Προς το περιεχόμενο

Εκκίνηση->Μπλε Οθόνη->Επανεκκίνηση και φτου κι απ'την αρχή...

dermitzos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου είπε μία καθηγήτρια της πληροφορικής ότι αν κάνω εγκατάσταση των windows στο ήδη έτοιμο partition, δεν θα χάσω τα αρχεία μου.. Να το δοκιμάσω; Τα προγράμματά μου θα απεγκασταθούν;

Και επίσης έβαλα το ERD COMMANDER αλλά δεν μου βρίσκει τα windows και δεν μπορώ να κάνω repair...

Δημοσ.
Ξέρω το ubuntu!! Αυτό έλειπε! Απλώς ψάχνω λύση χωρίς format...

Την 2η επισκευή δεν την βγάζει καν...

Δεν σου είπα να κάνεις φορμάτ - να πάρεις backup τα αρχεία σου είπα!!!! ;)

Δημοσ.
Δεν σου είπα να κάνεις φορμάτ - να πάρεις backup τα αρχεία σου είπα!!!! ;)

Το ξέρω, αλλά γιατί να πάρω τα αρχεία μου αν δεν θέλω να κάνω φορματ;

Δημοσ.

Αν ειναι να κανεις εγκατασταση πανω στην ηδη υπαρχουσα, καλυτερα σκεψου απο τωρα το φορματ.

Αυτο που σου προτεινε η καθηγητρια σου, γινεται μεν, αλλα, θα παει και θα "κατσει" στον ηδη υπαρχοντα φακελο των windows, σβηνοντας οτιδηποτε εχει σχεση με βιβλιοθηκες registry κλπ.

Οποτε θα εχεις ενα μπασταρδεμενο windows που μπορει να εχει αφησει υπολλειματα απο το παλιο, και ανα πασα στιγμη να σου βγαζει ασχετα errors, και ενα φακελο των program files, γεματο μεν, αλλα με σχεδον τιποτε να λειτουργει, μιας και θα τους λειπουν βασικες βιβλιοθηκες και καταχωρησεις στο registry.

Μην το δοκιμασεις καθολου.

Δημοσ.

Δυστυχως δεν το ηξερες, αλλα τουλαχιστον για τα xp, πρεπει παντα να κρατας μια κοπια se cd απο τα windows που περασες, ωστε να γλυτωνεις τετοιες δυσκολες περιπτωσεις :-(

Μηπως ειναι οιωνος για να βαλεις τα 7αρια; :-)

Δημοσ.

Μπα... το έχω για κατεβαστήρι και κανένα σερφάρισμα καμία φορά... Άσε που μπορεί να μην τα σηκώνει!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:30 ----------

Βρήκα τι μήνυμα λάθους βγάζει... (Κάμερα + Slow motion :-P)

UNMOUNTABLE _BOOT_VOLUME

Και μετά είναι τα ακαταλαβίστηκα..

????

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:47 ----------

Το λειπόν, το έφτιαξα!

Χρησιμοποίησα ένα (αγγλικό) cd των windows και έκανα το 1ο repair. Στο DOS που δείχνει πάτησα chkdsk /r και όλα καλά!

Και χωρίς απώλειες!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...