Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 δεν γίνεται να σου παίρνει 25 ώρες για να στείλεις ένα μήνυμα από το κωλοGFWL True true. Είναι εκνευριστικά άθλιο το chat system του GFWL. Γιατί δεν παίρνουν λίγο από το Steam; Πάντως εγώ θα το τιμήσω το παιχνίδι.
mits@kos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Σίγουρη αγορά και για μένα. Αιώνες περίμενα την αγαπημένη μου σειρά να κυκλοφορήσει για Η/Υ κι επιτέλους είναι εδώ. Και μόνο για να το βλέπω στη βιβλιοθήκη μου, αξίζει να το πάρω...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Σίγουρη αγορά και για μένα. Αιώνες περίμενα την αγαπημένη μου σειρά να κυκλοφορήσει για Η/Υ κι επιτέλους είναι εδώ. Και μόνο για να το βλέπω στη βιβλιοθήκη μου, αξίζει να το πάρω... Δεν έχεις πάρει το SFIV;
alex_000 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 στανταρ buy το ssf4 .. κυρίως με το sfIV ασχολούμαι το τελευταίο 2μηνο.
kostacurtas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Super Street Fighter IV - New Fighters Trailer
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 More Street Fighter Alpha characters. Αναμενώμενο θα έλεγα.
mits@kos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Επιτέλους θα σαπίσουμε στο ξύλο το χαζοχαρούμενο νευρόσπασμα...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Επιτέλους θα σαπίσουμε στο ξύλο το χαζοχαρούμενο νευρόσπασμα... Γιατί βρε; Δεν δέρνουμε ήδη τον El Fuerte;
kostacurtas Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Super Street Fighter IV Shows Off Various New Stages Afrika India Korea Laboratory Metro City
sironoui Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 4 χαρακτήρες ακόμη, να περιμένε Dudley, Ibuki και Μakoto απο sf3 και 1 νέο χαρακτήρα. Κάντε με ένα add στο sf4 gamertag: sironoui παίζω street fighter 17 χρόνια η αγαπημένη μου σειρά
fuero2k Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 έχει δει κανένας πουθενά να ανακοινώνουν έκδοση για pc; και που είστε όλοι εσείς τόσο καιρό στο sfiv;μόνο με το sironoui θα παίζω μάπες;;άντε κάντε add :mpe666 και θέλω να μάθω τη viper(ελπίζω καλούτσικα πριν βγει το καινούριο)
kostacurtas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Capcom Delays Super Street Fighter IV Issuing a statement regarding Special Loss and Forecast Revision, Capcom revealed that it is delaying Lost Planet 2, Super Street Fighter IV And Monster Hunter Tri from their scheduled Q1 2010 launch periods to the next quarter, which starts Apr. 1, 2010. It delayed the threesome to avoid competing with other new games, maximize the sales volume of the new Capcom titles, and preserve the value of the brands associated with these games.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα