didakos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Θα ξανααγοράσω παιχνίδι από την Capcom Δεν υπάρχει λόγος, μιας και το πρόβλημα δεν εχει να κανει με το steam. Μέχρι την δευτέρα θα έχουνε βγάλει patch είπανε.
OROKUSAKI Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1982949 post 2 αυτη τη στιγμη εχει περισσοτερο κοσμο στο pc απο οτι στο ps3. η pc εκδοση πουλαει πολυ καλα απο οτι φαινεται παρα τα προβλημα που εχει! Απο βδομάδα σας έρχομαι κι εγώ λογικά και εγω επισης!
Grobath Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 εγω παντα με το analog διοτι μου θυμιζει το original arcade χειριστήριο! αλλα σε κατι combos χρησιμοποιω και το σταυρο! Απλά δυσκολεύομαι πολύ περισσότερο να βγάλω combos με το analog ενώ πιστεύω ότι κανονικά έπρεπε να βγαίνουν ποιο εύκολα. Δεν μου βγαίνει η κυκλική κίνηση με τπτ.
outlaw star Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 να υποθέσω ότι το xbox controller δουλεύει κανονικά?
Igognito Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 να υποθέσω ότι το xbox controller δουλεύει κανονικά? Θα στο επιβαιβεωσουν και αλλοι που εχουν pc,ομως απο οσο ξερω απο το stick που εχω για 360 ειναι συμβατο(επειδη ειναι ΜS λογικα)
OROKUSAKI Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 τωρα μολις γυρισα απο το multirama. το τσακ το προλαβα. Ηταν το πρωτο κοματι και ηρθε χθες. πηγα και στο πλαισιο πρωτα αλλα δεν το ειχαν φερει ακομα. Αγοραστε το ΡΕ!! :devil: :devil: Σε λιγο θα το βαλω και θα τους δειρω ολους! :mrgreen:
OROKUSAKI Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 υπαρχει προβλημα με το online! δοκιμασα να παιξω και με το παταω Ranked ,endless battle, η οποιαδηποτε αλλη επιλογη βγαινει μηνυμα που λεει Online interaction is not avaliable without be connected to Games for Windows live. δοκιμασα να δω τα leaderboards και μπαινει κανονικα. γιατι γινεται αυτο?
didakos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Μόλις έβαλα το G15 kb μου στην μπανίερα να μουλιασει και να ειναι καθαρό όταν θα παιξω το ssf4ae xD
Igognito Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 τωρα μολις γυρισα απο το multirama. το τσακ το προλαβα. Ηταν το πρωτο κοματι και ηρθε χθες. πηγα και στο πλαισιο πρωτα αλλα δεν το ειχαν φερει ακομα. Αγοραστε το ΡΕ!! :devil: :devil: Σε λιγο θα το βαλω και θα τους δειρω ολους! :mrgreen: Ποσο το ειχε στο multi? @all Τι chars παιζετε εδω?
alex_000 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Main blanka 2ος honda 3ος bison και balrog (τους παίζω αρκετά αυτούς τους 4) για την πλάκα dj kai ryu
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Gouken. Καμιά φορά Ryu, Ken, Cammy, Sakura.
OROKUSAKI Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Ποσο το ειχε στο multi? @all Τι chars παιζετε εδω? 29,90 γιατι βγαινει αυτο το error οταν παω να παιξω online?
didakos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 29,90 γιατι βγαινει αυτο το error οταν παω να παιξω online? Είναι το νεο balancing system. Είσαι πολύ γαμάτος για να σε αφήσουνε να παίξεις με άλλους και να τους μαμήσεις το gamplay xD
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα