OROKUSAKI Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Βρήκα ένα άρθρο με τα βραβεία της Ε3, και πρόσεξα κάτι άκρως ενδιαφέρον. Πού είναι το PC, οέο??? Μιλησα με τον SVEN μεσω pm στο φορουμ της capcom πριν 3 μερες και μου ειπε οτι ακομα το σκεφτονται να το βγαλουν και σε pc αλλα σαφως αυτο θα εξαρτηθει σε μεγαλο βαθμο απο την επιτυχια του sff4 ae. Αλλες 5 μέρες για rated με Bp και PP. OROKUSAKI προπονήσουν έμεινες πίσω. Το profile μου είναι alex199 βρίζετε άφοβα το έχω συνηθίσει . Οι δικοί μου σχεδόν όλοι νερφαρίστηκαν αλλά και πάλι θα πέσει κάψιμο. Όσον αφορά τον yun / yang από τα βίντεο που είδα δεν θα τον χαρακτήριζα broken. Είναι σίγουρα καλύτεροι από το υπόλοιπο cast έχουν με πιο πολλά tools και λίγο άκυρα mechanics, αλλά broken = Sagat σε vanila, τρελό damage τρελό stamina δυνατά frame data παν άκυρο focus attack ktl. Οι twins δεν φαίνονται τόσο overpowered θα δούμε σε λίγο. δεν προλαβαινω να προπονηθω γιατι εχω να τερματισω το F3AR και εχω αφησει τα Duke nukem & Alice στη μεση. ΘΑ ΣΕ ΤΣΑΚΙΣΩ ΟΜΩΣ!! ΔΕΝ ΤΗ ΓΛΙΤΩΝΕΙΣ!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 ΘΑ ΣΕ ΤΣΑΚΙΣΩ ΟΜΩΣ!! ΔΕΝ ΤΗ ΓΛΙΤΩΝΕΙΣ! Post #158 Μεγάλο Shin Shoryuken φάε, μικρό λόγο πες.
alex_000 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 δεν προλαβαινω να προπονηθω γιατι εχω να τερματισω το F3AR και εχω αφησει τα Duke nukem & Alice στη μεση. ΘΑ ΣΕ ΤΣΑΚΙΣΩ ΟΜΩΣ!! ΔΕΝ ΤΗ ΓΛΙΤΩΝΕΙΣ! χμμμ για να με τσακίσεις με το επικό spam JHP - HP στυλ σημαίνει ότι είμαι σε Steven Hawkings condition και παίζω street fighter με τα βλέφαρα. Το τελευταίο μου checkup ήταν οκ οπότε μιλάμε για ορίζοντα 10-ετίας και μετά αν υποθέσουμε ότι η αρρώστια μου άρχισε σήμερα.
Chaos3X Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Κανείς δεν γνωρίζει κάτι για το πρόβλημά μου; Επίσης αυτό το vanilla τι είναι ρε παιδιά; Το έχω ακούσει κι από άλλους.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Κανείς δεν γνωρίζει κάτι για το πρόβλημά μου; Επίσης αυτό το vanilla τι είναι ρε παιδιά; Το έχω ακούσει κι από άλλους. Vanilla = Street Fighter IV. Είναι για να λες την "απλή" έκδοση, χωρίς mod/expansion, κλπ.
Chaos3X Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Μάλιστα, thank you. Από όλους αυτούς που τους το έφερε ο θείος δεν αντιμετόπισε κάποιος το πρόβλημά μου?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Mάλλον θα περιμένω το D2D.
JohnVani18 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 @Chaos3X Κανονικά παίζει σε εμένα. Μήπως έχεις χειρηστήριο συνδεμένο? υγ : τι μλκια είναι αυτή..? θέλετε SF? παίξτε κανένα του SNES σε emulator.....
Chaos3X Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 @Chaos3X Κανονικά παίζει σε εμένα. Μήπως έχεις χειρηστήριο συνδεμένο? υγ : τι μλκια είναι αυτή..? θέλετε SF? παίξτε κανένα του SNES σε emulator..... Όχι και μαλακία ρε JohnVani18! Έχω δοκιμάσει και με χειρηστήριο και χωρίς... Κι εσένα ο θείος skid στο έφερε? Απ'οτι διαβάζω στο net κι άλλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα αλλά κανείς δεν έχει βρεί λύση...
JohnVani18 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Τι να πώ, δεν μου άρεσε προσωπικά.. Ενώ στο SNES το γούσταρα (και το γουστάρω ακόμα), αυτό δεν.... Δε.... Με χειρηστήριο 360 παίζει κανονικά εμένα. Ναί, ο ίδιος θείος μου το έφερε (ξάδερφε? ).
JohnVani18 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δεν δοκίμασα, αλλά όταν διάλεγα παίκτη έλεγε κάτι για "F1 keyboard hint", υποθέτω πως ναί πάντως.. edit : το δοκίμασα και λειτουργεί κανονικά
Chaos3X Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Εγώ δεν έχω χειρηστήριο 360, πάντως το keyboard μου είναι νεκρό και δεν μπορώ να περάσω την "press start" screen. Δοκίμασα και με τα PS2 χειρηστήρια και ούτε αυτά κάνουν κάτι... Στο προηγούμενο με αυτά έπαιζα και δεν είχα κανένα πρόβλημα.
OROKUSAKI Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Όχι και μαλακία ρε JohnVani18! Έχω δοκιμάσει και με χειρηστήριο και χωρίς... Κι εσένα ο θείος skid στο έφερε? Απ'οτι διαβάζω στο net κι άλλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα αλλά κανείς δεν έχει βρεί λύση... ειναι επειδη το εχουν απο τον θειο
Chaos3X Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Ναί, αλλά σε άλλους παίζει και σε άλλους όχι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα