Προς το περιεχόμενο

Ultra Street Fighter IV / Super Street Fighter IV: Arcade Edition

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναί, αλλά σε άλλους παίζει και σε άλλους όχι...

Και γω το ιδιο προβλημα με σενα εχω keyboard-gamepad νεκρα τιποτα... :mad:

• Απαντ. 585
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στον δαίμονα το έχουν σχεδόν όλοι το πρόβλημα. Πως εσείς δεν το έχετε δεν ξέρω...

Αυτό που ανακάλυψα είναι πως αναγνωρίζει το επίσημο χειρηστήριο 360. Έτσι κατάφερα να περάσω την press start screen αλλά τα προβλήματα δεν σταματήσανε εκεί...

Παρακάτω παραθέτω αυτούσιο το post που έκανα στον δαίμονα...

"I managed to pass the 'press start' screen with the XBOX360 Controller Emulator v3.0 by Racer_S. My PS2 controller finaly worked but when i go to button configuration the game crashes to desktop. I manage to reassign buttons from the xbox360cemu.ini and play training for an our. When i tried to play arcade mode, i pick my character, i'm seeing his intro but when the fight starts i can't move! When i press the start button it says 'here comes a new challenger' and then it shows me the character screen with me as player 2!!! WTF??? And i can't do anything from there only to force the game to quit..."

Δημοσ.

παιδια μπορειτε να μου πειτε πως να παιξω online; δηλαδη θελω να μου πειτε τι software χρειαζομαι και πως να το ρυθμισω ετσι ωστε καποιος σρεντερ να φαει ξυλο, πολυ ξυλο! :devil:

Δημοσ.

παιδια μπορειτε να μου πειτε πως να παιξω online; δηλαδη θελω να μου πειτε τι software χρειαζομαι και πως να το ρυθμισω ετσι ωστε καποιος σρεντερ να φαει ξυλο, πολυ ξυλο! :devil:

Εσυ θα φας ξυλο!! Δεν γινεται να παιξεις online αμα δεν το εχει αυθεντικο

Δημοσ.

Εσυ θα φας ξυλο!! Δεν γινεται να παιξεις online αμα δεν το εχει αυθεντικο

εγω στο iv το ειχα απο τον θειο και με ενα patch επαιζα online.

• Moderators
Δημοσ.

Πάρ'το αυθεντικό. ;)

Μετά πρόσεχε γιατί το framerate πέφτει απότομα (connection slowdown) μετά τον πρώτο γύρο ενάντια στους Shredders. :devil:

Δημοσ.

Πάρ'το αυθεντικό. ;)

Μετά πρόσεχε γιατί το framerate πέφτει απότομα (connection slowdown) μετά τον πρώτο γύρο ενάντια στους Shredders. :devil:

και γεματος lag να ειμαι εχω μαθει το pc μου να ριχνει ξυλο, μην ανησυχείς, θα σε κανω περήφανο! :mrgreen: :devil:

Δημοσ.

εγω στο iv το ειχα απο τον θειο και με ενα patch επαιζα online.

το SF4 δεν χρησιμοποιουσε SSA KEYS αλλα το Dead Rising 2 καθως και το Lost Planet 2 που εχουν SSA KEYS δεν παιζουν online με την εκδοση του θειου.

• Moderators
Δημοσ.

και γεματος lag να ειμαι εχω μαθει το pc μου να ριχνει ξυλο, μην ανησυχείς, θα σε κανω περήφανο! :mrgreen: :devil:

Ελπίζω να μην λες εμένα, γιατί δεν είμαι από τους καλούς SF παίχτες. :P

Δημοσ.

Ελπίζω να μην λες εμένα, γιατί δεν είμαι από τους καλούς SF παίχτες. :P

εγω ημουν καλος στα παλια sf... το alpha anthology, το super alpha 2 κτλ γι αυτο θα δοκιμασω πρωτα το training να τα θυμηθώ και μετα βουρ για μαχη!

edit

Street_Fighter_Alpha_2_flyer.png

οριστε να θυμηθουμε τα παλια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...