Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Alex, μερικές ερωτήσεις, αυτό το follow σε replay channel μπορείς να το κάνεις για οποιονδήποτε ή χρειάζεται να σε κάνει accept; Επίσης, έχει limit πόσα άτομα ακολουθείς στα replays; Τα replays πάλι, σώζονται σε αρχείο αυτόματα ή επιλέγεις;
OROKUSAKI Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Καλή φάση το Patch. Thanks για το update Orokusaki. (ίσως δεν είσαι τόσο evil τελικά ) ειμαι evil μονο με τους εχθρους μου!! και κυριως τις χελωνες που ειναι οι χειροτεροι. τωρα θα πρεεπι να περιμενω αλλη 1 εβδομαδα μεχρι να βγει στα καταστηματα για να το αγορασω :devil: To ολο θέμα είναι ποιηση. Εχει σκασει απειρος κόσμος από consoles καθώς η ποιότητα Online του Pc είναι πολύ ανώτερη. Μπορείς να σώσεις ΟΛΑ τα replay που έχεις παιξει ποτε. Εχει στατιστικά και ratings για τα πάντα. Τα leaderbords δεν έχουν γίνει hack, κάθε μέρα όλο και περισσότερος κοσμος και το ωραίο είναι οτι δεν μπένουν πανασχετοι και τελείως νεοι. Θα πέσει κάψιμο το sk Ολα φοβερά. ποσοι παιζουν αυτην την στιγμη online? Ελεγξε το και πες μας!
alex_000 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Alex, μερικές ερωτήσεις, αυτό το follow σε replay channel μπορείς να το κάνεις για οποιονδήποτε ή χρειάζεται να σε κάνει accept; Επίσης, έχει limit πόσα άτομα ακολουθείς στα replays; Τα replays πάλι, σώζονται σε αρχείο αυτόματα ή επιλέγεις; Μπορείς να παρακολουθείς όποιον γουστάρεις κατα 99% δεν χρειάζεται να σε κάνει accept η κάτι τέτοιο. Δεν θυμάμαι να είδα limit αλλά αν έχει θυμάμαι τον τύπο του menu θα είναι κατι σαν 20 άτομα. Το replay channel ειναι πολυ προσεγμένο εχει 100 διαφορετικούς τρόπους να δείς / ψάξεις replay. Από ότι καταλαβαίνω τα replays που θα δείς απο αυτούς που κάνεις follow ειναι αυτά που επιλέγουν αυτοί η οι αντίπαλοι τους να γινουν Publish. Τα replays σου επιλέγεις πια θέλεις να σώσεις. Οταν κάνεις καμια τρελή μάχη πάντως που με κάποιον που ειναι νο 1 πχ η νικάς τελευταίο δευτερόλεπτο σου βγάζει μετα την μάχη επιλογή upload replay. Δυστιχώς δεν είμαι ο ειδικός στο θέμα πιο πολύ παίζω το game παρά ασχολήθηκα με τα replay αλλά απο το λίγο που ασχολήθηκα... πολύ μπροστά.. ποσοι παιζουν αυτην την στιγμη online? Ελεγξε το και πες μας! ΟΡΟΚΟΥΣΑΚΙ αυτή η ερώτηση παραείναι κουλή για να πάρει απάντηση , και επίσης είμαι στην δουλειά.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Thanks για τις απαντήσεις. Με ενδιαφέρουν πολύ αυτά, παρά να ψάχνω στο Youtube συνέχεια.
Chaos3X Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Alex, μερικές ερωτήσεις, αυτό το follow σε replay channel μπορείς να το κάνεις για οποιονδήποτε ή χρειάζεται να σε κάνει accept; Επίσης, έχει limit πόσα άτομα ακολουθείς στα replays; Τα replays πάλι, σώζονται σε αρχείο αυτόματα ή επιλέγεις; Εδώ έχει κάποιες απαντήσεις στις ερωτήσεις σου... http://www.gameover....?article_page=1 Υ.Γ: OROKUSAKI θα φάς πολύ ξύλο!!!!! Υ.Γ2: Για τα alternatives ξέρουμε τίποτα? Πάλι πρέπει να τα σκάσουμε, ε?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Thanks. Μόνο μέχρι 5 παίχτες follow λέει.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Οκ, ήρθε ο κωδικός από το D2D, μπήκε και έπρεπε να φύγω. To μεσημέρι θα το ψάξω και θα προσπαθήσω να ρίξω (και πιο πολύ θα φάω) καμιά μπουνιά. Πάντως είδα λίγο τα 5 follow slots. Damn, και έχω ήδη 3 άτομα μόνο από το Insomnia που θα κάνω follow, δεν έχουμε αρκετό χώρο!
Dakonblackblade Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Το ανοίγω από το steam και δεν παίρνει καμμία εντολή από Keyboard και Gamepad. Με G15 Και rumblepad2 είμαι . Τι στο διάολο. Δεν μπορώ καν να το ξεκινήσω? Ούτε start δεν πατάει , ούτε με το ποντίκι
Igognito Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Το ανοίγω από το steam και δεν παίρνει καμμία εντολή από Keyboard και Gamepad. Με G15 Και rumblepad2 είμαι . Τι στο διάολο. Δεν μπορώ καν να το ξεκινήσω? Ούτε start δεν πατάει , ούτε με το ποντίκι Link
alex_000 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Άντε να κανονίσουμε κάνα endless event οι του insomnia να κάνουμε την πλάκα μας.
Chaos3X Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Άντε να κανονίσουμε κάνα endless event οι του insomnia να κάνουμε την πλάκα μας. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Igognito Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 (Οσοι εχετε δει godsgarden και γνωριζετε απο SF3D Strike θα ξερετε ποιοι ειναι αυτοι) http://www.youtube.com/watch?v=W-lF1gVAWDE&feature=channel_video_title http://www.youtube.com/watch?v=nu44dqVMhCg&feature=channel_video_title http://www.youtube.com/watch?v=uIvxZk5OQwo&feature=channel_video_title http://www.youtube.com/watch?v=ZVXT99yYe3k&feature=channel_video_title
Grobath Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Να κάνω και γω μια ερώτηση. Εσείς που έχετε gamepad πως παίζετε; Με το σταυρό ή το analog;
Dbzakias2 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Να κάνω και γω μια ερώτηση. Εσείς που έχετε gamepad πως παίζετε; Με το σταυρό ή το analog; εγω παντα με το analog διοτι μου θυμιζει το original arcade χειριστήριο! αλλα σε κατι combos χρησιμοποιω και το σταυρο!
didakos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Το ανοίγω από το steam και δεν παίρνει καμμία εντολή από Keyboard και Gamepad. Με G15 Και rumblepad2 είμαι . Τι στο διάολο. Δεν μπορώ καν να το ξεκινήσω? Ούτε start δεν πατάει , ούτε με το ποντίκι Κι εγώ με G15 είμαι και προς το παρών κάνω αυτό: Unplug-Replug το πληκτρολόγιο με διαφόρα 1 δευτερολέπτου, Έπειτα alt+tab στην επιφάνεια εργασίας πατάω κανα κουμπί συνήθώς το WinKey (δεν ξέρω αν κάνει διαφορα απο το αν πατήσω κάτι άλλο) και παίζω. Άν δεν δουλέψει repeat. Ξέρω μπακαλίστικος τρόπος αλλά μόνο αυτό μπορώ να κανω για να δεί το kb προς το παρών, μιας και δεν υπάρχει fix ακόμα απο την capcom. Edit: Αυτό το κάνω ενώ τρέχει το παιχνίδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα