Προς το περιεχόμενο

Ultra Street Fighter IV / Super Street Fighter IV: Arcade Edition

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά έκανα install το παιχνίδι αλλά για κάποιο λόγο δεν αναγνωρίζει ούτε το πληκτρολόγιο, ούτε το joypad.

Το αποτέλεσμα είναι να βλέπω όλο το εισαγωγικό βίντεο και μετά όταν λέει press start δεν πιάνει τίποτα. Μετά φτού κι απ' την αρχή το σήμα της nvidia κλπ. Δεν βρήκα πουθενά και setup του παιχνιδιού για να δηλώσω εκεί το k/b ή το joypad.

Έχει κανένας παρόμοιο πρόβλημα;

Δημοσ.

Δοκίμασα αυτό με το F1 αλλά δεν κάνει τίποτα δυστυχώς.

Άλλαξα και θύρα στο joypad αλλά και πάλι νεκρά όλα.

Δοκίμασα να βγάλω εντελώς και το joypad αλλά καμία διαφορά.

Δεν με βλέπω να παίζω! :(

Δημοσ.

Σε βλέπω, περιμένοντας να βγει κανονικά και αγοράζοντας το. ;)

εμενα παλι μου το εφερε ο θειος και δουλευουν ολα τζαμι. αλλα εχω μια ερωτηση.

τι στο καλο κουβαλαει αυτο το παιχνιδι και πιανει σχεδον 10gb;

Δημοσ.

Όσοι δεν έχετε 4πύρηνο βάλτε στο config.ini

[sYSTEM]

RenderingThread=OFF

SystemSpeed=1.00000

SystemRank=A

και στα graphics settings

fixed framerate και vsync off

Εγώ από 640χ480 όλα low/off από 5-10 fps στο benchmark

πήγα 1080p όλα full/extreme +C8AA στα 80+ fps //LMAO

//πάλι θα χρειαστείτε ένα xbox 360 gamepad ή τον emulator για να περάσετε την start screen

Blame Capcom Not The Skidz

Δημοσ.

Μαρια με απογοητεύεις! Δεν μπορεις να το παρεις απο τον θειο; :devil:

Αν όμως το πάρω από το θείο, πως στο καλό θα έχω τη δυνατότητα να σε λιώσω εσένα που δεν σκας από το σπίτι μου συχνά; :)

Best fighting Game nowadays, αξίζει τα λ7 του για λίγο online experience. No.1 στο Genre του το άτιμο.. ;)

Δημοσ.

Αν όμως το πάρω από το θείο, πως στο καλό θα έχω τη δυνατότητα να σε λιώσω εσένα που δεν σκας από το σπίτι μου συχνά; :)

Και να θελεις δεν μπορεις! :devil: εγω πάντως με την εκδοση του θειου επαιξα online αλλα με hamachi... ακριβως οπως στο street fighter iv!

υ.γ. εμενα στα benchmark ετρεχε παρα πολυ γρξγορα και σε 5'' ειχε τελειωσει και μου ελεγε κατι 150 fps :whistle: με ολα στο full!

υ.γ. εχω την εντύπωση οτι μενουμε κοντα, πολυ κοντα! :shifty:

Δημοσ.

Dbzakia.. ο Έλληνας δε μου φτάνει. Ίσως, είσαι εξαίρεση.. αλλά από Κορεάτες, δε λέει να πάω σε Έλληνες. Γι'αυτό τα σκάω, να παίξω με τους Ευρωπαίους που είναι και ολίγον πιο challenging..

Δημοσ.

να παίξω με τους Ευρωπαίους που είναι και ολίγον πιο challenging..

αυτο εννοειται! κανα φιλιπινεζο μονο μη βρεις γιατι...

υ.γ. γιατι ολοι με φωναζετε dbzakia (ή Dbzakias2); αφου Γιωργο με λενε :confused:

Δημοσ.

-> Υ.Γ: Είναι ενοχλητικό όταν το λένε αυτό οι αβάφτιστοι.... Ένα nick, έχει απείρως μεγαλύτερη αξία από το χριστιανικό. Εσύ το επέλεξες, εσένα εκπροσωπεί.. και όχι αυτό που επέλεξαν άλλοι.. και κατά κόρων οι γονείς του παππού σου.

Δημοσ.

-> Υ.Γ: Είναι ενοχλητικό όταν το λένε αυτό οι αβάφτιστοι.... Ένα nick, έχει απείρως μεγαλύτερη αξία από το χριστιανικό. Εσύ το επέλεξες, εσένα εκπροσωπεί.. και όχι αυτό που επέλεξαν άλλοι.. και κατά κόρων οι γονείς του παππού σου.

μωρε δικιο εχεις αλλα αυτο το Bdzakias Dbzakias Dzbakias Bzdakias που χανουν ολοι τον μπουσουλα μου την σπαει! σε λιγο θα με φωναζουν και Τουλουμπακιας. γι'αυτον τον λογο εχω δηλωσει πως με λενε Γιωργο ετσι ωστε οποιος δεν μπορει να καταλαβει το ψευδώνυμο μου να με φωναζει ετσι! βεβαια εσυ παντα σωστα το ελεγες απλα πιο πριν μου ειχαν αναφερθει 500ιες φορες ως ΧανωΤονΜπουσουλακιας...

υ.γ. στο χωρο του ιντερνετ ως dbzakias με ξερουνε!

υ.γ.2 μια χαρα βαπτισμενος ειμαι! και νονος και βαφτισιμιός!

Δημοσ.

ειχα και εγω θεμα με το πληκτρολογιο (ενσυρματο) αλλα ευτυχως λυθηκε με την προσθηκη 2 αρχειων. δεν μπορω να καταλαβω γιατι εβγαλαν την αναλυση 1280χ1024. στο απλο το 4 την ειχαν κανονικα. (αν θυμαμαι καλα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...