Chaos3X Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Αυτό το παθαίνεις επειδή το παιχνίδι βλέπει ως player 1 το χειρηστίριο και ως player 2 το πληκτρολόγιο. δοκίμασε να απσυνδέσεις το χειρηστίριο. Να παίξω σωστά με το πληκτρολόγιο το έχω καταφέρει, να παίξω σωστά με το χειρηστίριο δεν μπορώ... (arcade mode). Βέβαια ή το ένα μπορώ να ενεργοποιήσω ή το άλλο. Και τα δύο μαζί δεν έχω καταφέρει να κάνω να δουλέψουν... Λές να αποσυνδέσω το πληκτρολόγιο???
Dbzakias2 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Ο ΣΡΕΝΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!!! ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ : :rolleyes: δεν θα εισαι οταν θα βλεπεις τα Metsu Hadoken του ryu μου να πεφτουν βροχη!
didakos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 δεν θα εισαι οταν θα βλεπεις τα Metsu Hadoken του ryu μου να πεφτουν βροχη! Oni Akuma + EX Tenchi Sokaigen into Meido Gohado Ορίστε problem solved
Dbzakias2 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Oni Akuma + EX Tenchi Sokaigen into Meido Gohado Ορίστε problem solved :devil:
didakos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Να παίξω σωστά με το πληκτρολόγιο το έχω καταφέρει, να παίξω σωστά με το χειρηστίριο δεν μπορώ... (arcade mode). Βέβαια ή το ένα μπορώ να ενεργοποιήσω ή το άλλο. Και τα δύο μαζί δεν έχω καταφέρει να κάνω να δουλέψουν... Λές να αποσυνδέσω το πληκτρολόγιο??? Δοκιμασε να πας στο button configuration και να κανεις assign ολα τα κομπια απο την αρχη. σημειωση: στο SSF4ae υπαρχει η δυνατοτητα να παιζουνε 2 παιχτες απο το ιδιο πληκτρολογιο. κοιτα και απο εκει μηπως εχεις θεσει εσυ η το παιχνιδι κοινα κουμπια για player 1&2. σημειωση 2: νομιζω οτι αναμεσα σε gamepad και keyboard το keyboard ειναι καλυτερο εκτός βεβαια αν παιζεις με χαρακτηρες που χρειαζεται να κανεις κυκλικες κινησεις για να επιτυχεις καποιο combo.
ritoras369 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 τι με gamepad τι με keyboard αυτα τα combos για να τα βγαλω μου βγαινει η πιστη
doommaster Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 έχουν κυκλοφορήσει 2 αρχειάκια που διορθώνουν τα προβλήματα με το keyboard. προσωρινά τουλάχιστον. πάλι έχει κάποια προβλήματα αλλά τουλάχιστον μπορούμε και το λιώνουμε
didakos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 έχουν κυκλοφορήσει 2 αρχειάκια που διορθώνουν τα προβλήματα με το keyboard. προσωρινά τουλάχιστον. πάλι έχει κάποια προβλήματα αλλά τουλάχιστον μπορούμε και το λιώνουμε ναι αλλα εχει input lag και frame lag spikes
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Να σας ρωτήσω κάτι; Και θέλω να μου απαντήσετε ειλικρινά, γιατί όλο αυτό παρατηρώ και μου έχει κινήσει την περιέργεια πραγματικά.. Γιατί αναφέρεται η λέξη "Keyboard" συνέχεια σε topic του SF;
didakos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Να σας ρωτήσω κάτι; Και θέλω να μου απαντήσετε ειλικρινά, γιατί όλο αυτό παρατηρώ και μου έχει κινήσει την περιέργεια πραγματικά.. Γιατί αναφέρεται η λέξη "Keyboard" συνέχεια σε topic του SF; Και τι θα επρεπε να λεμε αντ' αυτου;
didakos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 ναι αμε γιατι οχι; εκτος βεβαια απο ααυτους που χρειαζεται να κανεις κυκλικες κινισεις, Zangief, T.Hawk, Hakkan κτπ. εκει χρησημοποιω το analog stick του ps2 controller μου
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Φαντάσου.. υπάρχουν παίκτες που δε μπορείς καν να παίξεις. Ξεκολλάτε ρε..
didakos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Φαντάσου.. υπάρχουν παίκτες που δε μπορείς καν να παίξεις. Ξεκολλάτε ρε.. Τι εννοεις ποιητη;;; :P
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Μερικά Genres, λέω, έχουν συγκεκριμένα input methods. Σίγουρα όχι Kb σε αυτή τη περίπτωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα