex_000 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 1) Υποθετω πως ειναι σαν την retail εκδοση στοις κονσολες που σου δινει το δικαιωμα να διαλεξεις σε Super(ασημι) η AE(gold) Ξέρω ότι στις κονσόλες παίζει αυτό στο pc δεν είδα πουθενά αυτή την επιλογή.
Igognito Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Ξέρω ότι στις κονσόλες παίζει αυτό στο pc δεν είδα πουθενά αυτή την επιλογή. Πακετο,το διαπιστωσα πριν λιγο
fuero2k Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 @igognito ναι με κάλυψες.δεν είπα βέβαια ότι είναι ολόιδια η cammy με το super απλά παρόμοια.διαφωνώ ότι έχασε OS,απλά έχασε τον τρόπο να τα κάνει πανεύκολα setup ακόμα και χωρίς hard knockdown,το οποίο το βρίσκω δίκαιο.από την άλλη τα frame traps της πλέον είναι απίστευτα καλά,τα combos της βγαίνουν ακόμα πιο εύκολα κι αν έχει ex μπορεί να κάνει άνετα όλες αυτές τις παλαβομάρες ούτως ή άλλως.προσωπικά μου αρέσει περισσότερο τώρα με πιο solid normals και θα ασχοληθώ μαζί της σαν side/fun pick. υγ. τον Blanka πχ ακόμα τον τρώει για πρωινό
OROKUSAKI Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 εγκατεστησα ξανα το παιχνιδι και τωρα παιζει online!
Igognito Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 @igognito ναι με κάλυψες.δεν είπα βέβαια ότι είναι ολόιδια η cammy με το super απλά παρόμοια.διαφωνώ ότι έχασε OS,απλά έχασε τον τρόπο να τα κάνει πανεύκολα setup ακόμα και χωρίς hard knockdown,το οποίο το βρίσκω δίκαιο.από την άλλη τα frame traps της πλέον είναι απίστευτα καλά,τα combos της βγαίνουν ακόμα πιο εύκολα κι αν έχει ex μπορεί να κάνει άνετα όλες αυτές τις παλαβομάρες ούτως ή άλλως.προσωπικά μου αρέσει περισσότερο τώρα με πιο solid normals και θα ασχοληθώ μαζί της σαν side/fun pick. υγ. τον Blanka πχ ακόμα τον τρώει για πρωινό Λες πανευκολο λες και η cammy θεωρειται απο τους ευκολους char και τοσο δυνατη απο SF4 οσο την εκανε ο Sako(godsgarden1(winner)-2(second place)online)να δειχνει και με τα OS ο allioune που βρικε στην super εκδοση. Τα setups που επισης τα βαζεις μεσα στα ευκολα δεν ηταν κοινη γνωση απο SF4 γτ και αυτα απο super βγηκαν,επομενως αν εχεις δει την λυση του "προβληματος" ειναι ευκολο να την σκεφτεις. Πλεων το θεμα με την cammy ειναι σαν το Μario στο Mario Kart που την εκαναν all round γτ αν θες να παιξεις footsies υπαρχουν πολυ καλυτεροι chars,αν θες pressure υπαρχουν chars παλι με καλυτερα dives η ~safe~ pressure αλλα bison.Εχει το solid DP,ομως πλεων υπερκαταναλωνει meter και συνεχιζει να μην εχει armor break kινηση.Πλεων imo εγεινε ενας ακομα βαρετος χαρακτηρας. Σχετικα με τα normals της,εκτος του frame data που βασιζεσαι και λες πως ειναι μια χαρα δες και το hitboxdata γτ παιζει να αναθεωρησεις αποψη
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Πήγα σ΄'έναν φίλο χθες που έχει ένα γομάρι arcade stick και οκ, πράγματα τα 360 και τα 720 γίνονται πανεύκολα. Αλλά για να βγουν οι υπόλοιπες κινήσεις, θέλει πολύ παίξιμο για να το συνηθίσεις. Επίσης με έκανε να περιμένω ακόμα περισσότερο το patch, γιατί με το 360kb emulator για να βλέπει το keyboard εδώ, παραέχει lag στις κινήσεις, κυρίως poking...
didakos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 εγκατεστησα ξανα το παιχνιδι και τωρα παιζει online! Ωραίος ενδεχομένως απο Δευτέρα....I'll be on the streets too
fuero2k Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 @igognito δεν είπα ότι η cammy είναι ο πανεύκολος χαρακτήρας που τον παίρνει noob και κερδίζει το evo.Σίγουρα είναι δύσκολο να την παίξεις σωστά κι έχει κάμποσα πανάθλια match ups(balrog,sagat) αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι αρκετά balanced mid-tier τουλάχιστον χαρακτήρας (και κατά τη γνώμη μου αρκετά διασκεδαστική και με ωραιότατο rushdown). Μπορεί να μην έχει τα hitboxes του dhalsim αλλά είναι ταχύτατη(πράγμα που μετράει επίσης στα footsies για να κρατάς το range που 8ες) και όπως είπες κι εσύ είναι αρκετά all-around(καλές αμυντικές επιλογές,anti-air και καλό rushdown) με μόνο πρόβλημα τις επιλογές που έχει χωρίς meter για να "μπει" στο range που πρέπει.Και για τη Viper στο απλό sf4 την τύφλα τους δεν ήξεραν και τώρα την θεωρούν top tier και τα normal της είναι για κλάμματα.
Igognito Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 @igognito δεν είπα ότι η cammy είναι ο πανεύκολος χαρακτήρας που τον παίρνει noob και κερδίζει το evo.Σίγουρα είναι δύσκολο να την παίξεις σωστά κι έχει κάμποσα πανάθλια match ups(balrog,sagat) αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι αρκετά balanced mid-tier τουλάχιστον χαρακτήρας (και κατά τη γνώμη μου αρκετά διασκεδαστική και με ωραιότατο rushdown). Μπορεί να μην έχει τα hitboxes του dhalsim αλλά είναι ταχύτατη(πράγμα που μετράει επίσης στα footsies για να κρατάς το range που 8ες) και όπως είπες κι εσύ είναι αρκετά all-around(καλές αμυντικές επιλογές,anti-air και καλό rushdown) με μόνο πρόβλημα τις επιλογές που έχει χωρίς meter για να "μπει" στο range που πρέπει.Και για τη Viper στο απλό sf4 την τύφλα τους δεν ήξεραν και τώρα την θεωρούν top tier και τα normal της είναι για κλάμματα. Πλεον δεν εχει rushdown αυτο ειναι το θεμα.Για το υπολοιπο ειναι κουραστικο να δωσω απαντηση. @all Πηρα σημερα το SSF4AE για pc αλλα μολις ειμαι in game το παιχνιδι πηγαινει πιο αργα και απο καθυστερηση(το offline του παινιδιου). Υποθετω πως κτ δεν θα διαθετω σε μεγαλο βαθμο απο τοις απαιτησεις του παιχνιδιου. Ομως επειδη το laptop δεν ειναι δικο μου οποτε και δεν ξερω πχ απο καρτες γραφικων,επεξεργαστες κλπ,Μηπως μπορει να μου πει καποιος απο εσας που ειναι γνωστης απο αυτα τι ειναι πιο πιθανον να φταιει? Ειναι η 1η φορα που παιζω game σε pc εκτος netcafe.
fuero2k Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Τα περισσότερα laptops(ιδίως αυτά που έχουν μια κάποια λογική τιμή ή είναι λίγο παλαιότερα)δεν έχουν: α) και τον δυνατότερο επεξεργαστή,β)κάρτα γραφικών της προκοπής(συνήθως παίζουν με onboard),γ)πάνω από 2gb μνήμη Αν και το ssf4:ae δεν είναι και το πιο βαρύ game για την τελευταία 5ετία σίγουρα θέλει έναν core2 και μια καρτούλα της τάξεως της 8800gt για να δείξει λίγο.Δοκίμασε να βάλεις όλα τα setting low κ όσο το δυνατόν χαμηλότερη ανάλυση αντέχουν τα μάτια σου και δες μπας και καταφέρει να τρέξει...αλλιώς ένα desktop 2-3 ετών είναι ότι χρειάζεσαι για να κάνεις τη δουλεία σου. on topic : ποια είναι η πείρα σας ως τώρα όσων παίζεται με yun,yang και τι χαρακτήρες βλέπετε περισσότερο online;Ακόμα ryu,ryu,ken και λίγο ryu,ή κάπως καλύτερα πλεον;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα