alex_000 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 this game is unavailable in your region μου γράφει παρόλο που είχα αγοράσει το SF4 απο steam!!
OROKUSAKI Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 this game is unavailable in your region μου γράφει παρόλο που είχα αγοράσει το SF4 απο steam!! το gfwl υποστηριζει και την Ελλαδα αρα δεν θα επρεπε να βγαινει αυτο το μηνυμα.
alex_000 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Κύπρο είμαι αλλά συνεχίζω να παίζω online κανονικά (παρόλο που το αγόρασα απο ελλάδα)
OROKUSAKI Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Κύπρο είμαι αλλά συνεχίζω να παίζω online κανονικά (παρόλο που το αγόρασα απο ελλάδα) τοτε γι αυτο δεν σου επιτρεπει να το αγορασεις. μπορεις ομως να το αγορασεις απο direct2drive. η αλλιως παρτο απο καποιο καταστημα...
fuero2k Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 http://www.capcom-unity.com/sven/blog/2011/05/25/stuff_you_want_to_know_about_ssfiv:ae_for_pc?pg=9 Καλά έχουν τρελλαθεί τελείως ή προσπαθούν να καταστρέψουν εντελώς ότι ελπίδα είχαν για να βγάλουν λεφτά στο PC..Οnline DRM ,no cross-platform play, και 3 επιλογές για frame-rate(λες και 2 δεν έφταναν για να γίνει μπουρδέ** το online)... Κάτι ήξερα και κρατήθηκα να μην κάνω pre-order..
OROKUSAKI Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 http://www.capcom-unity.com/sven/blog/2011/05/25/stuff_you_want_to_know_about_ssfiv:ae_for_pc?pg=9 Καλά έχουν τρελλαθεί τελείως ή προσπαθούν να καταστρέψουν εντελώς ότι ελπίδα είχαν για να βγάλουν λεφτά στο PC..Οnline DRM ,no cross-platform play, και 3 επιλογές για frame-rate(λες και 2 δεν έφταναν για να γίνει μπουρδέ** το online)... Κάτι ήξερα και κρατήθηκα να μην κάνω pre-order.. εχει γινει χαμος με το Online DRM,,, απο χθες που ανακοινωθηκε. αλλα το street fighter το παιζεις κυριως για το online. οσοι δεν τους ενδιαφερει το online δεν θα το αγοραζαν ετσι και αλλιως. αλλα οι περισσοτεροι θα το παρουν για το online.
fuero2k Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 κι αν δεν έχω σύνδεση για τον οποιοδήποτε λόγο δε θα μπορώ να παίξω το game που αγόρασα,αλλά μόνο ένα demo 15 χαρακτήρων;ρε δεν πάνε να κουρευτούν κι αυτοί κ τα κολλητάρια τους στη ms...
john2gr Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Έλα, αντικειμενικά τώρα. Ποιος αγοράζει SF4 για να παίξει offline; Ας σοβαρευτούμε λίγο. Και επίσης το ξέραμε εδώ και καιρό ότι δεν θα υπήρχε cross-play, τι σας έκανε εντύπωση; Στο συγκεκριμένο παιχνίδι καλά έκαναν με το Online DRM, πολύ καλά για την ακρίβεια!
OROKUSAKI Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Έλα, αντικειμενικά τώρα. Ποιος αγοράζει SF4 για να παίξει offline; Ας σοβαρευτούμε λίγο. Και επίσης το ξέραμε εδώ και καιρό ότι δεν θα υπήρχε cross-play, τι σας έκανε εντύπωση; Στο συγκεκριμένο παιχνίδι καλά έκαναν με το Online DRM, πολύ καλά για την ακρίβεια! αν εκαναν καλα τοτε γιατι καποιοι χρηστες δηλωσαν οτι ακυρωσαν την παραγγελια τους? εκαναν καλα που χρησιμοποιουν τα SSA Keys και ετσι οι πειρατες δεν μπορουν να παιξουν online. αλλα γιατι τοση αντιδραση δεδομενου οτι ειναι ενα παιχνιδι κυριως για online?
john2gr Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Γιατί προφανώς δεν το είχαν προ-παραγγείλει οι συγκεκριμένοι. Κι εγώ μπορώ να πω ότι είμαι ο Godzilla από το Tokyo κι ότι αν δεν μου σκάσετε 1 μύριο ευρώ θα ακυρώσω τα σχέδια μου και θα καταστρέψω το Ηράκλειο. Δεν σημαίνει ότι θα το κάνω κι όλας
OROKUSAKI Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Στο φορουμ του steam του SF4 μπηκε κανεις να δει τι γινεται? εκαντονταδες χρηστες εχουν εξαγριωθει και βριζουν την capcom και δηλωνουν οτι δεν θα αγορασουν το ssf4 ae για pc. ειναι τοσο χαζοι που δεν καταλαβαινουν ποτο σημαντικη ειναι η επιτυχια του ssf4ae στο pc
fuero2k Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Έλα, αντικειμενικά τώρα. Ποιος αγοράζει SF4 για να παίξει offline; Ας σοβαρευτούμε λίγο. Και επίσης το ξέραμε εδώ και καιρό ότι δεν θα υπήρχε cross-play, τι σας έκανε εντύπωση; Στο συγκεκριμένο παιχνίδι καλά έκαναν με το Online DRM, πολύ καλά για την ακρίβεια! Μη λέμε ότι θέλουμε...άλλο drm κι άλλο always-online drm στυλ assassin creed 2 Αν δηλαδή θέλω να παίξω το παιχνίδι στο laptop στις διακοπές θα πρέπει να έχω και mobile internet στην παραλία; Αν θέλω να πάω σε ένα φιλαράκι για διπλό θα πρέπει σώνει κ καλά να είναι online; Μη τα γαμ***ε όλα με τη δικαιολογία της πειρατίας έλεος..αυτούς που θα το αγοράσουν πλήττει η βλακεία των developers,οι πειρατές σε πόσο χρόνο λες να το παίζουν μια χαρά σπασμένο;
alex_000 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 To sf4 το είχα από θειό και είχα πετάξει πάνω το serial απο το αγορασμένο. (steam). Πάλι το ίδιο με βλέπω να κάνω αφού τα κάναν μπρουρδέλο και δεν θα μπορώ κάν να το αγοράσω στην Κύπρο.
fuero2k Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 http://www.capcom-unity.com/sven/blog/2011/06/02/ssfiv:_ae_pc_%E2%80%93_drm:_we_had_it_wrong και ναι μετά από μια βδομάδα κράξιμο πήραν χαμπάρι ότι το DRM δεν πουλάει..ειναι και στην PCA τρομάρα τους,οι πανάσχετοι!! cd project ζεις εσύ μας οδηγείς!!
kostacurtas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 http://www.gametrailers.com/video/e3-2011-super-street/715071
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα