Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Στην αμερικη. Nope, στην Αμερική κυκλοφορεί σήμερα. 8 στην Ευρώπη. Η Αμερική τα φέρνει πάντα Τρίτη κι εμείς Παρασκευή.
didakos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Nope, στην Αμερική κυκλοφορεί σήμερα. 8 στην Ευρώπη. Η Αμερική τα φέρνει πάντα Τρίτη κι εμείς Παρασκευή. Η retail-physical media-DVD διανομή στις 15. Εξ αρχής για την retail μιλισα οχι για Digital Distribution.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Περίεργο γενικά αυτό, γιατί όπως προείπα, η Αμερική πάντα βγάζει κάτι Τρίτη. Γιατί η digital και η retail αυτή τη φορά να πάνε τελείως διαφορετικά; Sources;
didakos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Περίεργο γενικά αυτό, γιατί όπως προείπα, η Αμερική πάντα βγάζει κάτι Τρίτη. Γιατί η digital και η retail αυτή τη φορά να πάνε τελείως διαφορετικά; Sources; Εδώ
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Ok, I stand corrected. (κουλή η Capcom ) The game was to be largely unplayable without a persistent internet connection, with only 15 of the 39 fighter available while offline and no save facility. Capcom insisted at the time the measures were vital for combating piracy and hackers. Και είδαμε πόσο καλά δούλεψε αυτό.
Greygore Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Και είδαμε πόσο καλά δούλεψε αυτό. Βλέπε επίσης Resident Evil: The Mercenaries 3D.
OROKUSAKI Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 νωρίς το πήρα δεν υπάρχει ψυχή Online τωρα βγηκε. πρεπει να περιμενεις λιγο. εγω θα πρεπει να περιμενω 1 εβδομαδα και 2 μερες για να παιξω αφου η retail εκδοση θα βγει στις 15 αντι στις 8 Και retail βγαινει στις 15, εγω το παρήγγειλα απο το εδώ για 26€. τωρα μολις το παραγγειλα! μαζι με τα μεταφορικα ειναι 29 ευρω!
Dbzakias2 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Στην αμερικη. Πάντα φιλικά και χωρίς καμιά εχθρική διαθεση σε σενα, κάθε αλλο μάλιστα αλλα ο θείος να πάει να κλειστεί σε ένα υπόγειο στη Κυψέλη και να μας κλάσει τα @@ Άν σου αρέσει (γενικά μιλάω) ένα ψηφιακό προϊόν απόδειξέ το με το να το αγοράσεις και να στηρίξεις τον δημιουργό του ενθαρύνοντάς τον να συνεχίσει να σου παρέχει ίδιας ποιότητας περιεχόμενο στο μέλλον. Κι εγώ το πήρα απο τον θείο για να μην στο παίζω και εξυπνάκιας, αλλά μόνο και μόνο απο την ανυπομονεσία μου. Προφανώς και το αγόρασα. 2 χρόνια το περίμενα το αναθεματισμένο. βεβαιως και να το αγορασω αλλα σε λογικη τιμη που του αρμοζει και οχι οτι καινουριο βγει 50€ αμα τυχει και το βρω καπου μεχρι 10€ τοτε ναι!
didakos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 τωρα μολις το παραγγειλα! μαζι με τα μεταφορικα ειναι 29 ευρω! Ε ναι online shop ειναι, θα έχει και μεταφορικά, λογικο. Νομίζω πως θα συνοδεύσω το SSFIVAE με ΑΥΤΟ
alex_000 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Εχει κοσμο τελικά. Η μεγαλύτερη βελτώση είναι στο lag. Πολύ λίγο μέχρι και με αμερική έπαιξα (ψιλο) αξιοπρεπώς. ΜΕ όλη την ευρώπη καταπράσινες μπάρες.
john2gr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Η μεγαλύτερη βελτώση είναι στο lag. Πολύ λίγο μέχρι και με αμερική έπαιξα (ψιλο) αξιοπρεπώς. ΜΕ όλη την ευρώπη καταπράσινες μπάρες. Τέλεια νέα
OROKUSAKI Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Εχει κοσμο τελικά. Η μεγαλύτερη βελτώση είναι στο lag. Πολύ λίγο μέχρι και με αμερική έπαιξα (ψιλο) αξιοπρεπώς. ΜΕ όλη την ευρώπη καταπράσινες μπάρες. γιατι να μην εχει? και οσο περναει η ωρα και οι μερες ολο και περισσοτεροι θα παιζουν! Μαλακια μεγαλη εκανε που πρεπει να περιμενω αλλες 9 μερες να βγει στα καταστηματα!
alex_000 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Lol τσάκωσα την ευκαιρία να λέω στα παιδιά μου οτι ήμουν ο νο 1 blanka στον κοσμο στο PC (παραλείποντας οτι ηταν η 1η μέρα του game και blanka παιζαν καμιά 10ρια ατομα )
Dbzakias2 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Lol τσάκωσα την ευκαιρία να λέω στα παιδιά μου οτι ήμουν ο νο 1 blanka στον κοσμο στο PC (παραλείποντας οτι ηταν η 1η μέρα του game και blanka παιζαν καμιά 10ρια ατομα ) ρε δεν μου ειπες να μπω και εγω να βγω εγω πρωτος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα