Προς το περιεχόμενο

Ultra Street Fighter IV / Super Street Fighter IV: Arcade Edition

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mια επιβεβαιωση,τα sticks που εχουν την πλακετα να παιζουν σε 360 λειτουργουν εξισου ομαλα και σε PC ετσι?

Δημοσ.

Όσοι δεν έχετε 4πύρηνο βάλτε στο config.ini

[sYSTEM]

RenderingThread=OFF

SystemSpeed=1.00000

SystemRank=A

και στα graphics settings

fixed framerate και vsync off

Εγώ από 640χ480 όλα low/off από 5-10 fps στο benchmark

πήγα 1080p όλα full/extreme +C8AA στα 80+ fps //LMAO

//πάλι θα χρειαστείτε ένα xbox 360 gamepad ή τον emulator για να περάσετε την start screen

Blame Capcom Not The Skidz

http://www.capcom-unity.com/ask_capcom/go/thread/view/7371/27953105/Sven_:_SSFIV_AE_PC_:_Something_important_is_missing!!!!_RUMBLE_from_Pads_!!!!!

Ο Sven δηλωνει οτι οσοι αντιμετωπιζουν προβλημα με το πληκτρολογιο ειναι επειδη η εκδοση του θειου εχει καποια προβληματα τα οποια ΔΕΝ υπαρχουν στην κανονικη εκδοση του παιχνιδιου.

Δημοσ.

http://www.capcom-unity.com/ask_capcom/go/thread/view/7371/27953105/Sven_:_SSFIV_AE_PC_:_Something_important_is_missing!!!!_RUMBLE_from_Pads_!!!!!

Ο Sven δηλωνει οτι οσοι αντιμετωπιζουν προβλημα με το πληκτρολογιο ειναι επειδη η εκδοση του θειου εχει καποια προβληματα τα οποια ΔΕΝ υπαρχουν στην κανονικη εκδοση του παιχνιδιου.

Τι σχέση έχει αυτό το thread με τα προβλήματα στο input σε όσους δεν έχουν x360 gamepad? Ο "Sven" εκεί ΔΕΝ απαντά σε κάποιον που ρωτά πως ενεργοποιείς το force feedback σε x360 gamepad (όντως δεν υπάρχει πουθενά option). Άσχετο εντελώς. Αν νομίζεις ότι η vanilla εκδοσή θα είναι "διαφορετική" από την gold που leakαρέ, εγώ 8α είμαι ο τελευταίος που θα σε απογοητεύσω (καθότι και ορκισμένος fan - που είναι η εκπομπή μας btw?). Πάντως frontend για να κανονίσεις τα key bindings - controllers δεν υπάρχει στο ssf4 όπως στο sf4 με ότι αυτό συνεπάγεται. Φιλικά πάντα.

Δημοσ.

ειχα και εγω θεμα με το πληκτρολογιο (ενσυρματο) αλλα ευτυχως λυθηκε με την προσθηκη 2 αρχειων. δεν μπορω να καταλαβω γιατι εβγαλαν την αναλυση 1280χ1024. στο απλο το 4 την ειχαν κανονικα. (αν θυμαμαι καλα)

Τί αρχεία προσέθεσες; Κάνε ένα μικρό tutorial :)

--------------------------------------------------------------------------------

Λίγα πραματάκια όσο αφορά τα προβλήματα με το πληκτρολόγιο και τον θείο.

1. Το παιχνίδι δεν εχει Disk check όπως εχει ήδη πει και ο Sven.

2. Άρα τρέχει και χωρίς το crack του θείου, απλά φορτώνει και το layer του GFWL, κάνεις ένα offline profile και όλα καλά.

3. Αν το τρέξεις ατόφιο χωρίς θείους και τα λοιπα, θα μπορείς να παίξεις και να επιλέξεις μόνο με τους 15 απο τους 39 του roster. Αυτό ειναι ένα feature το οποίο θα αφαιρεθεί με patch απο την capcom την ημέρα κυκλοφορίας ή λίγες μέρες αργότερα σύμφωνα πάντα με τον Sven.

4. Ο θείος το μόνο που κανει είναι να φορτώνει το παιχνίδι χωρίς το GFWL layer και να ξεκλειδώνει όλους τους chars.

5. Τα προβλήματα με το πληκτρολόγιο υπάρχουνε τόσο στην original λειτουργία όσο και στην "Cracked".

6. Αυτό με κάνει να πιστεύω ότι το παιχνίδι θα είναι buggy out of the box, μέχρι τουλάχιστον να βγάλουνε ένα διορθωτικό patch.

7. Το ότι όσοι κατεβάσανε το παιχνίδι έχουνε διάφορα προβλήματα με συσκευές input είτε αυτά ειναι gamepad είτε είναι keyboards, αλλά και το ότι σε άλλους δουλεύει άψογα σημαίνει ότι είναι buggy το παιχνίδι και απλά απορρίπτει μερικές συσκευές εισόδου.

