JohnVani18 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Το έχει ο θείος, αλλά.... Για το ΧΚουτί360..
OROKUSAKI Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Το έχει ο θείος, αλλά.... Για το ΧΚουτί360.. 1 εβδομαδα και 5 μερες εμειναν μονο! Εχει να πεσει πολυ ξυλο!
Igognito Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Εγώ λέω να κάνουν την κίνηση χωρίς να είναι καν σημείο του combo. Dash, dash, dash, Ultra. Εκτός αν βάζουν την κίνηση μέσα στα dash, αλλά δεν ξέρω, δεν παίζω Zangief. Δεν απάντησα για το 360, γιατί δεν ξέρω για το 360. Σε κανένα shoryuken.com forum θα γράφουν αν παίζει κάτι. Eννοειται πως γινεται και ειναι εξαιτειας του buffering. Επισης αυτος ειναι ενας τροπος που γινονται πιο ευκολα τα super εντος combo.Δλδ για παραδειγμα αν θες να κανεις το εξοις combo του ryu: cr MK xx Hadoken(P)xxShinku Hadoken(P) Aντι να κανεις δυο τεταρτημορια προς τα εμπρος και P για να κανεις cancel απο Hadoken σε Shinku Hadoken,κανεις μονο ενα επιπλεον τεταρτημοριο μετα απο το Hadoken για Shinku Hadoken και λειτουργει εξαιτειας του buffering.Επειδη εχεις κανει ηδη ενα τεταρτημοριο απο cr MK σε Hadoken(P) το παιχνιδι το εχει εγγραψει και ετσι κανεις ακομα ενα για να το κανεις cancel σε Shinku. Επισης κτ αλλο σχετικο εναι το negative edge.Δλδ κρατωντας παρατεταμενο ενα πληκτρο-α και κανεις το motion της super-ultra κινησεις,μολις ολοκληρωσεις το input της κινησεις το αφηνεις και η κινηση εκτελειται κανονικα σαν να το εκανες πατωντας το. Υπαρχει καποιος που να παιζει ssf4 σε Xbox360 να κανονισουμε μαχη στο Live?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Ενδιαφέροντα πράγματα που δεν τα είχα ψάξει. Thanks.
Dbzakias2 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Ενδιαφέροντα πράγματα που δεν τα είχα ψάξει. Thanks. μου φαινεται οτι θα φαμε ξυλο!
OROKUSAKI Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 μου φαινεται οτι θα φαμε ξυλο! α φατε πολυ ξυλο απο τον Σρεντερ!! θα σς τσακισω!!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 α φατε πολυ ξυλο απο τον Σρεντερ!! θα σς τσακισω!!
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Τι έγινε με το A.E; Πότε βγαίνει να το αγοράσουμε;
Dbzakias2 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Πότε βγαίνει να το αγοράσουμε; Μαρια με απογοητεύεις! Δεν μπορεις να το παρεις απο τον θειο;
JohnVani18 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Άμα το θέλει για online η κοπελιά (και της αρέσει), γιατί να μην το χτυπήσει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα