didakos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Συμφωνω. Οστόσο το SF προερχεται απο arcade machines, εκει εχεις arcade stick, και το πληκτρολογιο ειναι οτι πλησιεστερο σε αυτο, παρ' όλα αυτα παιζεται ανετα και με gamepad. Δεν ειναι το ιδιο με το να λες θα παιξω Call of Duty στο playstation με gampad, Προφανως θες mouse και keyboard γι' αυτο. Στο τέλος τέλος ειναι θεμα του κατα πως βολευεται ο καθενας.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 ναι αλλα εχει input lag και frame lag spikes Αυτό δεν ήταν by default και στο SFIV; Κι εκεί κάτι standing punch σε low punch έβγαιναν με κακό timing π.χ. σε trial του Gouken. Όρτσα παίζεις/παίζουν SF με Keyboard; Και υπάρχουν και άπειροι που παίζουν παιχνίδια με αεροπλάνα με gamepad / mouse / keyboard. Mέχρι και εξομοιωτές παλιότερα. Και racing με keyboard, κλπ. Δεν κάνει έκπληξη σε κανέναν.
didakos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Αυτό δεν ήταν by default και στο SFIV; Κι εκεί κάτι standing punch σε low punch έβγαιναν με κακό timing π.χ. σε trial του Gouken. στο SF4 δεν ειχα τετοια προβληματα, Ούτε στο SSF4 αυτό που ειπα για τα input lags και frame spikes γινεται μονο αν βάλω αυτά τα 2 γνωστα αρχειάκια που κανουνε να φαινται το πληκτρολογιο ως xbox360 controller
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Χμ... έχει καμιά σχέση με το τί πληκτρολόγιο χρησιμοποιεί κάποιος;
alex_000 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Οποιος πιστεύει οτι ο παίχτης που παίζει kb εχει disadvantage στο sf4 εδώ είμαστε , τα λόγια είναι λόγια -> add atomic199 and prove it.
didakos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Οποιος πιστεύει οτι ο παίχτης που παίζει kb εχει disadvantage στο sf4 εδώ είμαστε , τα λόγια είναι λόγια -> add atomic199 and prove it.
ilos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Προσωπικά έχω δοκιμάσει sf4 και με keyboard - xbox 360 gamepad - arcade stick κινέζικο των 15 € και ενώ με όλα μπορείς να παίξεις σχετικά άνετα με το arcade stick είναι πραγματικά άλλη αίσθηση (και ας είναι της πλάκας). Βέβαια παίζω μόνο με φίλους και offline και έχω το κεφάλι μου ήσυχο από τις κακοτοπιές που μου έχει περιγράψει ο Mr. Ghostrider XD
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Μην με ακούς ρε, αφού (δεν το λέω σαρκαστικά) ήρθαν και άτομα που το έχουν λιώσει πιο πολύ το game και δίνουν τα φώτα τους.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Και υπάρχουν και άπειροι που παίζουν παιχνίδια με αεροπλάνα με gamepad / mouse / keyboard.Mέχρι και εξομοιωτές παλιότερα. Και racing με keyboard, κλπ. Δεν κάνει έκπληξη σε κανέναν. Υπάρχουν και άπειροι καθυστερημένοι. Εγώ θέλω να πιστεύω πως γράφουν Gamers εδώ πέρα. Το να παίζεις Action/Sports με Gamepad, Flight Sims με Joystick, Racing με τιμόνι, και Fighting με stick ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ με Gamepad + ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ sticks.. είναι το λιγότερο που μπορείς να κάνεις για να πεις πως παίζεις σωστά. Δεν παίζει ρόλο το χόρτο, αν δεν ξέρεις να το στρίψεις τύπε. Οποιος πιστεύει οτι ο παίχτης που παίζει kb εχει disadvantage στο sf4 εδώ είμαστε , τα λόγια είναι λόγια -> add atomic199 and prove it. Είπα εγώ το αντίθετο; Για noobάδες είναι. Το βλέπω και από τους φίλους μου, που θέλουν 15 λεπτά για να κάνουν το Ultra του Vega με το stick ενώ με το kb το κάνει και το 5χρονο ανίψι. ΣΩΣΤΑ το SF παίζεται με Stick, το πρώτο κοντινότερο του Stick είναι το analog stick το οποίο βρίσκεται πάνω στο Gamepad.. ενώ το καλύτερο Gamepad είναι το 360. Μάθετε εσείς Ελληνάρες να παίζετε με Kb, και στο τουρνουά που θα έρθει καμιά Capcom να κάνει στο Ελλαδιστάν, θα πάμε εμείς οι ξεφτύλες στα Arcade machines και θα ζητάμε WASD. Σαν να ξεκινάς να παίζεις ποδόσφαιρο με τα χέρια.. Ακόμα και αν είσαι κορυφή στη γειτονιά σου, επαγγελματικό δε θα πας ποτέ όμως.
alex_000 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Είπα εγώ το αντίθετο; Για noobάδες είναι. Το βλέπω και από τους φίλους μου, που θέλουν 15 λεπτά για να κάνουν το Ultra του Vega με το stick ενώ με το kb το κάνει και το 5χρονο ανίψι. ΣΩΣΤΑ το SF παίζεται με Stick, το πρώτο κοντινότερο του Stick είναι το analog stick το οποίο βρίσκεται πάνω στο Gamepad.. ενώ το καλύτερο Gamepad είναι το 360. Μάθετε εσείς Ελληνάρες να παίζετε με Kb, και στο τουρνουά που θα έρθει καμιά Capcom να κάνει στο Ελλαδιστάν, θα πάμε εμείς οι ξεφτύλες στα Arcade machines και θα ζητάμε WASD. Σαν να ξεκινάς να παίζεις ποδόσφαιρο με τα χέρια.. Ακόμα και αν είσαι κορυφή στη γειτονιά σου, επαγγελματικό δε θα πας ποτέ όμως. Analog stick του gamepad - LOL Οπως είπα atomic199 . Ανέβασε καμιά φωτο απο τα τουρνουά που συμετείχες btw να τα δουνε οι υπόλοιποι κοινοί θνητοί (οχι απαραίτητα sf4 γενικά μιλαω) Btw η τελευταία μόδα στα τουρνουά για fighting games είναι αυτή http://www.hitboxarcade.com/ . Πού είναι το analog stick ... Έλληνες θα είναι και αυτοί
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Υπάρχουν και άπειροι καθυστερημένοι. Εγώ θέλω να πιστεύω πως γράφουν Gamers εδώ πέρα. Το να παίζεις Action/Sports με Gamepad, Flight Sims με Joystick, Racing με τιμόνι, και Fighting με stick ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ με Gamepad + ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ sticks.. είναι το λιγότερο που μπορείς να κάνεις για να πεις πως παίζεις σωστά. Δεν παίζει ρόλο το χόρτο, αν δεν ξέρεις να το στρίψεις τύπε. Και επειδή δεν είμαι beat'em up gamer θα το παίζω το SSFIV AE με keyboard. There's more than one way to skin a cat. Αν νικάω, νικάω. Αν χάνω, so what. Θα πάω να παίξω τα παιχνίδια στα οποία καταναλώνω ώρες και όχι secondary. Λες και δεν υπάρχουν άπειροι καθυστερημένοι με sticks. Δεν λέω "effective pilots require effective tools" που μου άρεσε από WCIV, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχοντας το σωστό "εργαλείο" γίνεσαι και pro. Μπορεί να διευκολύνει σημαντικά, αλλά όπως π.χ. κι εγώ στο BF2 στα αεροπλάνα που με το joystick πάω καλύτερα από M/KB users, δεν παύω να είχα ρίξει πολλές ώρες πάνω του. Mπορεί το keyboard να είναι χειρότερο για fighting, αλλά μέχρι ένα σημείο σχετικά καλό θα φτάνει κάποιος με εξάσκηση. Και δεν νομίζω ότι εμείς εδώ οι περισσότεροι θα το πάμε για επαγγελματικό, αν εσύ βέβαια που είσαι σαν την Juri (και ναι, πιστεύω ότι ταιριάζετε και σαν χαρακτήρες) και έχεις real life Feng Shui Machine και κάνεις pro-master-super-duper ό,τι πιάσεις, cool for you. Μην ξεχάσεις να βγάλεις και βιντεάκια, ή καλύτερα να δώσεις username στο SSFIV AE να βλέπουμε τα replays σου να μαθαίνουμε.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Analog stick του gamepad - LOL Τι σημαίνει LOL; Ανέβασε καμιά φωτο απο τα τουρνουά που συμετείχες btw να τα δουνε οι υπόλοιποι κοινοί θνητοί (οχι απαραίτητα sf4 γενικά μιλαω) Αν μπαίναμε σε τέτοιο κόπο για το κάθε τυπάκι, γ__τα. @Ghost Μην το πας μακριά. Εγώ σου είπα μην παίζεις ποδόσφαιρο με τα χέρια, και εσυ με έκανες No.1 football player του κόσμου που στο έμαθα. Νταξ οι άλλοι, αλλά από εσένα περίμενα περισσότερη κατανόηση..
alex_000 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Αν μπαίναμε σε τέτοιο κόπο για το κάθε τυπάκι, γ__τα. Ηδη μπήκες στον κόπο να κάνεις 10 post για ένα game που δεν ασχολείσαι Δεν πειράζει θα βρώ τις φωτογραφίες στο internet. Οπως είπα http://www.hitboxarcade.com/ . Ξέχασαν να σε ρωτήσουν πρίν κάνουν την εταιρία. Τώρα τόσος κόσμος δεν παίζει sf4 σωστα !
didakos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Υπάρχουν και άπειροι καθυστερημένοι. Εγώ θέλω να πιστεύω πως γράφουν Gamers εδώ πέρα. Το να παίζεις Action/Sports με Gamepad, Flight Sims με Joystick, Racing με τιμόνι, και Fighting με stick ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ με Gamepad + ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ sticks.. είναι το λιγότερο που μπορείς να κάνεις για να πεις πως παίζεις σωστά. Δεν παίζει ρόλο το χόρτο, αν δεν ξέρεις να το στρίψεις τύπε. Είπα εγώ το αντίθετο; Για noobάδες είναι. Το βλέπω και από τους φίλους μου, που θέλουν 15 λεπτά για να κάνουν το Ultra του Vega με το stick ενώ με το kb το κάνει και το 5χρονο ανίψι. ΣΩΣΤΑ το SF παίζεται με Stick, το πρώτο κοντινότερο του Stick είναι το analog stick το οποίο βρίσκεται πάνω στο Gamepad.. ενώ το καλύτερο Gamepad είναι το 360. Μάθετε εσείς Ελληνάρες να παίζετε με Kb, και στο τουρνουά που θα έρθει καμιά Capcom να κάνει στο Ελλαδιστάν, θα πάμε εμείς οι ξεφτύλες στα Arcade machines και θα ζητάμε WASD. Σαν να ξεκινάς να παίζεις ποδόσφαιρο με τα χέρια.. Ακόμα και αν είσαι κορυφή στη γειτονιά σου, επαγγελματικό δε θα πας ποτέ όμως. 1. Αν νομιζεις οτι εδω γράφουνε μονο οι κατ' επάγγελμα gamers τότε βρίσκεσαι σε λάθος forum. 2. Δεν έχει ΚΑΜΙΑ σημασία ο τρόπος με τον οποίο επιλέγει κανεις να χειριστεί ενα video game για να επιτυχει το επιθυμητό αποτλελεσμα. Στην ιστορία πάντα μένει το αποτέλεσμα και όχι ο τροπος άλλωστε. 3. Το να παίζεις "σωστά" είναι τελείως υποκειμενικό και έχει διαφορετική υποσταση στο μυαλό του καθένα. 4. Όπως είπες κι εσύ "Δεν παίζει ρόλο το χόρτο (ο τρόπος χειρισμού προφανώς), αν δεν ξέρεις να το στρίψεις (να παιζεις) τύπε. 5. Λες οτι το kb είναι για noobαδες, επιδή ειναι ειναι ποιο εύκολο να βγάλεις ενα απο τα δυσκολότερα ultra στο sf4. Κι εγώ σου λεω οτι το βγάζω με την κιθάρα απο το Guitar Hero, με κάνει αυτο Pro gamer; (μπα αστο δεν με νοιαζει αυτο). 6. Λές οτι το καλυτερο gamepad είναι αυτό του xbox, προφανώς επειδη βολέυει εσένα περισσοτερο. Εγώ λεω οτι ειναι του PS2. 7. Στο τουρνουα που ΔΕΝ προκειται ποτέ να διοργανώσει η capcom στην ελλάδα θα πάω να θαυμάσω εσένα που προφανώς παιζεις "σωστα" μιάς κι εγώ χωρίς την κιθάρα του guitar hero ή έστω το πληκτρολόγιο SF δεν μπορώ να παιξω. 8. Ατυχές το παράδειγμα με το ποδόσφαιρο γιατι αυτό Δ Ε Ν παιζεται με τα χέρια, το SF όμως μπορει να παιχτει με ποικίλους τρόπους. Κάνεις μια απίστευτη και αναίτια επίδειξη γαμιοσύνης, και δεν μου αρεσει καθόλου η οργή που βγάζεις και ο δηκτικός τόνος στο λόγο σου ο οποίος σε κάνει να φαινεσαι μαλακίστίρι που θέλω να πιστεύω οτι δεν είσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα