Προς το περιεχόμενο

Ultra Street Fighter IV / Super Street Fighter IV: Arcade Edition

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Τουλάχιστον να μην είχες τον πράσινο τριχωτό βρωμιάρη. :P

Αχ, θα ήθελα εγώ να είμουν 1ος Gouken, αλλά μάλλον περισσότερος κόσμος θα τον είχε.

Δημοσ.

διαβαζω στο φορουμ του steam οτι πολλοι εχουν προβλημα με χειριστηρια και πληκτρολογιο.. εχει κανεις απο εδω μεσα αντιμετωπισει προβλημα? και οτι εχει lag.. στο φορουμ της capcom διαβασα οτι ηδη ετοιμαζουν patch.

ποσοι παιζουν online τωρα?

Δημοσ.

Δεν είδα πρόβλημα με το keyboard μου ειναι άψογα όλα μέχρι και keybind στο "windows" button έκανα. Χτες έπαιξα πολύ online και όπως είπα απο άποψη σύνδεσης είναι πολύ καλύτερο απο SF4. Lag μόνο με κάτι ατομα απο την Βραζιλία και την Χιλη .

Δημοσ.

Δεν είδα πρόβλημα με το keyboard μου ειναι άψογα όλα μέχρι και keybind στο "windows" button έκανα. Χτες έπαιξα πολύ online και όπως είπα απο άποψη σύνδεσης είναι πολύ καλύτερο απο SF4. Lag μόνο με κάτι ατομα απο την Βραζιλία και την Χιλη .

και ομως αν μπεις στο φορουμ του steam ειναι γεματο απο ανθρωπους που παραπονιουνται οτι δεν αναγνωριζει χειριστηριο η πληκτρολογιο. Δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα με την εκδοση του θειου και ελπιζω να εχουν βγαλει patch μεχρι τις 15 ιουλιου που βγαινει retail οποτε και θα το αγορασω. Ποσοι παιζουν online τωρα?

Δημοσ.

Άμα δεν είχες θεμα με τα input στην έκδοση του θείου τότε μην ανησυχεις.

Τί αρχεία προσέθεσες; Κάνε ένα μικρό tutorial :)

--------------------------------------------------------------------------------

Λίγα πραματάκια όσο αφορά τα προβλήματα με το πληκτρολόγιο και τον θείο.

1. Το παιχνίδι δεν εχει Disk check όπως εχει ήδη πει και ο Sven.

2. Άρα τρέχει και χωρίς το crack του θείου, απλά φορτώνει και το layer του GFWL, κάνεις ένα offline profile και όλα καλά.

3. Αν το τρέξεις ατόφιο χωρίς θείους και τα λοιπα, θα μπορείς να παίξεις και να επιλέξεις μόνο με τους 15 απο τους 39 του roster. Αυτό ειναι ένα feature το οποίο θα αφαιρεθεί με patch απο την capcom την ημέρα κυκλοφορίας ή λίγες μέρες αργότερα σύμφωνα πάντα με τον Sven.

4. Ο θείος το μόνο που κανει είναι να φορτώνει το παιχνίδι χωρίς το GFWL layer και να ξεκλειδώνει όλους τους chars.

5. Τα προβλήματα με το πληκτρολόγιο υπάρχουνε τόσο στην original λειτουργία όσο και στην "Cracked".

6. Αυτό με κάνει να πιστεύω ότι το παιχνίδι θα είναι buggy out of the box, μέχρι τουλάχιστον να βγάλουνε ένα διορθωτικό patch.

7. Το ότι όσοι κατεβάσανε το παιχνίδι έχουνε διάφορα προβλήματα με συσκευές input είτε αυτά ειναι gamepad είτε είναι keyboards, αλλά και το ότι σε άλλους δουλεύει άψογα σημαίνει ότι είναι buggy το παιχνίδι και απλά απορρίπτει μερικές συσκευές εισόδου.

8. Ωστε ο Shredder εκτός απο το capcom-unity βρίσκεται και εδώ έ; :P:P:P

ΤΕΛΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.

Όπως θα κάνω κι εγώ άλλωστε κι ας το πήρα και απο τον θείο.

Δημοσ.

Alex_000, τί keyboard έχεις;

Microsoft x6. Αν βάλεις τα punches και kicks στα qwe , asd δεν έχει καθόλου ghosting ακόμα και αν πατάς 3punches για ultra .. Γενικά είμαι πολύ happy με το συγκεκριμένο kb αν και οι πιο σοβαροί gamers προτιμούν mechanical.

Microsoft_Sidewinder_X6_gaming_keyboard_1.JPG

Δημοσ.

Και εγώ εκεί τα είχα σαν preselected αλλά ειχε ghosting. Στο X6 macros μπορείς να βάλεις μόνο στα ειδικά macros κουμπιά που ειναι αλλου και αλλού δεν λέει για macros το keyboard ποτέ δεν τα useαρα.

Δημοσ.

ειδικα αν δεν λειτουργουν τα μισα gamepads και keyboards :devil: :devil: :devil:

Και τώρα είναι η στιγμή που έρχομαι εγώ με υφάκι και τέρμα εριστικό τόνο στη φωνή και λέω:

Αααααα εγώ τα ΄λεγα οτι το παιχνίδι θα είναι buggy out of the box.

:devil: :devil: :devil: :devil: :devil:

Δημοσ.

Και τώρα είναι η στιγμή που έρχομαι εγώ με υφάκι και τέρμα εριστικό τόνο στη φωνή και λέω:

Αααααα εγώ τα ΄λεγα οτι το παιχνίδι θα είναι buggy out of the box.

:devil: :devil: :devil: :devil: :devil:

και εκει ερχομαι εγω και λεω:<< ο θειος το εφερε πληρως λειτουργικο out of the box και σας ριχνω hadokan μεχρι θανατου! :devil: :devil: :devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...