Προς το περιεχόμενο

Αγορά Ψηφιακή Κορνίζας

Vancas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτηκα να κάνω για δώρο μία ψηφιακή κορνίζα καθώς μου φαίνεται αρκετά πρωτότυπο και ωραίο αλλά δε θέλω και να ξεπαραδιαστώ. Οπότε διαθέτω περίπου 60€ (να λείπουν τα σχόλια περί τσιγκουνιάς, μεροκαματιάρης είμαι :P).

Επειδή δεν έχω ιδέα έχετε κάτι να προτείνετε σε αυτά τα λεφτά? Τώρα 5 πάνω 5 κάτω δε θα τα χαλάσουμε αλλά μη μου προτείνετε και καμία με 100€.

Thanks

Δημοσ.

Εγώ έκανα πρόσφατα δώρο αυτή την κορνίζα και μπορώ να σου πω με βεβαιότητα ότι είναι πολύ καλή αναλογικά τιμής.

Σου περισσεύουν και χρήματα να πάρεις και μια SD κάρτα μην την δώσεις έτσι.

Δημοσ.

Υπάρχει κι αυτή με 65 ευρώ,πρέπει να'ναι καλή,η Sony γενικά είναι πολύ καλή στις οθόνες.

Πάντως πρόσφατα είχα δει και στο Media Markt Φαλήρου κάποιες καλές με 50 ευρώ.

Δημοσ.

Εμένα πάλι ρε παιδιά μου περισσεύουν γύρω στα 120 ευρώ και θέλω να αγοράσω μια 10άρα κορνίζα. Θέλω όμως να έχει αρκετό αποθηκευτικό χώρο και να παίζει και mp4 και επίσης θα ήταν καλό να έχει και wi-fi σύνδεση. Επίσης δεν θέλω να είναι no name. Εχετε να προτείνετε τίποτα σε αυτά τα λεφτά? Ευχαριστώ.

Δημοσ.

ειδα προχτες μια καλη sumsung νομιζω καθως χαζευα στα media markkt ...καλο design και οθονη ..με εντυπωσιασε ..δεν θυμαμε δυστυχως τα ακριβη χαρακτηριστικα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...