Vancas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Σκέφτηκα να κάνω για δώρο μία ψηφιακή κορνίζα καθώς μου φαίνεται αρκετά πρωτότυπο και ωραίο αλλά δε θέλω και να ξεπαραδιαστώ. Οπότε διαθέτω περίπου 60€ (να λείπουν τα σχόλια περί τσιγκουνιάς, μεροκαματιάρης είμαι ). Επειδή δεν έχω ιδέα έχετε κάτι να προτείνετε σε αυτά τα λεφτά? Τώρα 5 πάνω 5 κάτω δε θα τα χαλάσουμε αλλά μη μου προτείνετε και καμία με 100€. Thanks
papahlamidas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ έκανα πρόσφατα δώρο αυτή την κορνίζα και μπορώ να σου πω με βεβαιότητα ότι είναι πολύ καλή αναλογικά τιμής. Σου περισσεύουν και χρήματα να πάρεις και μια SD κάρτα μην την δώσεις έτσι.
Nomikaria Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Υπάρχει κι αυτή με 65 ευρώ,πρέπει να'ναι καλή,η Sony γενικά είναι πολύ καλή στις οθόνες. Πάντως πρόσφατα είχα δει και στο Media Markt Φαλήρου κάποιες καλές με 50 ευρώ.
xetasa Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Εμένα πάλι ρε παιδιά μου περισσεύουν γύρω στα 120 ευρώ και θέλω να αγοράσω μια 10άρα κορνίζα. Θέλω όμως να έχει αρκετό αποθηκευτικό χώρο και να παίζει και mp4 και επίσης θα ήταν καλό να έχει και wi-fi σύνδεση. Επίσης δεν θέλω να είναι no name. Εχετε να προτείνετε τίποτα σε αυτά τα λεφτά? Ευχαριστώ.
mandipl Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 ειδα προχτες μια καλη sumsung νομιζω καθως χαζευα στα media markkt ...καλο design και οθονη ..με εντυπωσιασε ..δεν θυμαμε δυστυχως τα ακριβη χαρακτηριστικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.