PETERANOS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Αγόρασα έναν εξωτερικό σκληρό (αυτόν) και το καλώδιο συνδέσεις με το PC έχει δύο USB στην μια άκρη, για τη??? Ευχαριστώ.
firewalker Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Θεωρητικά μία usb 2.0 θήρα δίνει ρεύμα 500 mAmperes. Συνήθως είναι αρκετά για έναν τέτοιο δίσκο. Σε μερικές περιπτώσεις όμως η θήρα δεν μπορεί να δώσει το ρεύμα που υπόσχεται. Οπότε συνδέεις τον δίσκο σε δύο usb θήρες. Το ένα άκρο του καλωδίου πρέπει να είναι παθητικό, μόνο για ρεύμα και δεν περνάνε δεδομένα. Λογικά αν συνδέεις μόνο τα ένα από τα δύο και ο υπολογιστής δεν θα βλέπει τον δίσκο. Αυτό θα είναι το παθητικό άκρο.
jonisp1 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Λογικά εαν ειναι μακρι το καλώδιο εχει 2 άκρες για να μπορεί να περνει το απαιτούμενο ρεύμα που χρειάζεται απο το pc για να λειτουργήσει ο σκληρός <----------------------------------------------> με προλαβε ο φιλος firewalker
PETERANOS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 ΟΚ κατάλαβα ευχαριστώ! Άρα εγώ πρέπει να συνδέω και τα δύo?
firewalker Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Για να είσαι σίγουρος ότι θα λειτουργεί απροβλημάτιστα ναι.
PETERANOS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Για να είσαι σίγουρος ότι θα λειτουργεί απροβλημάτιστα ναι. Οκ, ευχαριστώ ξανά!
patrickdrd Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 παιδες επειδη εχω προβλημα με τον καινουργιο μου εξωτερικο δισκο, μου βγαζει καποιες φορες "υπερφορτωση usb2" οταν τον συνδεω στην tv, μπορειτε σας παρακαλω να μου πειτε που θα βρω αυτο το καλωδιο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.