8. Ωστε ο Shredder εκτός απο το capcom-unity βρίσκεται και εδώ έ; :P:P:P

ΤΕΛΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.

Όπως θα κάνω κι εγώ άλλωστε κι ας το πήρα και απο τον θείο.

Δημοσ.

5. Τα προβλήματα με το πληκτρολόγιο υπάρχουνε τόσο στην original λειτουργία όσο και στην "Cracked".

εχω στου θειου δεν εχω κανενα θεμα!

Δημοσ.

εχω στου θειου δεν εχω κανενα θεμα!

7. Το ότι όσοι κατεβάσανε το παιχνίδι έχουνε διάφορα προβλήματα με συσκευές input είτε αυτά ειναι gamepad είτε είναι keyboards, αλλά και το ότι σε άλλους δουλεύει άψογα σημαίνει ότι είναι buggy το παιχνίδι και απλά απορρίπτει μερικές συσκευές εισόδου.

Δημοσ.

ok ok το ειδα λιγο πριν φορτωσει την σελιδα και δεν μπορουσα να το διαγραψω! :-D

Δημοσ.

Έγώ ρε παιδιά, όπως αναφέρω πιο πίσω, κατάφερα και πέρασα την "press start" screen με την βοήθεια του XBOX360 Controller Emulator v3.0 by Racer_S, αλλά όταν πηγαίνω στο button configuration το παιχνίδι κρασάρει!

Όταν δε πηγαίνω να παίξω arcade mode, επιλέγω τον χαρακτήρα, βλέπω το intro του και μόλις αρχίζει η μάχη δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Όταν πατήσω start, μου γράφει "here comes a new challenger" και με βγάζει στην οθόνη επιλογής χαρακτήρα ως player 2!!! Και μετά δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο απ'το να κλείσω το παιχνίδι απ'τα windows... Το μόνο που λειτουργεί ομαλα είναι το training.

Δημοσ.

Έγώ ρε παιδιά, όπως αναφέρω πιο πίσω, κατάφερα και πέρασα την "press start" screen με την βοήθεια του XBOX360 Controller Emulator v3.0 by Racer_S, αλλά όταν πηγαίνω στο button configuration το παιχνίδι κρασάρει!

Όταν δε πηγαίνω να παίξω arcade mode, επιλέγω τον χαρακτήρα, βλέπω το intro του και μόλις αρχίζει η μάχη δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Όταν πατήσω start, μου γράφει "here comes a new challenger" και με βγάζει στην οθόνη επιλογής χαρακτήρα ως player 2!!! Και μετά δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο απ'το να κλείσω το παιχνίδι απ'τα windows... Το μόνο που λειτουργεί ομαλα είναι το training.

Αυτό το παθαίνεις επειδή το παιχνίδι βλέπει ως player 1 το χειρηστίριο και ως player 2 το πληκτρολόγιο. δοκίμασε να απσυνδέσεις το χειρηστίριο.

Δημοσ.

Τί αρχεία προσέθεσες; Κάνε ένα μικρό tutorial :)

--------------------------------------------------------------------------------

Λίγα πραματάκια όσο αφορά τα προβλήματα με το πληκτρολόγιο και τον θείο.

1. Το παιχνίδι δεν εχει Disk check όπως εχει ήδη πει και ο Sven.

2. Άρα τρέχει και χωρίς το crack του θείου, απλά φορτώνει και το layer του GFWL, κάνεις ένα offline profile και όλα καλά.

3. Αν το τρέξεις ατόφιο χωρίς θείους και τα λοιπα, θα μπορείς να παίξεις και να επιλέξεις μόνο με τους 15 απο τους 39 του roster. Αυτό ειναι ένα feature το οποίο θα αφαιρεθεί με patch απο την capcom την ημέρα κυκλοφορίας ή λίγες μέρες αργότερα σύμφωνα πάντα με τον Sven.

4. Ο θείος το μόνο που κανει είναι να φορτώνει το παιχνίδι χωρίς το GFWL layer και να ξεκλειδώνει όλους τους chars.

6. Αυτό με κάνει να πιστεύω ότι το παιχνίδι θα είναι buggy out of the box, μέχρι τουλάχιστον να βγάλουνε ένα διορθωτικό patch.

8. Ωστε ο Shredder εκτός απο το capcom-unity βρίσκεται και εδώ έ; :P:P:P

ΤΕΛΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.

Όπως θα κάνω κι εγώ άλλωστε κι ας το πήρα και απο τον θείο.

Ο ΣΡΕΝΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!!! ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ :devil: : :rolleyes: :rolleyes:

Δημοσ.

για να μην ποσταρουμε πραγματα που δεν πρεπει τα αρχεια που προσθεσα βρισκονται στα σχολια του "θειου".εγω εχω ΜΟΝΟ πληκτρολογιο και κατα τα αλλα το παιχνιδι παιζει μια χαρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...