Προς το περιεχόμενο

Ultra Street Fighter IV / Super Street Fighter IV: Arcade Edition

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάγκας. Ναι, ένα χρονάκι θα το παίζω. Δεν παίζει όμως ρόλο ο καιρός, όσο ο αντίπαλος. Οι αντίπαλοι μου είναι 15-20 άτομα του κύκλου που είναι και καλά Gamers, αλλά δεν τραβάνε πολύ. Μόλις ένιωσα στο 89% του το Charge, και ξεκινάω το Move ακόμη και στο Options Menu, σε αέρα, ενώ είμαι ξάπλα και τα συναφή τα οποία θα ξέρετε.. τότε ξέφυγε εντελώς η φάση.

Μόλις το πάρω θα κολλήσουμε να ξεσπάω, και να πάω off-limits πάνω σου άλεξ100.. Αν και νομίζω μια χαρά chances θα έχω και από το πρώτο κιόλας match, διότι κοντράρεσαι και σου αξίζει μαστίγωμα.

Αντε να δούμε. Το Inbox μου στο gfwl είναι γεμάτο βρισίδια δεν με χαλάνε λίγα ακόμα :D

• Απαντ. 585
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μα αυτό ακριβώς λέω. Βάζω ένα ψαρά στο δωμάτιο μου, του δίνω ένα Gamepad και του λέω κάτω-δεξιά + Punch της αρεσκείας σου για Hadouken - Παλεύει ένα τεταρτάκι (ανάλογα το πόσο ανάπηρος είναι με το Gaming) και μετά το κάνει grasp.

Βάζω τον ίδιο ψαρά στο Πληκτρολόγιο, και του λέω κάτω-δεξιά + Punch της αρεσκείας σου για Hadouken - Τσαφ, το κάνει αμέσως.

- Με πληκτρολόγιο θέλω να παίζω..

Me faps him with a large peanut

- Όχι, θα μάθεις να παίζεις όπως παίζουν όλοι γιατί είτε είναι άδικο το Game προς τους άλλους, είτε είναι UNPLAYABLE και είναι κρίμα με το Input Method σου να μην μπορείς να παίζεις τόσους ήρωες της φαρέτρας του παιχνιδιού.

Πόσο κατανοητό έγινε τώρα με maximum το 10;

Εδώ κάνεις μέγα λάθος. Με την ίδια λογική οι κονσολάδες λένε: Βάζω έναν ψάρακα να παίξει FPS με το gamepad και δεν σκοτώνει άνθρωπο. Τον βάζω με το mouse (βλέπε XFPS adapter) και σκοτώνει και λέει ότι με αυτό θα παίζει. Φαπ, θα μάθεις να παίζεις όπως παίζουν όλοι (οι console gamers) γιατί είτε είναι άδικο το Game προς τους άλλους, είτε είναι UNPLAYABLE και είναι κρίμα με το Input Method σου να μην μπορείς να διαλέγεις όλα τα όπλα του παιχνιδιού. Your argument is flawed κοινώς πέρα για πέρα ;)

Ο μοχλός του X360 βολεύει εσένα. Τα δάχτυλα του άλλου μπορεί να είναι μεγάλα/μικρά και να μην τον βολεύουν τα sticks. Άλλος μπορεί να παίζει στα arcades με το γνωστό σταυρωτό των χεριών (γιατί είναι δεξιόχειρας) και τα gamepads δεν προσφέρουν τον 'σταυρωτό' χειρισμό. Άρα μιας και δεν του δίνεται τέτοια επιλογή, θεωρεί και τον δικό σου τρόπο λάθος με το gamepad γιατί δεν έχει purist dimensions.

Το ότι βολεύει εσένα να παίζεις με το Χ τρόπο δεν σημαίνει ότι είναι ο σωστός. Κι όπως και με τους console gamers που λένε ότι δεν τους βολεύει το ποντίκι καθόλου, τους καλούμε να παίξουμε αγώνες με ποντίκι vs gamepad και ο καλύτερος κερδίζει. Απλά τα πράγματα. Όταν τον πιει αυτός με το gamepad δεν λέει <<Ε εσύ παίζεις με το ποντίκι. Έλα παίξε με το gamepad όπως όλοι οι κονσολάδες>>, αυτά τα λένε όσοι χάνουν για παρηγοριά και να μην παραδεχτούν ότι τον ήπιαν πανηγυρικά :P. Το ίδιο ισχύει κι αν ο PC-ας τον πιει από κάποιον που χρησιμοποιεί gamepad!

PS: Ο καλός παίκτης δεν έχει δικαιολογίες <<Μα χρησιμοποιεί gamepad ή mouse ή arcade stick>>. Αν είναι καλύτερος, θα το δείξει. Σχόλια τύπου <<Θα μάθεις να παίζεις έτσι>> είναι λόγια που προέρχονται από losers που κερδίζουν τους άλλους όταν τους φορτώνουν ένα handicap που δεν έχουν οι ίδιοι :P

Δημοσ.

Εδώ κάνεις μέγα λάθος. Με την ίδια λογική οι κονσολάδες λένε: Βάζω έναν ψάρακα να παίξει FPS με το gamepad και δεν σκοτώνει άνθρωπο. Τον βάζω με το mouse (βλέπε XFPS adapter) και σκοτώνει και λέει ότι με αυτό θα παίζει. Φαπ, θα μάθεις να παίζεις όπως παίζουν όλοι (οι console gamers) γιατί είτε είναι άδικο το Game προς τους άλλους, είτε είναι UNPLAYABLE και είναι κρίμα με το Input Method σου να μην μπορείς να διαλέγεις όλα τα όπλα του παιχνιδιού. Your argument is flawed κοινώς πέρα για πέρα ;)

ΠΟΙΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΘΑ ΠΕΙ ΠΑΙΞΕ FPS ΜΕ GAMEPAD;

Αυτό λέω εγώ όταν λέω στους FAN των Fighting Games, να παίζουν με Gamepad;

Δηλαδή κάτσε, είμαι μειονότητα εδώ;!

Edit: Κάτσε και ανάποδα να το πάρουμε, δηλαδή να θέλει κάποιος να παίξει με Mouse σε Console-Game.. ναι δεν το συζητάμε ότι θα τους πάρει τα σώβρακα.. και σκατόνουμπο να'νε, άρα θα είναι αδικότατο. Υπήρξε ποτέ Crossover FPS Game σε PS3/360 X Windows και δεν το έμαθα; Να πάω έξω απ'την εταιρία των devs να ρίξω ένα κάτουρο.

Αν τα Drivers, τα Updates, τα Patches και οι επιστήμες κουράζουν κάποιο κακομοίρη και αναγκάζεται να παίξει FPS σε Console.. και κάνει καμιά πατέντα για να παίζει με Mouse, τότε πάλι ο λάθος θα είναι.

Ο μοχλός του X360 βολεύει εσένα. Τα δάχτυλα του άλλου μπορεί να είναι μεγάλα/μικρά και να μην τον βολεύουν τα sticks. Άλλος μπορεί να παίζει στα arcades με το γνωστό σταυρωτό των χεριών (γιατί είναι δεξιόχειρας) και τα gamepads δεν προσφέρουν τον 'σταυρωτό' χειρισμό. Άρα μιας και δεν του δίνεται τέτοια επιλογή, θεωρεί και τον δικό σου τρόπο λάθος με το gamepad γιατί δεν έχει purist dimensions.

Μα εγώ το είπα: Ο 100% σωστός τρόπος να παιχτούν, είναι το Arcade Stick. Λεφτά που όμως για 2 τέτοια;

Το Gamepad, είναι ένα καλό υποκατάστατο επειδή έχει αναλογικό Stick. Αν δεν είχε αναλογικό stick και παιζόταν με D-pad, βλέπε απαρχαιωμένα (επαναλαμβάνομαι τώρα) Fighting Games, τότε και το kb ίδιο θα ήταν.

Όταν όμως πιάνει κάτι το οποίο παίζεται με ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ και κίνηση, και το παίζεις με ξερά κουμπιά.. χάνεις όλη την αξία του παιχνιδιού.

Το ότι βολεύει εσένα να παίζεις με το Χ τρόπο δεν σημαίνει ότι είναι ο σωστός. Κι όπως και με τους console gamers που λένε ότι δεν τους βολεύει το ποντίκι καθόλου, τους καλούμε να παίξουμε αγώνες με ποντίκι vs gamepad και ο καλύτερος κερδίζει. Απλά τα πράγματα. Όταν τον πιει αυτός με το gamepad δεν λέει <<Ε εσύ παίζεις με το ποντίκι. Έλα παίξε με το gamepad όπως όλοι οι κονσολάδες>>, αυτά τα λένε όσοι χάνουν για παρηγοριά και να μην παραδεχτούν ότι τον ήπιαν πανηγυρικά :P. Το ίδιο ισχύει κι αν ο PC-ας τον πιει από κάποιον που χρησιμοποιεί gamepad!

Δε με βολεύει ρε άνθρωπε λέμε, πιο challenging είναι στις περισσότερες καταστάσεις. Στο μόνο πράγμα που βολεύει είναι το ότι αράζεις στη κρεβατάρα σου με το χώρτο και την παρέα σου και δεν είσαι σαν το καθυστερημένο να καμπουριάζεις μπροστά στο monitor και οι άλλοι να παλεύουν να δουν επειδή εσύ είσαι λοξός.

Έχω ένα φίλο που θέλει kb, γιατί δε μπορεί να κάνει Ultra με το stick. Από εμπειρίας τα γράφω τα παραπάνω.

PS: Ο καλός παίκτης δεν έχει δικαιολογίες <<Μα χρησιμοποιεί gamepad ή mouse ή arcade stick>>. Αν είναι καλύτερος, θα το δείξει. Σχόλια τύπου <<Θα μάθεις να παίζεις έτσι>> είναι λόγια που προέρχονται από losers που κερδίζουν τους άλλους όταν τους φορτώνουν ένα handicap που δεν έχουν οι ίδιοι :P

Τσίμπα 50 μωρή ηλιαχτίδα.

Δημοσ.
ΠΟΙΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΘΑ ΠΕΙ ΠΑΙΞΕ FPS ΜΕ GAMEPAD;

Αυτό λέω εγώ όταν λέω στους FAN των Fighting Games, να παίζουν με Gamepad;

Δηλαδή κάτσε, είμαι μειονότητα εδώ;!

Edit: Κάτσε και ανάποδα να το πάρουμε, δηλαδή να θέλει κάποιος να παίξει με Mouse σε Console-Game.. ναι δεν το συζητάμε ότι θα τους πάρει τα σώβρακα.. και σκατόνουμπο να'νε, άρα θα είναι αδικότατο. Υπήρξε ποτέ Crossover FPS Game σε PS3/360 X Windows και δεν το έμαθα; Να πάω έξω απ'την εταιρία των devs να ρίξω ένα κάτουρο.

Αν τα Drivers, τα Updates, τα Patches και οι επιστήμες κουράζουν κάποιο κακομοίρη και αναγκάζεται να παίξει FPS σε Console.. και κάνει καμιά πατέντα για να παίζει με Mouse, τότε πάλι ο λάθος θα είναι.

Γιατι μειονότητα νομίζεις είναι αυτοί που παίζουν FPS με gamepad; Το ξέρεις ότι οι περισσότεροι gamers πλέον την σημερινή εποχή είναι console gamers; Άρα και περισσότερα άτομα παίζουν τα FPS με το gamepad παρά με το mouse :P

Moreover, τα gamepads μπαίνουν και στο PC άρα ο Xbox-άκιας που κοκορεύεται δεν χρειάζεται το crossplay μεταξύ consoles και PCs. Άνετα μπορεί να παίξει FPS σε LAN με τον controller του. Το τι θα κάνει είναι αλλουνού παπά Ευαγγέλιο. Ή μήπως είναι τυχαίο που δεν παίζουν και αρέσκονται στο να λένε το κοντό και το μακρύ τους :P

Δε με βολεύει ρε άνθρωπε λέμε, πιο challenging είναι στις περισσότερες καταστάσεις.

Αυτό ακριβώς θα σου πουν κι οι console gamers για τα FPS με gamepad. Μερικοί θα πάνε ένα βήμα παραπέρα και θα σου πουν ότι είναι πιο ρεαλιστικό το να παίζεις το FPS με gamepad γιατί στην πραγματικότητα δεν μπορείς να έχεις τέλεια ευστοχία :lol:. Κάνε τώρα τον παραλληλισμό με αυτό που λες για να δεις ότι τις βλακείες των console gamers πας να πεις κι εσύ :P

Έχω ένα φίλο που θέλει kb, γιατί δε μπορεί να κάνει Ultra με το stick. Από εμπειρίας τα γράφω τα παραπάνω.

Έχω φίλους που με mouse δεν πιάνουν μία στα FPS επειδή είναι κονσολάδες. Από εμπειρίας κι εγώ στα λέω :P

Δημοσ.

Υπήρξε ποτέ Crossover FPS Game σε PS3/360 X Windows και δεν το έμαθα

Άρα μιας και το SSF4ae-PC δεν ειναι Xover (με το xbox live π.χ.) και η default συσκευή εισόδου στο pc ειναι το πληκτρολογιο και τελικά λεφτά όντως δεν υπαρχουν, παιξε με KB για να μήν είναι άδικο το gameplay σου με τους άλλους. Αυτοαναιρείσαι λιγο;;; :whistle:

• Moderators
Δημοσ.

Η capcom μου έστειλε τους κωδικούς μου και είμαι στην δουλειά.

πουτάνα κοινωνία.

Υπομονή ή "μισό λεπτό αφεντικό, ο ήχος που ακούς στο πληκτρολόγιο είναι γιατί γράφω πολύ γρήγορα ένα σημαντικότατο e-mail!"

Δημοσ.

Η capcom μου έστειλε τους κωδικούς μου και είμαι στην δουλειά.

πουτάνα κοινωνία.

απο που αγορασες το παιχνιδι? σημερα βγαινει στην Αμερικη και την Παρασκευη βγαινει στην Ευρωπη. δυστυχως πρεπει να περιμενουμε αλλες 3 μερες μεχρι να βγει.

Δημοσ.

Υπομονή ή "μισό λεπτό αφεντικό, ο ήχος που ακούς στο πληκτρολόγιο είναι γιατί γράφω πολύ γρήγορα ένα σημαντικότατο e-mail!"

manager είμαι δεν έχω τέτοια προβλήματα :D

απο που αγορασες το παιχνιδι? σημερα βγαινει στην Αμερικη και την Παρασκευη βγαινει στην Ευρωπη. δυστυχως πρεπει να περιμενουμε αλλες 3 μερες μεχρι να βγει.

OROKUSAKI το αγόρασα απο Capcom store και πλήρωσα σε δολλάρια οπότε με θεωρεί Αμερικάνο I guess

To Internet δεν έχει σύνορα, Αμερικές Ευρώπες και μαλακίες. 20 χρόνια τις ίδιες αναίτιες παπαριές κάνουν.

Δημοσ.

στις 8 βγαινει οχι στις 15

Στην αμερικη.

ο θειος το εχει φερει εδω και μια βδομαδα!

Πάντα φιλικά και χωρίς καμιά εχθρική διαθεση σε σενα, κάθε αλλο μάλιστα αλλα ο θείος να πάει να κλειστεί σε ένα υπόγειο στη Κυψέλη και να μας κλάσει τα @@ :P

Άν σου αρέσει (γενικά μιλάω) ένα ψηφιακό προϊόν απόδειξέ το με το να το αγοράσεις και να στηρίξεις τον δημιουργό του ενθαρύνοντάς τον να συνεχίσει να σου παρέχει ίδιας ποιότητας περιεχόμενο στο μέλλον.

Κι εγώ το πήρα απο τον θείο για να μην στο παίζω και εξυπνάκιας, αλλά μόνο και μόνο απο την ανυπομονεσία μου. Προφανώς και το αγόρασα. 2 χρόνια το περίμενα το αναθεματισμένο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...