Προς το περιεχόμενο

Ultra Street Fighter IV / Super Street Fighter IV: Arcade Edition

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ξανααγοράσω παιχνίδι από την Capcom

Δεν υπάρχει λόγος, μιας και το πρόβλημα δεν εχει να κανει με το steam.

Μέχρι την δευτέρα θα έχουνε βγάλει patch είπανε.

Δημοσ.

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1982949

post 2

αυτη τη στιγμη εχει περισσοτερο κοσμο στο pc απο οτι στο ps3. η pc εκδοση πουλαει πολυ καλα απο οτι φαινεται παρα τα προβλημα που εχει!

Απο βδομάδα σας έρχομαι κι εγώ λογικά :P

και εγω επισης!

Δημοσ.

εγω παντα με το analog διοτι μου θυμιζει το original arcade χειριστήριο! αλλα σε κατι combos χρησιμοποιω και το σταυρο!

Απλά δυσκολεύομαι πολύ περισσότερο να βγάλω combos με το analog ενώ πιστεύω ότι κανονικά έπρεπε να βγαίνουν ποιο εύκολα. Δεν μου βγαίνει η κυκλική κίνηση με τπτ.

Δημοσ.

να υποθέσω ότι το xbox controller δουλεύει κανονικά?

Θα στο επιβαιβεωσουν και αλλοι που εχουν pc,ομως απο οσο ξερω απο το stick που εχω για 360 ειναι συμβατο(επειδη ειναι ΜS λογικα)

Δημοσ.

τωρα μολις γυρισα απο το multirama. το τσακ το προλαβα. Ηταν το πρωτο κοματι και ηρθε χθες. πηγα και στο πλαισιο πρωτα αλλα δεν το ειχαν φερει ακομα. Αγοραστε το ΡΕ!! :devil: :devil: :devil: :devil: Σε λιγο θα το βαλω και θα τους δειρω ολους! :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

υπαρχει προβλημα με το online! δοκιμασα να παιξω και με το παταω Ranked ,endless battle, η οποιαδηποτε αλλη επιλογη βγαινει μηνυμα που λεει Online interaction is not avaliable without be connected to Games for Windows live. δοκιμασα να δω τα leaderboards και μπαινει κανονικα. γιατι γινεται αυτο?

Δημοσ.

Μόλις έβαλα το G15 kb μου στην μπανίερα να μουλιασει και να ειναι καθαρό όταν θα παιξω το ssf4ae xD

Δημοσ.

τωρα μολις γυρισα απο το multirama. το τσακ το προλαβα. Ηταν το πρωτο κοματι και ηρθε χθες. πηγα και στο πλαισιο πρωτα αλλα δεν το ειχαν φερει ακομα. Αγοραστε το ΡΕ!! :devil: :devil: :devil: :devil: Σε λιγο θα το βαλω και θα τους δειρω ολους! :mrgreen: :mrgreen:

Ποσο το ειχε στο multi?

@all

Τι chars παιζετε εδω?

Δημοσ.

29,90 γιατι βγαινει αυτο το error οταν παω να παιξω online?

Είναι το νεο balancing system. Είσαι πολύ γαμάτος για να σε αφήσουνε να παίξεις με άλλους και να τους μαμήσεις το gamplay xD

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...